Camillas blog: Fra de unge mødre til hende der tabte 76 kilo

Skrevet af: Camilla Framnes
Camilla Framnes om hendes liv i Aalborg
Camilla Framnes om hendes liv i Aalborg

Er du ikke hende der fra de Unge Mødre?

Jo den er god nok. Det er mig fra de unge mødre.

Det sjovt at tænke på, at jeg som meget ung 17 årig blev gravid, og pludselig endte i et tv program som de Unge Mødre. Ofte fik jeg efterfølgende stillet spørgsmålet; “er det ikke godt nok dig fra de unge mødre?”

Det meget mærkeligt pludselig ikke bare at være Camilla H (mit gamle efternavn Henriksen), som jeg blev kaldt ude i den “store” by Mou. Nu var jeg pludselig”hende der” som folk snakker om, har en mening om og genkender på gaden.

Jeg havde nu nok aldrig forestillet mig, at mit liv skulle blive noget, alle andre pludselig også havde en mening om. Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle blive “kendt” som Camilla Framnes.

Jeg var en lille naiv ung pige, som kom ude fra en lille bondeby Mou, som levede som alle andre 17 årige. Jeg var lige kommet hjem fra et år på efterskole, fandt sammen med en barndoms kæreste og fandt pludselig ud af jeg var gravid.

Der starter min historie som “hende der fra de unge mødre”.

Husker tydeligt første gang, jeg blev genkendt, det var i Føtex hen over køledisken i Aalborg øst, hvor en kvinde spørger “hvordan har du det?”, og jeg bliver først helt forvirret og flov over, jeg ikke kan genkende damen, hvorefter hun siger “ja du kender ikke mig, men jeg har set dig i fjernsynet”.

Det skulle også være første gang det egentlig går op for mig, at programmet ikke kun kører hjemme i min stue, men at der sidder folk rundt i de danske hjem, som følger med i  i mit liv.

Derefter gik det stærkt, mange henvendte sig og flere spurgte om de måtte få billeder, flere spurgte til hvordan det gik og flere og flere begyndte at vende sig og hviske, når jeg kom gående ned af gaden.

En episode som også skulle være den første “af den slags”, som var knap så positiv. Jeg var i bybussen på vej ind på Nytorv, og en ældre dame henvender sig med følgende ord “forstår simpelthen ikke hvorfor du har ødelagt dit unge liv på den måde”, mere blev der ikke sagt, og jeg stod tilbage helt mundlam.

Det var virkelig noget, jeg skulle vænne mig til, både at folk havde en mening om lille mig, men også at folk vendte sig og kiggede, for var det fordi de genkendte, mig eller var det fordi jeg havde toiletpapir hængende ud af mine bukser, eller en stor busemand hængende. Jeg følte mig virkelig akavet nogle gange.

Men i bund og grund elsker jeg at få en sludder med folk på gaden, synes det er dejligt folk har spørgsmål og måske deler de samme interesser som mig bla. med vægttab, sund mad, motion eller børn, og jeg er altid klar på en sludder og skal gøre mit bedste for at svare.

Jeg valgte at dele mit private liv med hele Danmark, og det var både de gode lykkelige stunder, men også de stunder som er knap så gode.

Det selvfølgelig sjovest, når alt går godt og man er lykkelig, men det har heller ikke altid været lige sjovt at skulle blive konfronteret med de ting i livet som gør allermest ondt som bla, kærestesorger, skilsmisse, fiaskoer mht. uddannelse vægtproblemer, nye kæreste osv.

Camilla Framnes 1

Jeg fortryder på ingen måder, jeg har deltaget i programmet de unge mødre, for det har givet så meget til mig som person, på en eller anden måde føler jeg, at jeg har vokset med programmet, lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er selvfølgelig blevet ældre og lært af mine fejl, men programmet og det at være “hende der”, har også sat mig i nogle situationer, som jeg har måtte tackle, og har måtte tænke over, men alt i alt har gjort mig til et stærkere menneske.

En anden rigtig fed ting er også det har efterfølgende fået mig ud på en anden rejse, bogudgivelse Camilla Framnes Hvis jeg kan, kan du også, foredragsholder, noget jeg nok aldrig havde fået chancen for hvis ikke jeg havde deltaget i programmet.

I en lang årrække var jeg “hende der fra de unge mødre”, men efter rigtig mange år i programmet, kom jeg med i programmet de unge mødres drøm, som pludselig åbnede nye døre for mig.

Jeg blev pludselig hende der, som har tabt sig en masse kilo, hende som tabte sig udelukkende på kostomlægning og motion, samtidig med jeg havde små børn.

En bølge af foredrag kom til at fylde i mit liv, samtidig med at min jobkarrierere tog form. Jeg blev færdiguddannet, fik fast arbejde og i takt med jeg blev ældre tror jeg blev et mere seriøst måske fornuftigt menneske.

Så fra at være “hende der fra de unge mødre”, kan jeg mærke, at mit navn Camilla Framnes “hende der har tabt sig alle de kilo” er kommet til at fylde mere, og det må jeg sige jeg er utrolig glad for.

Det er rigtig fedt nu at blive genkendt og opfattet for noget jeg har formået at gøre selv, kæmpet blod sved og tårer for.

Jeg er så beæret over jeg kan være “hende” som måske kan være motivation/støtte, for at andre tager beslutningen om et sundere liv, for så fint som min bog hedder Hvis jeg kan, kan du også, så er jeg virkelig af den opfattelse, hvis jeg har formået at tabe “hold nu fast” 76 kilo på udelukkende kostomlægning og motion, så kan alle.

Camilla i Aalborg

Jeg af alle har tvivlet allermest på mig selv, og haft en selvtillid så lav, og siden hen fundet ud af mit skjold var at grine mig ud af alt, for at undgå at blive såret.

Heldigvis er jeg blevet klogere, gladere og et langt mere positivt menneske end jeg nogensinde har været, og jeg kan garantere mine grin kommer helt nede fra maven og er oprigtige. Mit overskud kan ikke beskrives. Jeg har taget valget om at hjælpe, hvor jeg kan f.eks. ved at vise hvad jeg gør, bla. hvad jeg spiser, motion, via. blog, instagram og facebook.

Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe ALLE til at føle den lykke, overskud jeg har fået efter mit vægttab.

Jeg drømmer om at få muligheden for at kunne gå i dybden med folk og hjælpe til en sundere livstil, komme ud og holde flere foredrag og inspirere hvor jeg kan.

 

Nu er jeg landet I Aalborg, har 3 dejlige drenge, 1 bonus datter, min kæreste Kevin og arbejder i dagligt som kontorassistent i Rebild kommune, altid fart over feltet, jeg elsker det.

Nu er Aalborg blevet min hjemby, og jeg ELSKER Aalborg. Jeg har hele mit barndomsliv boet lige udenfor Aalborg, og Aalborg var den by, vi kørte til, når der skulle shoppes, og jeg har siden jeg var ganske ung vidst at jeg ville til Aalborg at bo.

Så vi har slået os ned  i et dejligt lille rækkehus, i et dejligt børnevenlig kvarter i Aalborg sø, hvor man har en blanding af at bo i en storby, men også trukket lidt tilbage fra bylivet, Centrum.

Elsker man kan bo i en lille by midt i en storby, man møder de samme mennesker nede i Rema og man kender flere og flere mennesker i takt med børnene er startet skole, man får en masse nye bekendtskaber i byen, og jeg spiller fodbold nede i den lokale fodboldklub, og træner nede i fitness centeret.

Aalborg byder på ALT, det jeg elsker allermest ved. Aalborg er det nye havneområde inde i centrum, elsker man kan gå rundt dernede, tage en madkurv med, en bold og spille lidt med børnene, det er så hammer hyggelig og det rummer bare alle aldre.

Aalborg byder på uendelige mange ting og der er så mange ting at fortælle og gøre opmærksom på, og det bringer mig til at jeg er havnet her på migogaalborg.dk, for er der noget som jeg synes er spændende, er det at blogge og endnu bedre at kan blogge om min egen by. Jeg glæder mig til at kaste mig ud et “Aalborg univers” hvor jeg rigtig kan folde mig ud, At få muligheden for at få sat nogle ord på en by man bor i, en by med masser liv og glæde, og en by der byder på så meget forskelligt.

Så ja jeg er “hende der Camilla Framnes som har tabt sig en masse kilo”, rigtig mange positive kram fra Camilla

Fik du læst Lærke Møllers første blog-indlæg? Lærke’s blog

 

Camilla Framnes

Hun blev kendt fra tv-programmet De Unge Mødre.

Camilla fra Aalborg
Camilla Framnes har over 50.000 følgere på Facebook og skal blogge for os.

Men siden har Camilla fra Mou flyttet sit fokus over på kostvejledning og det at ændre sin egen og andre menneskers indstilling til livet, hvor der bliver fokuseret på livsglæde og det positive.

Hun har udgivet bogen ”Hvis jeg kan – så kan du også”, som strøg til tops på hitlisterne.

Hun har en trofast følgerskare på Facebook med over 51.000 på sin side.

På Instagram følges hun af over 30.000

 

Camilla blogger: Barndommens trolde er blevet et design-ikon

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kan I huske de originale Gjøl-trolde?

Jeg husker dem ganske tydeligt, og de trolde har også været en del af min legetøjssamling, da jeg var en lille pige.

Det vækker minder på alle mulige måder, men ideen om en designer trold i mit hjem i guld, øhhh JA TAK.

Det er sådan, at lykketroldene er en videreudvikling af Gjøl-trolden, som nu skal stå og pynte i mit voksne hjem.

Jeg har netop modtaget de fineste jubilæumstrolde i guld. Det er sådan, at her i år fyldte Lykketrolden faktisk 60 år.

Der er to almindelige jubilæumstrolde i 9 og 12 cm, som i øvrigt kan fås i alle isenkræmmer-butikker som Imerco, inspiration, Bahne, Sinnerup osv.

Den fineste lille guld designer trold i guldlook, som bare passer perfekt ind i vores hjem.

Jeg synes virkelig trolden gør sit rette med sit guld look, sorte mørke hår som er lavet af ægte fåreskindshår, med et lille hjerte indridset i brystet.

Trolden er lavet i mat messing look og er faktisk lavet som en speciel hyldest til Thomas Dam (manden bag Gjøl-trolden) og Lykketrolden. Dem som kendte Thomas Dam sagde, han havde et hjerte af guld, så det var naturligt at få produceret disse jubilæumstrolde med guldhjerter. Virkelig sødt.

Der er desuden denne helt særlige Limited Edition, som er skabt med et ægte 14 karat guldhjerte indeni, helt unik og virkelig fin.

Der findes kun 1000 af dem, så hvis man gerne vil have denne hjem i stuen, så det med at være hurtig – den kan bestilles hos forhandlere af Lykketrolden.

Mine trolde fra barndommen har børnene også leget med i deres første.

Så drengene herhjemme kiggede noget, da mine guldtrolde kom ind af døren.

“Hvorfor har du fået legetøj, Mor”. Haha.

Drengene så jo også den store Pixar-film Trolls, som jo var et kæmpe hit i biograferne for lang tid siden. Jeg synes, de er lækre, fordi de symboliserer rigtig mange ting på samme tid, og de passer bare godt ind i et hjem, hvor man satser på hyggen.

De er også oplagte som en ekstra lille sød julegave eller værtindegave.

Jeg er nødt til at have troldene op i voksenhøjde langt væk fra Victor på 2 år, ellers skulle de helt sikkert med i hans leg, thi hi.

De pynter helt vildt og jeg er så vild med mine trolde i hjemmet. Ja alle troldene herhjemme, faktisk, hihi. h

Hvad synes i?

Det er den nordjyske virksomhed BySommer, der i dag har rettighederne til Lykketrolden. Du kan læse mere og se flere varianter af de dejlige designertrolde her

Camilla blogger: Mit juleeventyr hos Klarborg Nisserne

Skrevet af: Camilla Framnes

Julen er den bedste tid, for mig personligt betyder det en masse kvalitetstid, masse kærlighed med min familie.

Alt den hygge omkring nisser, julegaver, drillerier, ja julekalenderen i fjernsynet, men fælles for alt, vi er sammen om det hele.

Hjemme hos os flytter nissen ind hvert år og han er allerede flyttet ind, men vi har ikke hørt fra ham endnu.

Jeg har hørt flere tale om en nisseudflugt oppe omkring Pandrup, oppe ved Klarborg nisserne.

Det var vi nødt til at undersøge, så vi hoppede i varmt tøj, pakkede bilen og satte kursen mod Pandrup.

Duften af brændte mandler

Vi nåede kun at parkere bilen og vi blev mødt af duften af brændte mandler, Mums – det er specielt noget vi forbinder med jul, det er de brændte mandler, gør i ik?

Jeg var nødt til lige at runde Klarborg butikken inden vi gik i skoven, så der kom et par nisser med hjem til samlingen. Klarborg nisser for mig er tradition og nisserne har fulgt med fra jeg selv var barn, både hos min egen mor, min mormor og bedste.

Jeg har haft nogle år med ganske få, men i takt med jeg selv blev mor, så vokser samlingen.

Så var det tid til nissejagt.

Vi bevægede os ind i skoven, og der gik ikke længe, før vi kunne høre nogle små stemmer hviskende ind i skoven, bag os, ved siden af os og pludselig kom der 2 små nissepiger løbende foran os.

Victor sad med åben mund og sagde ikke spor, Oliver og Sebastian var så klar til at finde nisser.

Det var simpelthen så sjovt og vildt hyggeligt. Jo længere vi kom ind i skoven, jo flere nisser begyndte der at dukke op, og et stykke inde i skoven blev vi mødt af selveste julemanden.

Julemannnnn

JEP, julemanden, han stod klar til at tale med alle de mange børn der kom forbi, og havde selvfølgelig en kurv fuld af slik med sig. Victor sagde ikke meget på den tur, andet end ”Julemannnn”, det gjorde virkelig indtryk.

Jeg bliver så varm om hjertet, uanset alder og om man stadigvæk tror på julemanden eller nisser, så er der bare noget magisk omkring det alligevel.

Længere inde i skoven, fandt vi et nissehus med tilhørende træhus, hvor nisserne var flyttet ind. Duften af æbleskiver, gløg, ren og skær jul var i hele skoven. Nissemor stod klar med æbleskiver, sodavand, gløgg, kaffe.

Nisser i Aalborg
Sådan ser der ud inde i nissehuset

Vi satte os inde i træhytten og nød noget varmt og æbleskiver, mens nisserne luskede rundt udenom huset, og kiggede ind af vinduerne. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nisser i Aalborg

Her mødte jeg også Etly Klarborg. Altså hende der startede med at lave de her nisser for mange år siden. Man ser hende også hele tiden i diverse tv-reklamer for tiden, og hun har knap 70.000 følgere på Facebook. Danmark elsker Klarborg, og jeg er blevet endnu større fan af Etly.

De driver en hel familievirksomhed, hvor Etlys voksne sønner også arbejder i firmaet, så Etly kan gøre det hun er allerbedst til. Nemlig lave nisser. Jeg synes det er skønt at Etly lige bruger en masse tid på at gøre familier glade med nissejagten og dejlige æbleskiver i skoven.

Efter et par timer i skoven, vendte vi snuden mod Aalborg igen med glade og trætte børn.

Det kan jeg på alle måde anbefale ALLE familier at gøre, det er ganske gratis (man betaler naturligvis for drikke og æbleskiver – hvis man ønsker dette). Det er en perfekt mulighed for at hygge lidt som familie og få noget frisk luft – ”mon I kan finde nisserne”?

Det foregår to gange mere i december. Nu på søndag den 10. december og så 17. december. Du kan læse mere om det her

En masse julehilsner fra

Camilla

Camillas blog: Vind lækkert gavekort til Sinnerup

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

De fleste kender livsstilsbutikken Sinnerup. De har efterhånden butikker i alle de store byer i Danmark.

Her kan man gå amok i lækkert interiør til hjemmet. Alt lige fra sofaer til pynteting. Men der er måske ikke så mange, der ved, at de også har en tøjafdeling, og de sælger flere af deres egne brands.

Så jeg var slet ikke i tvivl, da Sinnerup i Aalborg på Nytorv spurgte om jeg ville kigge op på anden sal en eftermiddag.

Jeg havde været i den ENORME butik før og købt mig fattig et par gange, men jeg må indrømme, at jeg ikke ordentligt nok havde tjekket deres fashion-del.

Det var en klar fejl, kan jeg bare sige.

Jeg prøvede en masse forskellige styles. Sinnerup har noget for alle enhver både stilmæssigt men også prismæssigt, hvilket jeg synes bare helt fantastisk.

Det er ret stort og der er virkelig meget lækkert.

Jeg blev mødt af nogle rigtige søde piger deroppe, som stod klar til at hjælpe med at finde de rigtige størrelser, og jeg fik prøvet flere og flere styles som jeg fik bevæget mig ind i prøverummet. Jeg følte mig taget godt af som kunde, det var virkelig en rar mavefornemmelse.

Jeg endte sørme også med at købe lidt med derfra, det var faktisk umuligt at undgå. Jeg endte med at købe en Pulz Blazer med LEE t shirt til, det var alt for fedt.

Jeg var i et sort sæt, med buks og bluse fra Vila med et par sandler fra Creton, som virkelig var perfekt til kommende julefrokoster.

Jeg var i en strik med de fineste detaljer, cirkler og glimmer med en skjorte nedenunder, samt et par bukser, med en blå stribe ned af siden, alt sammen fra Numph.

Til sidst hoppede jeg i et sæt, jeg nok bare måtte prøve og nok også noget jeg aldrig ville have tænkt man kunne sætte sammen, men jeg synes det blev ret fedt. Det var en strik fra Vila, et par støvler fra Bella Moda og en pelsfrakke fra Creton.

 

Af alle de styles jeg prøvede var der stor forskel på priserne, og det er lige præcis det jeg synes at Sinnerup kan.

De kan rumme alle prisklasser, og uanset hvad kan man gå derfra med garanti for et lækkert sæt tøj.

PSST… det er her, man kan finde tøjet til julefrokosten, WAUW siger jeg bare. Og tøjet har de i alle Sinnerup-butikkerne.

KONKURRENCE

Jeg har også fået lov til at udlodde et gavekort på hele 1000 kr. til Sinnerup – og det gælder til alle deres butikker i hele landet. 

Du skal like opslaget

Du skal bare skrive i kommentarfeltet, hvem du ville invitere med ud og shoppe en dag i Sinnerup, hvis du vandt.

Camillas blog: Kom med i skohimlen i Salling

Skrevet af: Camilla Framnes

Annonce

Hvem elsker ikke sko?

Jeg ELSKER sko og har alle dage gjort det. Jeg har faktisk sådan et helt specielt forhold til sko, fordi uanset hvilken størrelse jeg har haft i mit liv, både som overvægtig men også i dag, så svigter sko aldrig.

Alle uanset str. kan få sko, og det gør mig glad, nej faktisk lykkelig. Så sko har en helt specielt plads hos mig, og jeg ELSKER at shoppe dem.

Så jeg skulle ikke bruge så meget betænkningstid, da Salling i Aalborg inviterede mig til deres Shoe Lover Days, som er her på fredag den 1. september og lørdag den 2. september.

Efterårsnyheder. Tjek. Stærke tilbud. Tjek. DJ og Rosé. Tjek tjek. Og så er der jo lige den vilde konkurrence, som man simpelthen nødt til lige at deltage i. Man kan vinde et års forbrug af sko.

Måtte vælge 10 par sko

Salling spurgte så, om jeg havde lyst til at “lege”, at jeg havde vundet (gid jeg havde), og udvælge de 10 par sko, som jeg nok ville gå efter til et års “skoforbrug”.

Jeg kunne vælge mellem 10 af de fedeste skobrands som Shoe the Bear, Sofie Schnoor og Billi Bi. Åhhh, det var en sværere opgave, end jeg lige havde troet. Så mange lækre sko, og så havde jeg da slet ikke lyst til at slippe dem igen.

Nå, men jeg skulle jo vælge, så her er dem, jeg havde valgt, hvis det var mig, der var den heldige vinder i weekenden.

Cashott

Disse herligheder er fra Cashott til kr. 999, de er jo perfekt til hverdagsbrug. De ville være super fede med et par jeans, top og en blazer.

Gabor

Et par elegante pumps i lak fra Gabor til kr. 449. Jeg elsker at finde sko, som er fede med en lille hæl 5 cm, måske andre høje piger forstår problemet. Disse kunne være både fede til hverdag, men kunne også være superfede til fest og farver og en sort lækker kjole.

Shoe the Bear

Støvletterne fra Shoe the Bear er et must have. Jeg har dem selv i 2 forskellige farver, men denne her farve er jeg simpelthen nødt til også at eje. Det er en så fed støvlet, med lille hæl, som kan dresses op og ned hvad enten man skal i byen eller på job, et must have til kr. 1200 kr.

Vagabond

Denne ankel støvle fra Vagabond kr. 899, med lille fin detalje med en kæde i hælen som bare gør denne støvle ekstra fed, og lidt ekstra rå. Det ville være en perfekt hverdagsstøvle.

Billi Bi

Wauw, de simpelthen for fede. Ankelstøvler med leopardprintet ruskind fra Billi Bi. De koster 1499 kr. De er simpelthen for fede. Her kommer skoene med dig. Det kan få selv det kedeligste tøj piftet op, jeg kunne sagtens se disse støvler på mig med et par mærke bukser, rød top, ja tak, de havner helt sikkert hjemme hos mig.

Tommy Hilfiger

Jeg faldt over disse lange støvler fra Tommy Hilfiger kr.1599. De ville gøre sig så godt til en pencil skirt. Lange støvler er også altid et must have hjemme i skoskabet. Guldspændet på siden gør støvlen ekstra lækker.

Ecco

Denne støvlet fra Ecco kr. 1200 er bare vildt fin, og i de fineste brune farver. Jeg falder sjældent for brune sko, men denne spottede jeg med det samme, og så straks støvlen sammen med et par slidte jeans, hvid top, og en mærk blå cardigan.

Pavement

Med garanti for et råt look, så er denne ankelstøvle i glat skind med metalspænde fra Pavement lige sagen, kr. 1199. Jeg er personligt helt vildt med det lidt mere rå look, og denne støvle, som er så lav, kan det hele, hvad enten det er kjole, eller buks, og spændet gør støvlen helt speciel.

Sofie Schnoor

Jeg elsker leopard, og denne støvlet fra Sofie Schnoor i grøn leopardprintet ruskind kr. 1399 kan virkelig noget. Foran på støvlen er der en fin slids foran, som gør støvlen lidt mere fin. Denne støvle ville være så fin til en sort kjole, men en støvle der kan det hele.

Mentor

Det vist ingen hemmelighed, at jeg har et glødende hjerte for sorte støvletter med nitter på, og mine øjne faldt fluks på denne ankelstøvle fra Mentor kr. 1600, som bare er mega fed til alt. Den får de fine kjole til at være lidt mere rå, den gør sig godt med jeans, klassiske bukser – simpelthen alt.

Det var faktisk en rigtig sjov udfordring at skulle vælge 10 par sko fra forskellige skoleverandører. 10 var i virkeligheden slet ikke nok – jeg kunne have revet ned fra alle hylderne.

Salling Aalborgs skoafdeling er virkelig blevet lækker og ret overskuelig – det skal nok blive populært med deres Shoe Lovers Days i weekenden.

Der er DJ fra 15-18 på fredag den 1. september, og om fredagen er der også lækker Rosé i skoafdelingen.

Og så er det jo, at du kan vinde et års forbrug af sko, blive inspireret af en masse nyheder, opleve en masse events i løbet af fredagen og få gode tilbud – spar 100 kr. hver gang du køber for 500 kr.

Du kan følge Salling på Facebook her

Hav en dejlig aften,

kram Camilla

OBS! Tilbud gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Camilla blogger: Det her havde jeg virkelig brug for

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kender I det med, at man nogle gange trænger til at trække stikket ud med venindetid.

Ingen børn, ingen mand. Bare ren og skær Camilla-tid med en god veninde. Det tror jeg på har en rigtig god effekt på den lange bane, og det kan jeg allerede mærke i denne uge.

For jeg havde en weekend med ren og skær forkælelse.

Jeg havde i samarbejde med Bellevue Box fået et hotelophold og middag for 2 personer, og det første jeg gjorde var at invitere min veninde Kristina med på roadtrip.

Dernæst var det faktisk rigtig hyggeligt at sidde og kigge på de mange gode muligheder og steder som der var i udbud via Bellevue Box.

Jeg har haft et ønske om at komme op på Himmerland Golf og Spa resort længe, så valget faldt på det hotel.

Det var ikke så langt hjemmefra, og de havde alt hvad vi havde brug for,

For at få forkælelse, hygge og afslapning.

Det var virkelig nemt at bestille. Jeg ringede til hotellet. Ved bestillingen skulle jeg oplyse, jeg havde en Bellevue box, som jeg så bare gav i receptionen da vi kom, også var det det, i love it.

Jeg forstår virkelig godt hvorfor de Bellevue Boxe er blevet så populære. Det er nemt, overskueligt og vigtigst af alt så kender man også prisen om det så er biograf, café eller hotelopholdet.

Det tog os 40 minutter i bil fra Aalborg at komme på hotellet, og så kunne jeg bare mærke, at kroppen begyndte at slappe fuldstændig af.

Himmerland Golf og Spa resort er helt fantastisk smukt. Værelset var virkelig stort med den lækreste udsigt over golfbaner, sø og det gennemførte wellness område.

Vi skiftede hurtigt til badetøj, og startede afslapningen i wellness området. Wauw så lækkert, vi fik os et glas rosé vin og sad ellers bare at slappede af, prøvede alle de lækre bassiner der var, samt saunaer.

 

Det var så smukt og fredsfyldt, jeg fandt hurtig min ro – lige hvad jeg havde brug for .

Totalt veninde hygge og masse afslapning, ingen “mor, Mor” ingen pligter, bare afslapning.

Vi gjorde os klar til at nyde en virkelig lækker 2 retters menu, som også var inkluderet i vores Bellevue box – dog med et par glas vin, som var på egen regning, “vi var vel alene” Hihi.

Vi havde bestilt tid til bowling hjemmefra, som de også havde på hotellet, så efter et par cocktails også stod den på gode grin.

Efter en vellykket aften, landede vi på værelset og jeg faldet nærmest i søvn med det samme, var jo fuldstændig færdig!

Vi vågnede til den flotteste udsigt igen, og sluttede opholdet med en lækker morgen buffet, som også var en del af opholdet via Bellevue Box.

Det var en helt igennem fantastisk tur, og jeg har allerede skrevet Bellevue Box på Ønskelisten til min fødselsdag i august!

Klik her for at se den box jeg bookede med – hvor man lige nu kan spare 15 procent på denne oplevelse og man kan vælge mange forskellige steder i Danmark, Sverige og Tyskland

Varme knus og kram fra Camilla