Camilla blogger: Jeg har kæmpet mod dårlig hud i så mange år

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indlæg

Jeg har stort set hele mit liv haft problemer med min hud.

Det er bare et vildt frustrerende problem, og endnu mere nu hvor man synes kosten osv. spiller, så gider min hud ikke rette ind.

Billederne i dette indlæg er på alle måder grænseoverskridende, men man kan virkelig se, der er sket en forskel.

Endnu værre er det også, når man har grim hud, så bruger man endnu mere make up. Så er det ekstra vigtig at pleje huden, og jeg må nok ærlig indrømme den del har jeg ikke været den bedste til det, men jeg er blevet meget meget bedre nu.

Jeg har tidligere gået til behandlinger hos VIDA i Aalborg med succes, og opsøgte derfor Lene igen som er ejer af VIDA.Hun kender min hud, men fik den analyseret igen og ingen tvivl mange af mine urenheder skyldes hormonelle forandringer, hvilket gør jeg nok aldrig vil få en helt perfekt hud, desværre.

Men min hud kan helt sikkert gøres markant bedre end den var, så jeg startede hos VIDA i et behandlingsforløb.

Framnes Aalborg

Jeg startede med en Silkpeel dianmantslibning og dermaoxy oxgenbehandling i en kombinations behandling.

Silkpeel har den fordel at den hurtigt, effektivt og skånsomt sliber huden med en lille diamant, samtidig med der indsluses serum i huden, som arbejder indefra og ud.

Alle ens døde hudceller bliver fjernet og min hud fremstod helt ren og fin. Jeg fik at vide denne behandling specielt er god til os med mange urenheder, da man både arbejder udefra og indefra og derfor hjælper huden, så den på sigt kan blive pænere.

Dermaoxy oxygen behandlingen er en behandling der giver blød, gennemfugtet og spændstig hud. Man får en serum sluset ind i huden ved ilt og luft under højt tryk, vildt underlig fornemmelse, men det vildt hvor meget man kan mærke huden fugter efter denne behandling.

Efter behandlingen slog min hud lidt ekstra ud, men ganske få dage efter var det retur igen, og man kunne tydeligt se, der skete noget med min hud i den positive retning.

Camilla Framnes Aalborg

Jeg fik også en hjemmeopgave, som jeg i øvrigt med stor succes stadig gør.

Nemlig en 3 trins serie fra Phyris, som dufter fantastisk, ELSKER DEN DUFT. Jeg fik serien strikket sammen til mig, og det var vigtigt for mig det skulle være nemt. Så jeg vasker huden af morgen og aften efter fulgt af en serum og en fugtighedscreme.

Det er vildt hvor meget jeg faktisk er kommet til at elske den ekstra velvære, og jeg ved bare hvor meget det betyder for huden. Faktisk fik jeg også at vide, hvis man har store urenheder, kan det være rigtig godt enten at skifte hovedpudebetræk hver dag eller sove med et håndklæde, så man ikke “smitter” sig selv med nye urenheder.

Mens jeg var i diverse behandlinger gik jeg imellem alle behandlingerne i Beauty Angel lysterapi, som hjælper huden med at opheele ar og akne fra top til tå. Jeg tager 20 minutter en gang om ugen, og det er god afslapning og varmen hjælper også på ømme led og muskler.

Camilla Framnes Aalborg

Måske har du hørt om SRS mesoterapi/microneedling med dermaroller og skinpen?

Det er en behandling hvor man får lavet tusindvis af mikroskopiske nåleprik i huden. Arghhh tænker man så, men det gør slet ikke ondt, for man får først smurt bedøvelse i hele hovedet, det mærkes lidt mærkeligt, sådan lidt prikkende sovende fornemmelse.

Men ved hjælp af alle de har nåleprik, nedbryder man huden, for at huden starter en reparations proces. Det fornyer huden og allerede efter 1 behandling kan man se resultater. Denne behandling er også en af de gode mod akne, ar, rynker, linjer og tørhed.

Camilla Framnes Aalborg

Efter behandlingen fik jeg at vide, at man godt kunne mærke en brændende fornemmelse, men det synes jeg faktisk ikke, en masse fugtighedscreme også synes jeg egentlig det gik helt smertefrit.

En af mine syndere var også min make up, som jeg nævnte tidligere bruger jeg meget make up og det gør jo også at huden ikke kan ånde og dermed opstår urenheder.

Så jeg blev anbefalet at skifte make up til bareMinerala makeup, og må nok ærlig indrømme jeg har brugt det samme make up lige så længe jeg snart kan huske. Så at skulle skifte var jeg på ingen måder tryg ved, men Lene må om nogen vide hvad der skal til for at hjælpe min hud.

Så jeg tog chancen og har givet det et forsøg, og hvordan er det så gået?

Ja jeg er fuldstændig FORELSKET, bareMinerals er virkelig godt. Det har en sindsyg dækkevne, og huden kan samtidig ånde, og som jeg fik at vide er det en forlængelse af mine hudplejerutine, da makeuppen plejer huden og arbejder på eventuelle urenheder.

Det er sku da WIN WIN, og jeg bruger kun halv tid på at lægge makeup end jeg gjorde før, det er nemt og jeg bruger nu kun 1 foundation i stedet for 3 forskellige som jeg gjorde før.

Sidste behandling jeg fik, var lige inden brylluppet skulle stå. Det var en Release Peeling som er en basisk peeling, som fjerner overfladeceller og sætter gang i hudens fornyelsesproces.

Denne peeling er særdeles god til pigmentering, ar, rynker, grov og trist hud, og bonus så fjerner den alle de små dun man har i ansigtet, hvilken får huden til at se frisk og ensartet ud. PERFEKT lige op til brylluppet, makeuppen ligger pludselig også meget bedre, thi hi. Bonus bonus.

Det et længere forløb, jeg har været igennem, og jeg er bestemt ikke færdig. Det er vigtigt jeg nu bliver ved med at passe på min hud og pleje den, som jeg både ved hjælp af mit 3 trins program herhjemme og ved min makeup alene gør. Men det er også vigtigt, at jeg kommer ind og får den renset ordentlig igennem med jævne mellemrum.

Det er svært at sige hvad og hvordan man skal starte, før man har fået analyseret sin hud ved nogen der virkelig har forstand på det, og det må siges VIDA har. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og INGEN DUMME SPØRGSMÅL, for så tror jeg jeg har stillet dem alle. Thi hi.

Det kan være du sidder derude og kender til de samme problemer, så kan man altid starte med at få huden analyseret.

De varmeste hilsner fra

Camilla

Camillas behandling er sponsoreret af Vida Skønheds- wellness og hudplejeklinik i Aalborg

Færøgade 51
9000 Aalborg

Læs mere her om Vida og behandlingerne her

Camilla Framnes seneste blogindlæg

Camilla blogger: Salling præsenterer nye luksusmærker til børnene

Skrevet af: Camilla Framnes

Humøret er højt, for der er kommet nyt lækkert børnetøj i Salling.

Jeg havde to af mine drenge med på shopping, og jeg ELSKER at min store dreng også er begyndt at synes det er fedt at gå og kigge på tøj, ”det behøver man ikke kun piger for”, hihi.

Vi tog i Salling, hvor vi ofte ender for at shoppe børnetøj, fordi der er tøj til alle 3 størrelser. Når vi plejer at være afsted alle sammen, er Sebastian og Victor nok egentlig mest glade for legerummet, men det passer mig fint, så kan Oliver og jeg shoppe derudaf 😊

Salling har mange forskellige tøjmærker og prisklasser, hvilket er fantastisk. Nu har de så udvidet sortimentet med lækre mærker som Hugo Boss, Kenzo og Marc Jacobs.

Fra på lørdag den 10. februar er disse tre mærker at finde inde i Salling, og det var i den forbindelse, at jeg fik en lille snigpremiere på det lækre tøj.

Se lige nogen flotte drenge jeg har. Virkelig noget lækkert kvalitets tøj.

Sort sæt fra Hugo Boss

Jeg fandt dette sorte sæt fra Hugo Boss med en T-shirt til fra Little Marc Jacobs. Ens for alle mærkerne er at de er små i størrelserne, så man skal 1 til 2 numre op.

Hugo Boss buks 525,-/Hugo Boss hættetrøje 635,-/Little Marc Jacobs 295,-.

Jeg fik også Victor I et sæt fra Little Marc Jacobs med en T-shirt fra Kenzo. Nøj hvor er han da kær, stilet blødt sæt og detaljen på ryggen og striberne ned af siden gør sættet virkelig smart, synes jeg.

Little Marc Jacobs buks 410,-/Little Marc Jacobs hættetrøje 515,-/Kenzo T-shirt 355,-.

Jeg fandt dette sommersæt, med en T-shirt fra Hugo Boss 280,- og Shorts fra Little Marc Jacobs 370,- det skal helt sikkert med os hjem.

Gule badeshorts og lækker trøje

Oliver fandt også ret mange ting, blandt andet dette sæt fra Hugo Boss, med gule badeshort og en lækker stor grå trøje.

Hugo Boss Trøje 665,-/Hugo Boss shorts 370,-.

Der er virkelig meget lækkert til sommeren, blandt andet det her sæt fra Kenzo med lækre bomulds shorts 550,- og T-shirt 550,-.

Til sidst prøvede Oliver en virkelig smart trøje fra Kenzo 1040,- med dyreprint på, med et par sorte bukser fra Hugo Boss 560,-, som var magen til dem Victor prøvede.

Der var mange flere styles, og vi ret vilde med de nye mærker.

Åbningsevent på mærkerne på lørdag

Salling holder åbningsevent på lørdag den 10 februar 2018 fra kl. 10-14.00 med aktiviteter for de små.

Her kan børnene komme ind og blive malet i ansigtet af en ansigtsmaler, og de byder desuden på lækre forfriskninger. Der vil også være give aways til de første 30 købende kunder fra de nye mærker og en konkurrence om en valgfri t-shirt.

Hele dagen vil der være 20 % på én valgfri vare fra et af de tre nye mærker. (gælder ikke Kenzo-overdele med stort Tiger-print).

Shoppehilsner fra Camilla

Camilla blogger: Barndommens trolde er blevet et design-ikon

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kan I huske de originale Gjøl-trolde?

Jeg husker dem ganske tydeligt, og de trolde har også været en del af min legetøjssamling, da jeg var en lille pige.

Det vækker minder på alle mulige måder, men ideen om en designer trold i mit hjem i guld, øhhh JA TAK.

Det er sådan, at lykketroldene er en videreudvikling af Gjøl-trolden, som nu skal stå og pynte i mit voksne hjem.

Jeg har netop modtaget de fineste jubilæumstrolde i guld. Det er sådan, at her i år fyldte Lykketrolden faktisk 60 år.

Der er to almindelige jubilæumstrolde i 9 og 12 cm, som i øvrigt kan fås i alle isenkræmmer-butikker som Imerco, inspiration, Bahne, Sinnerup osv.

Den fineste lille guld designer trold i guldlook, som bare passer perfekt ind i vores hjem.

Jeg synes virkelig trolden gør sit rette med sit guld look, sorte mørke hår som er lavet af ægte fåreskindshår, med et lille hjerte indridset i brystet.

Trolden er lavet i mat messing look og er faktisk lavet som en speciel hyldest til Thomas Dam (manden bag Gjøl-trolden) og Lykketrolden. Dem som kendte Thomas Dam sagde, han havde et hjerte af guld, så det var naturligt at få produceret disse jubilæumstrolde med guldhjerter. Virkelig sødt.

Der er desuden denne helt særlige Limited Edition, som er skabt med et ægte 14 karat guldhjerte indeni, helt unik og virkelig fin.

Der findes kun 1000 af dem, så hvis man gerne vil have denne hjem i stuen, så det med at være hurtig – den kan bestilles hos forhandlere af Lykketrolden.

Mine trolde fra barndommen har børnene også leget med i deres første.

Så drengene herhjemme kiggede noget, da mine guldtrolde kom ind af døren.

“Hvorfor har du fået legetøj, Mor”. Haha.

Drengene så jo også den store Pixar-film Trolls, som jo var et kæmpe hit i biograferne for lang tid siden. Jeg synes, de er lækre, fordi de symboliserer rigtig mange ting på samme tid, og de passer bare godt ind i et hjem, hvor man satser på hyggen.

De er også oplagte som en ekstra lille sød julegave eller værtindegave.

Jeg er nødt til at have troldene op i voksenhøjde langt væk fra Victor på 2 år, ellers skulle de helt sikkert med i hans leg, thi hi.

De pynter helt vildt og jeg er så vild med mine trolde i hjemmet. Ja alle troldene herhjemme, faktisk, hihi. h

Hvad synes i?

Det er den nordjyske virksomhed BySommer, der i dag har rettighederne til Lykketrolden. Du kan læse mere og se flere varianter af de dejlige designertrolde her

Camilla blogger: Mit juleeventyr hos Klarborg Nisserne

Skrevet af: Camilla Framnes

Julen er den bedste tid, for mig personligt betyder det en masse kvalitetstid, masse kærlighed med min familie.

Alt den hygge omkring nisser, julegaver, drillerier, ja julekalenderen i fjernsynet, men fælles for alt, vi er sammen om det hele.

Hjemme hos os flytter nissen ind hvert år og han er allerede flyttet ind, men vi har ikke hørt fra ham endnu.

Jeg har hørt flere tale om en nisseudflugt oppe omkring Pandrup, oppe ved Klarborg nisserne.

Det var vi nødt til at undersøge, så vi hoppede i varmt tøj, pakkede bilen og satte kursen mod Pandrup.

Duften af brændte mandler

Vi nåede kun at parkere bilen og vi blev mødt af duften af brændte mandler, Mums – det er specielt noget vi forbinder med jul, det er de brændte mandler, gør i ik?

Jeg var nødt til lige at runde Klarborg butikken inden vi gik i skoven, så der kom et par nisser med hjem til samlingen. Klarborg nisser for mig er tradition og nisserne har fulgt med fra jeg selv var barn, både hos min egen mor, min mormor og bedste.

Jeg har haft nogle år med ganske få, men i takt med jeg selv blev mor, så vokser samlingen.

Så var det tid til nissejagt.

Vi bevægede os ind i skoven, og der gik ikke længe, før vi kunne høre nogle små stemmer hviskende ind i skoven, bag os, ved siden af os og pludselig kom der 2 små nissepiger løbende foran os.

Victor sad med åben mund og sagde ikke spor, Oliver og Sebastian var så klar til at finde nisser.

Det var simpelthen så sjovt og vildt hyggeligt. Jo længere vi kom ind i skoven, jo flere nisser begyndte der at dukke op, og et stykke inde i skoven blev vi mødt af selveste julemanden.

Julemannnnn

JEP, julemanden, han stod klar til at tale med alle de mange børn der kom forbi, og havde selvfølgelig en kurv fuld af slik med sig. Victor sagde ikke meget på den tur, andet end ”Julemannnn”, det gjorde virkelig indtryk.

Jeg bliver så varm om hjertet, uanset alder og om man stadigvæk tror på julemanden eller nisser, så er der bare noget magisk omkring det alligevel.

Længere inde i skoven, fandt vi et nissehus med tilhørende træhus, hvor nisserne var flyttet ind. Duften af æbleskiver, gløg, ren og skær jul var i hele skoven. Nissemor stod klar med æbleskiver, sodavand, gløgg, kaffe.

Nisser i Aalborg
Sådan ser der ud inde i nissehuset

Vi satte os inde i træhytten og nød noget varmt og æbleskiver, mens nisserne luskede rundt udenom huset, og kiggede ind af vinduerne. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nisser i Aalborg

Her mødte jeg også Etly Klarborg. Altså hende der startede med at lave de her nisser for mange år siden. Man ser hende også hele tiden i diverse tv-reklamer for tiden, og hun har knap 70.000 følgere på Facebook. Danmark elsker Klarborg, og jeg er blevet endnu større fan af Etly.

De driver en hel familievirksomhed, hvor Etlys voksne sønner også arbejder i firmaet, så Etly kan gøre det hun er allerbedst til. Nemlig lave nisser. Jeg synes det er skønt at Etly lige bruger en masse tid på at gøre familier glade med nissejagten og dejlige æbleskiver i skoven.

Efter et par timer i skoven, vendte vi snuden mod Aalborg igen med glade og trætte børn.

Det kan jeg på alle måde anbefale ALLE familier at gøre, det er ganske gratis (man betaler naturligvis for drikke og æbleskiver – hvis man ønsker dette). Det er en perfekt mulighed for at hygge lidt som familie og få noget frisk luft – ”mon I kan finde nisserne”?

Det foregår to gange mere i december. Nu på søndag den 10. december og så 17. december. Du kan læse mere om det her

En masse julehilsner fra

Camilla