ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla blogger: Og ind kom en stripper…i min stue!

Af Camilla Framnes

Jeg blev på alle måder overrasket lørdag formiddag. ALLE mine dejligste veninder stod pludselig hjemme i min stue, med balloner, drikkevarer, en kurv med diverse ting i, et “Hjælp jeg skal giftes” skilt, en pose med noget så forfærdelig grimt noget tøj.

SHIT, det er min polterabend i dag. Jeg havde på ingen måder regnet den ud. Pludselig stod de der, og før jeg vidste af det, stod jeg iført “festtøj” en Mokai hånden, og så var det ellers bare afsted det gik.

Jeg fik at vide, jeg bare skulle nyde det og slippe kontrollen, for kontrol ville jeg ikke få noget af. ARGHHHH

Camilla Framnes

Vi hoppede på bussen i Gug, og jeg fik en kurv med forskellige ting i, som jeg skulle sælge til fremmede mennesker. PINLIGT, det havde jeg altså ikke helt fået nok at drikke til endnu. Så alle børn jeg mødte på min vej fik tandpasta, sæbebobler, så jeg blev vist mere en gavegiver og ikke så meget købmand.

Uden at vide hvor turen gik hen, kom vi frem til Fun-centeret, som ligger ude ved Eternitten. Jeg havde aldrig været der før, og jeg var slet ikke i tvivl om, det her nok skulle blive sjovt.

OG det var det virkelig. SHIT så hyle morsomt. Først kom vi ind i en hal, hvor vi skulle ind i sådan nogle hamsterbolde. Vi blev delt op i to hold, og så var det bare at give den gas. Jeg ELSKER sådanne konkurrencer, jeg giver den virkelig gas.

Camilla Framnes

Bagefter skulle vi køre lokumsræs, FULD fart over feltet. Vi tabte for sygt, jeg gav den åbenbart for meget gas, og det gjorde jeg, at jeg overtrådte mange gange, ups.

Så kom der 2 stk. zebraer frem, som vi døbte Kevin og Zlatan. HOLD nu op, hvor var det bare underholdende at se voksne mennesker sidde og hoppe/ride som en gal for at få den hest frem ad. AV, mit haleben i dag siger jeg bare. Jeg har vist givet den lidt for meget gas, haha.

Vi prøvede simpelthen så mange ting derinde blandt andet fodbold bowling med promillebriller, wipeout, double sumo forhindring, sidst men ikke mindst og MIN favorit Bubble soccer. Det var så sindsygt hårdt, og vi fik virkelig pulsen op alle steder, og pigerne sørgede for, ingen tørstede. Masser alkohol, og knap så meget mad.

Camilla Framnes

Under hele dagen skulle jeg trække 5 stikord fra en pose, som jeg skulle inddrage i en tale til hver af mine veninder. I hver tale skulle jeg fortælle, hvordan vi mødtes, og hvorfor netop den veninde betyder noget for mig. Det var simpelthen så følelsesladet en dag, og jeg har grædt så mange glædestårer.

Jeg er så taknemmelig for, jeg har så gode veninder omkring mig, jeg føler mig på alle måder som verdens heldigste.

Efter 2,5 time i Fun-center, blev vi hentet i en taxa, og så gik turen hjem til mig, hvor der var disket op med MEGET sprut og pizzaer. Flere af mine veninder og søster kom og var med. Der var arrangeret små lege, som vi havde i haven, og pludselig blev de så hemmelighedsfulde allesammen.

Camilla Framnes

Camilla Aalborg

Jeg fik bind for øjnene, og inde i stuen skulle jeg sidde på en stol, og ind kom en STRIPPER. FANDME ja, inde i min stue, står der pludselig en og smider tøjet. SHIT jeg blev lige sat helt ud, jeg var så flov og helt mundlam, der skal altså meget til. HAHA, sikke en oplevelse. Endnu en på opleveren, som jeg aldrig har prøvet før, jeg må nok sige, jeg stadig er lidt i chok, billederne fortæller ALT.

Det har på alle måder været en helt igennem fantastisk dag, en dag jeg aldrig nogensinde glemmer, WAUW.

Den skulle have fortsat i Jomfru Ane gade, men jeg måtte bukke under for alkoholen, og blev så fuldesyg allerede ved 23-tiden.

Camilla Framnes

En helt igennem gennemført polterabend, ALLE hyggede sig, ALLE havde en fest, og jeg blev bekræftet i, jeg har de bedste mennesker i verden omkring mig.

Nu tæller vi for alvor ned til brylluppet som skal stå MEGET snart, og næsten alle de sidste detaljer er ved at være på plads.

Du kan se flere billeder her – klik på pilene i billede-galleriet

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Camilla fik rykket grænser: Jeg overvandt min frygt i Klatreparken[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Jeg skal løbe mit livs sjoveste 5 kilometer[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Sådan smider jeg hurtigt de ekstra ferie-kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Sommerferien er også til gnisten i forholdet[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fik shoppet til børnene i weekenden – fra sofaen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Selv når det hele ramler – min vej til større overskud[/numblock]

Del artikel