Camilla blogger: Jeg har fået det skønneste påskepynt ind af døren

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indlæg

Det varer ikke længe før påsken, står for døren – og det betyder påskeæg, påske frokoster, ferie og så skal der pyntes op i det lille hjem.

Jeg kan godt mærke efter jeg blev mor, hvor meget de traditioner betyder for mig, fra man selv var barn og nu skal videregive dem til sine egne børn.

I påsken er der alle de traditionelle påskefrokoster, som vi jo selvfølgelig også skal til med familien, det er på mange måder lidt juleagtig det hele ”uden gaver”. Vi samles i familien, pynter op i hjemmet og spiser lækkert mad og påskeæg.

I kender med garanti nisserne fra Klarborg, som jeg og helt sikkert mange andre elsker. Klarborg er nu kommet med en påske kollektion, og jeg er mildest talt solgt, nøj hvor er det bare for sødt.

Jeg har været på shopping på webshoppen hos Klarborg, og har simpelthen nærmest forelsket mig i det hele. Jeg har glædet mig helt vildt til at modtage pakken, så jeg har kunne gå påske-amok herhjemme.

Men se nu lige her, hold nu op hvor er de for kære, Ralle, Rappe og Snappe, 3 søde ællinger. Det er så sjovt, at alle har fået navne og jeg elsker det fordi det er bare helt ægte Klarborg håndværk – med kærlighed, glæde og tradition.

De 3 små lam, Lammi, Lulle og Lambert, det var nok de eneste jeg lige vidste hvor skulle stå fra starten, det noget med farven, hihi.

Nøk, Nini og Ninus, påskeharer er jo dem som kommer med påskeæggene herhjemme, så nu er de også flyttet ind.

Snulle, Rylle og Snip, drengene herhjemme mente de var et must, ”fordi mor, man skal jo have kyllinger ik?”, øhh jo da.

Så sidst men ikke mindst de alt for søde trold, jeg ved ikke hvorfor men for mig har troldene noget specielt, og for mig lidt norsk, mine olde- og bedsteforældre hjemme i

Norge har altid haft trolde, så de giver lige lidt barndomsminder fra min andet hjem Norge.

Vi så klar til påskeferien nu, hele hytten er pyntet op og nu mangler jeg kun lige at ”snakke med påskeharen”, også skal der familiehygges.

Hvis du vil have fingrene i noget fra påskekollektionen, så skal i se her.

Fantastisk aften alle sammen,

Påske hilsner fra Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg