Camillas blog: Fra de unge mødre til hende der tabte 76 kilo

Skrevet af: Camilla Framnes
Camilla Framnes om hendes liv i Aalborg
Camilla Framnes om hendes liv i Aalborg

Er du ikke hende der fra de Unge Mødre?

Jo den er god nok. Det er mig fra de unge mødre.

Det sjovt at tænke på, at jeg som meget ung 17 årig blev gravid, og pludselig endte i et tv program som de Unge Mødre. Ofte fik jeg efterfølgende stillet spørgsmålet; “er det ikke godt nok dig fra de unge mødre?”

Det meget mærkeligt pludselig ikke bare at være Camilla H (mit gamle efternavn Henriksen), som jeg blev kaldt ude i den “store” by Mou. Nu var jeg pludselig”hende der” som folk snakker om, har en mening om og genkender på gaden.

Jeg havde nu nok aldrig forestillet mig, at mit liv skulle blive noget, alle andre pludselig også havde en mening om. Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle blive “kendt” som Camilla Framnes.

Jeg var en lille naiv ung pige, som kom ude fra en lille bondeby Mou, som levede som alle andre 17 årige. Jeg var lige kommet hjem fra et år på efterskole, fandt sammen med en barndoms kæreste og fandt pludselig ud af jeg var gravid.

Der starter min historie som “hende der fra de unge mødre”.

Husker tydeligt første gang, jeg blev genkendt, det var i Føtex hen over køledisken i Aalborg øst, hvor en kvinde spørger “hvordan har du det?”, og jeg bliver først helt forvirret og flov over, jeg ikke kan genkende damen, hvorefter hun siger “ja du kender ikke mig, men jeg har set dig i fjernsynet”.

Det skulle også være første gang det egentlig går op for mig, at programmet ikke kun kører hjemme i min stue, men at der sidder folk rundt i de danske hjem, som følger med i  i mit liv.

Derefter gik det stærkt, mange henvendte sig og flere spurgte om de måtte få billeder, flere spurgte til hvordan det gik og flere og flere begyndte at vende sig og hviske, når jeg kom gående ned af gaden.

En episode som også skulle være den første “af den slags”, som var knap så positiv. Jeg var i bybussen på vej ind på Nytorv, og en ældre dame henvender sig med følgende ord “forstår simpelthen ikke hvorfor du har ødelagt dit unge liv på den måde”, mere blev der ikke sagt, og jeg stod tilbage helt mundlam.

Det var virkelig noget, jeg skulle vænne mig til, både at folk havde en mening om lille mig, men også at folk vendte sig og kiggede, for var det fordi de genkendte, mig eller var det fordi jeg havde toiletpapir hængende ud af mine bukser, eller en stor busemand hængende. Jeg følte mig virkelig akavet nogle gange.

Men i bund og grund elsker jeg at få en sludder med folk på gaden, synes det er dejligt folk har spørgsmål og måske deler de samme interesser som mig bla. med vægttab, sund mad, motion eller børn, og jeg er altid klar på en sludder og skal gøre mit bedste for at svare.

Jeg valgte at dele mit private liv med hele Danmark, og det var både de gode lykkelige stunder, men også de stunder som er knap så gode.

Det selvfølgelig sjovest, når alt går godt og man er lykkelig, men det har heller ikke altid været lige sjovt at skulle blive konfronteret med de ting i livet som gør allermest ondt som bla, kærestesorger, skilsmisse, fiaskoer mht. uddannelse vægtproblemer, nye kæreste osv.

Camilla Framnes 1

Jeg fortryder på ingen måder, jeg har deltaget i programmet de unge mødre, for det har givet så meget til mig som person, på en eller anden måde føler jeg, at jeg har vokset med programmet, lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er selvfølgelig blevet ældre og lært af mine fejl, men programmet og det at være “hende der”, har også sat mig i nogle situationer, som jeg har måtte tackle, og har måtte tænke over, men alt i alt har gjort mig til et stærkere menneske.

En anden rigtig fed ting er også det har efterfølgende fået mig ud på en anden rejse, bogudgivelse Camilla Framnes Hvis jeg kan, kan du også, foredragsholder, noget jeg nok aldrig havde fået chancen for hvis ikke jeg havde deltaget i programmet.

I en lang årrække var jeg “hende der fra de unge mødre”, men efter rigtig mange år i programmet, kom jeg med i programmet de unge mødres drøm, som pludselig åbnede nye døre for mig.

Jeg blev pludselig hende der, som har tabt sig en masse kilo, hende som tabte sig udelukkende på kostomlægning og motion, samtidig med jeg havde små børn.

En bølge af foredrag kom til at fylde i mit liv, samtidig med at min jobkarrierere tog form. Jeg blev færdiguddannet, fik fast arbejde og i takt med jeg blev ældre tror jeg blev et mere seriøst måske fornuftigt menneske.

Så fra at være “hende der fra de unge mødre”, kan jeg mærke, at mit navn Camilla Framnes “hende der har tabt sig alle de kilo” er kommet til at fylde mere, og det må jeg sige jeg er utrolig glad for.

Det er rigtig fedt nu at blive genkendt og opfattet for noget jeg har formået at gøre selv, kæmpet blod sved og tårer for.

Jeg er så beæret over jeg kan være “hende” som måske kan være motivation/støtte, for at andre tager beslutningen om et sundere liv, for så fint som min bog hedder Hvis jeg kan, kan du også, så er jeg virkelig af den opfattelse, hvis jeg har formået at tabe “hold nu fast” 76 kilo på udelukkende kostomlægning og motion, så kan alle.

Camilla i Aalborg

Jeg af alle har tvivlet allermest på mig selv, og haft en selvtillid så lav, og siden hen fundet ud af mit skjold var at grine mig ud af alt, for at undgå at blive såret.

Heldigvis er jeg blevet klogere, gladere og et langt mere positivt menneske end jeg nogensinde har været, og jeg kan garantere mine grin kommer helt nede fra maven og er oprigtige. Mit overskud kan ikke beskrives. Jeg har taget valget om at hjælpe, hvor jeg kan f.eks. ved at vise hvad jeg gør, bla. hvad jeg spiser, motion, via. blog, instagram og facebook.

Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe ALLE til at føle den lykke, overskud jeg har fået efter mit vægttab.

Jeg drømmer om at få muligheden for at kunne gå i dybden med folk og hjælpe til en sundere livstil, komme ud og holde flere foredrag og inspirere hvor jeg kan.

 

Nu er jeg landet I Aalborg, har 3 dejlige drenge, 1 bonus datter, min kæreste Kevin og arbejder i dagligt som kontorassistent i Rebild kommune, altid fart over feltet, jeg elsker det.

Nu er Aalborg blevet min hjemby, og jeg ELSKER Aalborg. Jeg har hele mit barndomsliv boet lige udenfor Aalborg, og Aalborg var den by, vi kørte til, når der skulle shoppes, og jeg har siden jeg var ganske ung vidst at jeg ville til Aalborg at bo.

Så vi har slået os ned  i et dejligt lille rækkehus, i et dejligt børnevenlig kvarter i Aalborg sø, hvor man har en blanding af at bo i en storby, men også trukket lidt tilbage fra bylivet, Centrum.

Elsker man kan bo i en lille by midt i en storby, man møder de samme mennesker nede i Rema og man kender flere og flere mennesker i takt med børnene er startet skole, man får en masse nye bekendtskaber i byen, og jeg spiller fodbold nede i den lokale fodboldklub, og træner nede i fitness centeret.

Aalborg byder på ALT, det jeg elsker allermest ved. Aalborg er det nye havneområde inde i centrum, elsker man kan gå rundt dernede, tage en madkurv med, en bold og spille lidt med børnene, det er så hammer hyggelig og det rummer bare alle aldre.

Aalborg byder på uendelige mange ting og der er så mange ting at fortælle og gøre opmærksom på, og det bringer mig til at jeg er havnet her på migogaalborg.dk, for er der noget som jeg synes er spændende, er det at blogge og endnu bedre at kan blogge om min egen by. Jeg glæder mig til at kaste mig ud et “Aalborg univers” hvor jeg rigtig kan folde mig ud, At få muligheden for at få sat nogle ord på en by man bor i, en by med masser liv og glæde, og en by der byder på så meget forskelligt.

Så ja jeg er “hende der Camilla Framnes som har tabt sig en masse kilo”, rigtig mange positive kram fra Camilla

Fik du læst Lærke Møllers første blog-indlæg? Lærke’s blog

 

Camilla Framnes

Hun blev kendt fra tv-programmet De Unge Mødre.

Camilla fra Aalborg
Camilla Framnes har over 50.000 følgere på Facebook og skal blogge for os.

Men siden har Camilla fra Mou flyttet sit fokus over på kostvejledning og det at ændre sin egen og andre menneskers indstilling til livet, hvor der bliver fokuseret på livsglæde og det positive.

Hun har udgivet bogen ”Hvis jeg kan – så kan du også”, som strøg til tops på hitlisterne.

Hun har en trofast følgerskare på Facebook med over 51.000 på sin side.

På Instagram følges hun af over 30.000

 

Camillas blog: Kom med i skohimlen i Salling

Skrevet af: Camilla Framnes

Annonce

Hvem elsker ikke sko?

Jeg ELSKER sko og har alle dage gjort det. Jeg har faktisk sådan et helt specielt forhold til sko, fordi uanset hvilken størrelse jeg har haft i mit liv, både som overvægtig men også i dag, så svigter sko aldrig.

Alle uanset str. kan få sko, og det gør mig glad, nej faktisk lykkelig. Så sko har en helt specielt plads hos mig, og jeg ELSKER at shoppe dem.

Så jeg skulle ikke bruge så meget betænkningstid, da Salling i Aalborg inviterede mig til deres Shoe Lover Days, som er her på fredag den 1. september og lørdag den 2. september.

Efterårsnyheder. Tjek. Stærke tilbud. Tjek. DJ og Rosé. Tjek tjek. Og så er der jo lige den vilde konkurrence, som man simpelthen nødt til lige at deltage i. Man kan vinde et års forbrug af sko.

Måtte vælge 10 par sko

Salling spurgte så, om jeg havde lyst til at “lege”, at jeg havde vundet (gid jeg havde), og udvælge de 10 par sko, som jeg nok ville gå efter til et års “skoforbrug”.

Jeg kunne vælge mellem 10 af de fedeste skobrands som Shoe the Bear, Sofie Schnoor og Billi Bi. Åhhh, det var en sværere opgave, end jeg lige havde troet. Så mange lækre sko, og så havde jeg da slet ikke lyst til at slippe dem igen.

Nå, men jeg skulle jo vælge, så her er dem, jeg havde valgt, hvis det var mig, der var den heldige vinder i weekenden.

Cashott

Disse herligheder er fra Cashott til kr. 999, de er jo perfekt til hverdagsbrug. De ville være super fede med et par jeans, top og en blazer.

Gabor

Et par elegante pumps i lak fra Gabor til kr. 449. Jeg elsker at finde sko, som er fede med en lille hæl 5 cm, måske andre høje piger forstår problemet. Disse kunne være både fede til hverdag, men kunne også være superfede til fest og farver og en sort lækker kjole.

Shoe the Bear

Støvletterne fra Shoe the Bear er et must have. Jeg har dem selv i 2 forskellige farver, men denne her farve er jeg simpelthen nødt til også at eje. Det er en så fed støvlet, med lille hæl, som kan dresses op og ned hvad enten man skal i byen eller på job, et must have til kr. 1200 kr.

Vagabond

Denne ankel støvle fra Vagabond kr. 899, med lille fin detalje med en kæde i hælen som bare gør denne støvle ekstra fed, og lidt ekstra rå. Det ville være en perfekt hverdagsstøvle.

Billi Bi

Wauw, de simpelthen for fede. Ankelstøvler med leopardprintet ruskind fra Billi Bi. De koster 1499 kr. De er simpelthen for fede. Her kommer skoene med dig. Det kan få selv det kedeligste tøj piftet op, jeg kunne sagtens se disse støvler på mig med et par mærke bukser, rød top, ja tak, de havner helt sikkert hjemme hos mig.

Tommy Hilfiger

Jeg faldt over disse lange støvler fra Tommy Hilfiger kr.1599. De ville gøre sig så godt til en pencil skirt. Lange støvler er også altid et must have hjemme i skoskabet. Guldspændet på siden gør støvlen ekstra lækker.

Ecco

Denne støvlet fra Ecco kr. 1200 er bare vildt fin, og i de fineste brune farver. Jeg falder sjældent for brune sko, men denne spottede jeg med det samme, og så straks støvlen sammen med et par slidte jeans, hvid top, og en mærk blå cardigan.

Pavement

Med garanti for et råt look, så er denne ankelstøvle i glat skind med metalspænde fra Pavement lige sagen, kr. 1199. Jeg er personligt helt vildt med det lidt mere rå look, og denne støvle, som er så lav, kan det hele, hvad enten det er kjole, eller buks, og spændet gør støvlen helt speciel.

Sofie Schnoor

Jeg elsker leopard, og denne støvlet fra Sofie Schnoor i grøn leopardprintet ruskind kr. 1399 kan virkelig noget. Foran på støvlen er der en fin slids foran, som gør støvlen lidt mere fin. Denne støvle ville være så fin til en sort kjole, men en støvle der kan det hele.

Mentor

Det vist ingen hemmelighed, at jeg har et glødende hjerte for sorte støvletter med nitter på, og mine øjne faldt fluks på denne ankelstøvle fra Mentor kr. 1600, som bare er mega fed til alt. Den får de fine kjole til at være lidt mere rå, den gør sig godt med jeans, klassiske bukser – simpelthen alt.

Det var faktisk en rigtig sjov udfordring at skulle vælge 10 par sko fra forskellige skoleverandører. 10 var i virkeligheden slet ikke nok – jeg kunne have revet ned fra alle hylderne.

Salling Aalborgs skoafdeling er virkelig blevet lækker og ret overskuelig – det skal nok blive populært med deres Shoe Lovers Days i weekenden.

Der er DJ fra 15-18 på fredag den 1. september, og om fredagen er der også lækker Rosé i skoafdelingen.

Og så er det jo, at du kan vinde et års forbrug af sko, blive inspireret af en masse nyheder, opleve en masse events i løbet af fredagen og få gode tilbud – spar 100 kr. hver gang du køber for 500 kr.

Du kan følge Salling på Facebook her

Hav en dejlig aften,

kram Camilla

OBS! Tilbud gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Camilla blogger: Det her havde jeg virkelig brug for

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kender I det med, at man nogle gange trænger til at trække stikket ud med venindetid.

Ingen børn, ingen mand. Bare ren og skær Camilla-tid med en god veninde. Det tror jeg på har en rigtig god effekt på den lange bane, og det kan jeg allerede mærke i denne uge.

For jeg havde en weekend med ren og skær forkælelse.

Jeg havde i samarbejde med Bellevue Box fået et hotelophold og middag for 2 personer, og det første jeg gjorde var at invitere min veninde Kristina med på roadtrip.

Dernæst var det faktisk rigtig hyggeligt at sidde og kigge på de mange gode muligheder og steder som der var i udbud via Bellevue Box.

Jeg har haft et ønske om at komme op på Himmerland Golf og Spa resort længe, så valget faldt på det hotel.

Det var ikke så langt hjemmefra, og de havde alt hvad vi havde brug for,

For at få forkælelse, hygge og afslapning.

Det var virkelig nemt at bestille. Jeg ringede til hotellet. Ved bestillingen skulle jeg oplyse, jeg havde en Bellevue box, som jeg så bare gav i receptionen da vi kom, også var det det, i love it.

Jeg forstår virkelig godt hvorfor de Bellevue Boxe er blevet så populære. Det er nemt, overskueligt og vigtigst af alt så kender man også prisen om det så er biograf, café eller hotelopholdet.

Det tog os 40 minutter i bil fra Aalborg at komme på hotellet, og så kunne jeg bare mærke, at kroppen begyndte at slappe fuldstændig af.

Himmerland Golf og Spa resort er helt fantastisk smukt. Værelset var virkelig stort med den lækreste udsigt over golfbaner, sø og det gennemførte wellness område.

Vi skiftede hurtigt til badetøj, og startede afslapningen i wellness området. Wauw så lækkert, vi fik os et glas rosé vin og sad ellers bare at slappede af, prøvede alle de lækre bassiner der var, samt saunaer.

 

Det var så smukt og fredsfyldt, jeg fandt hurtig min ro – lige hvad jeg havde brug for .

Totalt veninde hygge og masse afslapning, ingen “mor, Mor” ingen pligter, bare afslapning.

Vi gjorde os klar til at nyde en virkelig lækker 2 retters menu, som også var inkluderet i vores Bellevue box – dog med et par glas vin, som var på egen regning, “vi var vel alene” Hihi.

Vi havde bestilt tid til bowling hjemmefra, som de også havde på hotellet, så efter et par cocktails også stod den på gode grin.

Efter en vellykket aften, landede vi på værelset og jeg faldet nærmest i søvn med det samme, var jo fuldstændig færdig!

Vi vågnede til den flotteste udsigt igen, og sluttede opholdet med en lækker morgen buffet, som også var en del af opholdet via Bellevue Box.

Det var en helt igennem fantastisk tur, og jeg har allerede skrevet Bellevue Box på Ønskelisten til min fødselsdag i august!

Klik her for at se den box jeg bookede med – hvor man lige nu kan spare 15 procent på denne oplevelse og man kan vælge mange forskellige steder i Danmark, Sverige og Tyskland

Varme knus og kram fra Camilla

Camilla blogger: Kom med mig til Sund Sommer event

Skrevet af: Camilla Framnes

Jep, sommeren er i den grad ved at være over os.

Måske skal flere af jer på ferie i juli, og man vil gerne lige holde vægten. Men man bliver også konstant inviteret på grillmad og hele tiden stukket en lækker vaffelis i hånden.

Sommeren byder bare på så mange fristelser samtidig med at det her, at man virkelig også gerne vil se lidt lækker ud.

Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at deltage i Sund Sommer-eventet i Shoppen i næste uge.

Sund sommer lyder jo fantastisk. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at fortælle om mine små fifs til at komme igennem sommeren med alle de fristelser der nu måtte være.

I samarbejde med MigogAalborg og Shoppen vil jeg onsdag 14. juni komme forbi og fortælle om min kamp mod kiloene, og komme med fifs og tricks, til hvordan jeg kommer igennem sommer uden at tage kiloene på igen.

Jeg kan dele ud af mine egne erfaringer, efter et vægttab på 76 kilo, og nu min kamp for at holde den slanke linje. Jeg glæder mig til at hilse på en masse af jer til sommereventen, og så i min egen by, det jo helt fantastisk.

Der bliver lækker mad fra We Feat, der jo virkelig har slået igennem i Aalborg med deres lækre sunde salater og juice. Kochs Kaffebar leverer lidt lækkert at drikke – og der vil være præmier og flere overraskelser på dagen.

Du kan også med din billet gå shop-amok i Sport24 i Shoppen hele dagen på alt til løb og træning – her får du -20%.

We Feat

Det koster kun en lille 50’er – og jeg håber virkelig at se så mange af jer som muligt nu hvor jeg endelig igen skal holde et foredrag her i Aalborg.

Tilmeld dig lige her

Se programmet her:

Fokus bliver på en sund sommer, og hvordan man holder kroppen sund selv i en travl hverdag.

Oplægsholder bliver Camilla Framnes og Katja Christensen som er professionel OCR Løber.

Programmet bliver som følger:

17.00-17.30: Velkomst med lidt mad fra WeFeat, lidt at drikke fra Kochs Kaffebar og goodiebag

17.30-17.35: Velkomst af MigogAalborg og Shoppens Natascha Frost

17.35-18.00: Oplæg af Camilla Framnes om hvordan hun tabte 76 kg. Om hvordan hun bevarer motivationen med familie og arbejdsliv. Hendes sunde tilgang til en fristende sommer.

18.00-18.25: Oplæg af Katja Christensen (professionel OCR løber), som fortæller om at komme i gang med træning, fastholdelse og motivation

18.25-18.30: ClubAalborg medlemmer har mulighed for at vinde fede præmier som der trækkes lod om

18.30-19.00: Shop-amok. Sport 24 i Shoppen giver 20 procent på alt til løb og træning til samtlige, der kan fremvise billet til arrangementet.

Du kan komme med ved at tilmelde dig lige her

Hvis du i øvrigt ikke har hørt om ClubAalborg så kan du se alle deres lækre tilbud her i juni måned, hvor du sparer rigtig mange penge, når du er ude og spise og shoppe i Aalborg. Jeg er i hvert fald glad for mit medlemsskab. Det er MigogAalborg, der har lavet ClubAalborg – læs deres tilbud i juni lige her

 

Camilla blogger: Fik min lillepige-drøm opfyldt med en Personal Shopper

Skrevet af: Camilla Framnes

Annonce

Som taget ud af en film.

Ja, sådan følte jeg det i hvert fald, da jeg havde bestilt en tid i Salling til en personlig shopper.

Hvor mange gange har man ikke lige set i tøsefilmene, de står der sammen med en personlig shopper?

Haha, ”jeg fik min lille pigedrøm opfyldt”.

Da MigogAalborg ringede og spurgte om, jeg kunne tænke mig at få en eftermiddag med en personlig shopper fra Salling, så skulle jeg ikke bruge mange sekunders betænkningstid.

Det er noget Salling, som både ligger i Aarhus og Aalborg, virkelig har fået stor succes med. Det vildeste af det hele er, at det er ganske gratis at booke sådan en tid med en personlig shopper.

Det fungerede sådan at, jeg først skulle indtaste nogle forskellige oplysninger via en formular jeg udfyldte på nettet, ved bestilling af personlig shopper.

Jeg skulle udfylde forskellige ting om mig selv, stil, størrelse i tøj, sko, hårfarve, og noget mere. Det tog 3-5 minutter at svare på.

Al den information bruger de til at skabe dit personlige shopperum, ved at udvælge forskellige ting, som så er inde i dit personlige shoppe-rum, når du ankommer.

Da jeg ankom til Salling, havde jeg på forhånd fået en mail om hvor jeg skulle møde den personlige shopper inde i Salling i Aalborg.

Jeg blev mødt af en utrolig smilende kvinde Mette, og straks følte jeg mig allerede i gode hænder.

Jeg var lidt i tvivl om hvordan det hele skulle foregå, men det fik Mette hurtigt fortalt mig.

Jeg blev vist ind i et rum, hvor der var kaffe, vand, små lækkerier på bordet, tøj på et stativ, som var valgt ud til mig samt forskellige sko.

Jeg fik straks øje på de mange forskellige styles, der hang på stativet, og sjovt nok var ”der er godt nok meget med farver”, og jeg kunne godt regne ud, hvor hun gerne ville have mig hen. Haha.

Jeg havde faktisk forestillet mig at jeg skulle rende hele Salling rundt i Salling sammen med min personlige shopper Mette, men sådan var det slet ikke.

Hun havde gjort alt forarbejde, og alt foregår ind i dit eget personlige shopperum. Det er da alt for fedt.

Jeg synes det er fascinerede at, Mette ud fra nogle forskellige ting jeg havde oplyst, kunne finde så mange forskellige styles, og samtidig kigge op og ned af mig og sige ”dur, dur ikke”, det virkelig imponerende. Det var lidt ligesom i Pretty Woman, hvis I kan huske det med Julia Roberts.

Jeg fik prøvet mange forskellige styles, både de trygge styles, men også tøj som lå langt fra hvad jeg selv ville have gået efter.

Det er første gang jeg har prøvet dette, men det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har set en helt ny side af mig selv i forhold til tøjstil, som jeg på ingen måder havde troet var mig.

Under alle sættene, tog jeg billeder af mig selv, som jeg klart kan anbefale jer at gøre, så har man noget at se tilbage på, og måske endda blive enige med sig selv om hvad man skal købe.

Men også hvis man ikke lige har råd til at købe det hele på en gang, så har du lige en husker på telefonen. Samtidig noterer din personlige shopper mærker ned, hvis der er nogle styles som du gerne vil købe senere.

Efter hele prøvningen, kunne jeg sætte mig ned og nyde en kop kaffe, mens der blev noteret forskellige ting ned i forhold til mærker og styles, hvis dette kunne have interesse.

Ikke nok med det, alt i mens du får dit eget tøj på igen, får din personlige shopper fikset alt i forhold til de varer du ønsker at få med hjem.

Personlige shopper er for alle og er virkelig en fed oplevelse, og psst….. det er også for MÆND, så tør du måske sende din afsted, og risikerer at få en endnu hottere mand hjem.

Hvis du tænker det er noget for dig, kan du booke tid til din personlige shopper her.

Fantastisk aften alle sammen,

Varme knus og kram fra Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg

Camilla blogger: Skøn weekend går på hæld – og nu med lidt flere sommerplaner

Skrevet af: Camilla Framnes

Så gik den weekend også

Det har været en ”børnefri” weekend, og det betyder det kun er Victor der har været hjemme.

Vi har ikke haft så mange planer andet end Kevin har arbejdet – og jeg har haft en skoleopgave jeg skulle have klar til mandag morgen. Det er sådan en man altid lige udskyder til det sidste.

Jeg har alligevel formået at tage op til Olivers far og hans familie for at hygge fredag aften, venindehygge lørdag, i solens stråler med et koldt glas hvidvin mens børnene legede, det var ren og skær hygge, og kun en lille smule overspringshandlinger, i forhold til min opgaveskrivning.

I dag skinnede solen sørme igen, og jeg endte med at gå i haven og finde mine grønne fingre frem, ihhh det blev så fint. Små skridt og min have ender med at blive så fin til sommer.

Jeg har fået bagt til ugens madpakker, og pakket taskerne, så jeg er klar til skoledag i morgen, og foredrag i Kolding i morgen aften.

Der er fart over feltet og jeg elsker det, så vi endte også med tidligere i dag og planlægge det sidste sommerferie, og de mange planer vi har for sommeren.

Det er med at komme ud og få nogle oplevelser med familien, børnene mens de gider mor og far, haha. Synes allerede Oliver er begyndt så småt med ”jeg kan sagtens være alene hjemme”, arghhh.

I weekenden fik jeg også en invitation, som allerede har fået et kæmpe kryds i “sommerkalenderen”.

Det handler om et stort børne-arrangement i Vodskov i pinsen 3 juni – jeg synes det er fedt når man laver lidt ekstraordinært for børnene som denne dag, hvor man egentlig gør meget ud af skabe nogle fantastiske rammer for børnefamilier – og så er det endda i sammenhæng med et ret stort internationalt ridestævne som kommer til Nordjylland.

Vi elsker den her slags arrangementer, hvor vi kan tage af sted hele familien, og hvor der er noget for børn i alle størrelser og selvfølgelig noget til mor og far. Den her børnedag er der Mini-Zoo, ponyridning og børnekoncert – så jeg ved at der bliver noget for os alle her i familien.

Dagen efter er der i øvrigt som et af få steder i Danmark koncert med fire af Danmarks største popnavne – Gulddreng, Medina, Page Four og Phlake

Hvis I selv er mere nysgerrige på den her børnedag – så kan I se programmet herunder;

læs programmet til børnedagen

Læs om koncerten 4 juni hvor der også nævnes børnedagen sidst i artiklen

Måske ses vi, vi glæder os i hvert fald blandt andet til disse dage.

Fantastisk aften alle sammen, kys knus og kram fra Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg