Camillas blog: Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre

Skrevet af: Camilla Framnes
Camilla og Peter André fra Vi Elsker 90'erne i Aalborg 2016
Camilla og Peter André fra Vi Elsker 90'erne i Aalborg 2016

Se videoer optaget fra scenen nederst i artiklen

Jeg skal da lige love for, at jeg har fået min ilddåb som blogger på MigogAalborg.

Jeg havde min første blog på i sidste uge, og allerede i weekenden var jeg med til to spændende arrangementer. De var helt specielle på hver deres måde.

Weekenden startede inde på den fornemme restaurant Fusion, som ligger nede på havnen. Det var i forbindelse med Bloggers camp, som Visit Aalborg havde inviteret til, jeg havde taget min veninde Sanja med.

Ja faktisk mødtes vi i Utzon huset, og hvis man ikke har været derinde og lure endnu, så skylder man sig selv det. Det er bare så lækre omgivelser.

Camilla Aalborg

Camilla i Aalborg

Det er ikke første gang, jeg er på Fusion, har været der en enkelt gang før, hvor jeg smagte deres fantastiske sushi.

Vi blev mødt af ejeren af Fusion, som bød os velkommen. Vi sad sammen med de andre bloggere fra Bloggers camp Aalborg, i øvrigt rigtig søde piger. Du kan læse mere om dem, og deres første indtryk af Aalborg lige her

Trods fuldt hus, så var der en vis ro omkring os alligevel, og tjenere med smil på læben.

Mens vi sad og ventede på vores mad, kunne vi sidde og nyde udsigten udover Limfjorden, for ikke at nævne alle de mange mennesker der var på hele havneområdet. Det var det skønneste vejr, og det gjorde bare oplevelsen endnu mere hel.

Der blev hurtigt serveret brød med wasabi smør, som vi kunne nyde, mens vi ventede.

Menuen bestod af,

Forret

Laks, salat, kokos, lakrids

Mellemret

Gravad vildt – Yoghurt – shiso – Wasabi

Hovedret

Hopballe mølle kylling – ærter – pistacie – grøn chili

Dessert

Jordbær – Honning – hibiscus – thai basilikum

Fusion Aalborg

Fusion i Aalborg

Det var ikke noget mad, jeg havde smagt før, så var meget spændt.

Små meget fine retter kom ind med en præsentation af maden, samt en tilhørende vin til hver af retterne med ligeledes fortælling om hvor vinen kom fra, og hvordan den var dyrket. Lad mig bare slå fast. Der var MEGET vin, haha.

Min favorit var Hopballe mølle kylling med ærter, pistacie og grøn chili, kyllingen smeltede på tungen. 

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer på Fusion, og man skal helt sikker vælge Fusion, hvis man vil have en helheds oplevelse, nyde en helt fantastisk udsigt, og muligheden for at prøve et miks af det asiatiske og nordjyske køkken.

Lørdag stod den på Vi Elsker 90’erne koncert i Kildeparken, som jo simpelthen på alle måder var et brag af en fest.

HOLD NU OP. Det var en helt speciel oplevelse for mig denne gang, jeg var nemlig backstage, jeg fik muligheden for at møde mine store idoler, og få en kort snak med nogle af stjernerne. 

Jeg var jo selvfølgelig lidt spændt på at høre, hvad de synes om vores dejlig Aalborg, så snakken faldt helt naturligt på det.  

Jeg mødte bla. Jokeren og fik en work and talk med ham, festlig fyr og virkelig rar, han fortalte han var medejer af stald Jokeren, så der var ingen tvivl, da jeg spurgte hvad sted der var hans favorit, nemlig Aalborg væddeløbsbane.  

Jeg fik også en snak med Cut N move, hvor Zindy fortæller, at det faktisk var i Aalborg, hun blev opdaget tilbage i 1992, hvor hun deltog i melodi grand prix

Zindys favorit sted i Aalborg var helt sikkert Gaden.  MC Zipp fortalte, at hans morfar havde været biskop i Aalborg, og havde derfor som barn været meget i Aalborg, han fortalte også at Aalborg faktisk var byen, som tog Cut N move til sig først.

For da Danmarks Radio ikke ville spille deres numre, så ville ANR godt. De afsluttede begge med at fortælle, at Aalborg har en helt speciel plads hos dem, specielt Under uret, hvor det hele startede. 

Peter Andre i Aalborg

Jeg fik nogle gode snakke med flere af kunsterne, men mit helt store personlige øjeblik var helt sikkert mødet med Peter Andre. Mit helt store barndoms idol, jeg blev 13 år igen. Wauw. Og jeg indrømmer det blankt. Tårerne løb ned af kinderne bagefter.

Jeg var tilbage på teenageværelset, hvor der hang plakater af, og havde det bare en eller anden symbolsk betydning at møde ham. Det var den unge Camilla, der mødte den voksne Camilla i samme øjeblik.

I bund og grund var det en helt fantastisk weekend, og jeg er glad for at kunne dele mine store øjeblikke med jer

Fik du læst

Vild 90’er fest i Kildeparken: Se Camilla med stjernerne

 

Camilla blogger: Salling præsenterer nye luksusmærker til børnene

Skrevet af: Camilla Framnes

Humøret er højt, for der er kommet nyt lækkert børnetøj i Salling.

Jeg havde to af mine drenge med på shopping, og jeg ELSKER at min store dreng også er begyndt at synes det er fedt at gå og kigge på tøj, ”det behøver man ikke kun piger for”, hihi.

Vi tog i Salling, hvor vi ofte ender for at shoppe børnetøj, fordi der er tøj til alle 3 størrelser. Når vi plejer at være afsted alle sammen, er Sebastian og Victor nok egentlig mest glade for legerummet, men det passer mig fint, så kan Oliver og jeg shoppe derudaf 😊

Salling har mange forskellige tøjmærker og prisklasser, hvilket er fantastisk. Nu har de så udvidet sortimentet med lækre mærker som Hugo Boss, Kenzo og Marc Jacobs.

Fra på lørdag den 10. februar er disse tre mærker at finde inde i Salling, og det var i den forbindelse, at jeg fik en lille snigpremiere på det lækre tøj.

Se lige nogen flotte drenge jeg har. Virkelig noget lækkert kvalitets tøj.

Sort sæt fra Hugo Boss

Jeg fandt dette sorte sæt fra Hugo Boss med en T-shirt til fra Little Marc Jacobs. Ens for alle mærkerne er at de er små i størrelserne, så man skal 1 til 2 numre op.

Hugo Boss buks 525,-/Hugo Boss hættetrøje 635,-/Little Marc Jacobs 295,-.

Jeg fik også Victor I et sæt fra Little Marc Jacobs med en T-shirt fra Kenzo. Nøj hvor er han da kær, stilet blødt sæt og detaljen på ryggen og striberne ned af siden gør sættet virkelig smart, synes jeg.

Little Marc Jacobs buks 410,-/Little Marc Jacobs hættetrøje 515,-/Kenzo T-shirt 355,-.

Jeg fandt dette sommersæt, med en T-shirt fra Hugo Boss 280,- og Shorts fra Little Marc Jacobs 370,- det skal helt sikkert med os hjem.

Gule badeshorts og lækker trøje

Oliver fandt også ret mange ting, blandt andet dette sæt fra Hugo Boss, med gule badeshort og en lækker stor grå trøje.

Hugo Boss Trøje 665,-/Hugo Boss shorts 370,-.

Der er virkelig meget lækkert til sommeren, blandt andet det her sæt fra Kenzo med lækre bomulds shorts 550,- og T-shirt 550,-.

Til sidst prøvede Oliver en virkelig smart trøje fra Kenzo 1040,- med dyreprint på, med et par sorte bukser fra Hugo Boss 560,-, som var magen til dem Victor prøvede.

Der var mange flere styles, og vi ret vilde med de nye mærker.

Åbningsevent på mærkerne på lørdag

Salling holder åbningsevent på lørdag den 10 februar 2018 fra kl. 10-14.00 med aktiviteter for de små.

Her kan børnene komme ind og blive malet i ansigtet af en ansigtsmaler, og de byder desuden på lækre forfriskninger. Der vil også være give aways til de første 30 købende kunder fra de nye mærker og en konkurrence om en valgfri t-shirt.

Hele dagen vil der være 20 % på én valgfri vare fra et af de tre nye mærker. (gælder ikke Kenzo-overdele med stort Tiger-print).

Shoppehilsner fra Camilla

Camilla blogger: Barndommens trolde er blevet et design-ikon

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kan I huske de originale Gjøl-trolde?

Jeg husker dem ganske tydeligt, og de trolde har også været en del af min legetøjssamling, da jeg var en lille pige.

Det vækker minder på alle mulige måder, men ideen om en designer trold i mit hjem i guld, øhhh JA TAK.

Det er sådan, at lykketroldene er en videreudvikling af Gjøl-trolden, som nu skal stå og pynte i mit voksne hjem.

Jeg har netop modtaget de fineste jubilæumstrolde i guld. Det er sådan, at her i år fyldte Lykketrolden faktisk 60 år.

Der er to almindelige jubilæumstrolde i 9 og 12 cm, som i øvrigt kan fås i alle isenkræmmer-butikker som Imerco, inspiration, Bahne, Sinnerup osv.

Den fineste lille guld designer trold i guldlook, som bare passer perfekt ind i vores hjem.

Jeg synes virkelig trolden gør sit rette med sit guld look, sorte mørke hår som er lavet af ægte fåreskindshår, med et lille hjerte indridset i brystet.

Trolden er lavet i mat messing look og er faktisk lavet som en speciel hyldest til Thomas Dam (manden bag Gjøl-trolden) og Lykketrolden. Dem som kendte Thomas Dam sagde, han havde et hjerte af guld, så det var naturligt at få produceret disse jubilæumstrolde med guldhjerter. Virkelig sødt.

Der er desuden denne helt særlige Limited Edition, som er skabt med et ægte 14 karat guldhjerte indeni, helt unik og virkelig fin.

Der findes kun 1000 af dem, så hvis man gerne vil have denne hjem i stuen, så det med at være hurtig – den kan bestilles hos forhandlere af Lykketrolden.

Mine trolde fra barndommen har børnene også leget med i deres første.

Så drengene herhjemme kiggede noget, da mine guldtrolde kom ind af døren.

“Hvorfor har du fået legetøj, Mor”. Haha.

Drengene så jo også den store Pixar-film Trolls, som jo var et kæmpe hit i biograferne for lang tid siden. Jeg synes, de er lækre, fordi de symboliserer rigtig mange ting på samme tid, og de passer bare godt ind i et hjem, hvor man satser på hyggen.

De er også oplagte som en ekstra lille sød julegave eller værtindegave.

Jeg er nødt til at have troldene op i voksenhøjde langt væk fra Victor på 2 år, ellers skulle de helt sikkert med i hans leg, thi hi.

De pynter helt vildt og jeg er så vild med mine trolde i hjemmet. Ja alle troldene herhjemme, faktisk, hihi. h

Hvad synes i?

Det er den nordjyske virksomhed BySommer, der i dag har rettighederne til Lykketrolden. Du kan læse mere og se flere varianter af de dejlige designertrolde her

Camilla blogger: Mit juleeventyr hos Klarborg Nisserne

Skrevet af: Camilla Framnes

Julen er den bedste tid, for mig personligt betyder det en masse kvalitetstid, masse kærlighed med min familie.

Alt den hygge omkring nisser, julegaver, drillerier, ja julekalenderen i fjernsynet, men fælles for alt, vi er sammen om det hele.

Hjemme hos os flytter nissen ind hvert år og han er allerede flyttet ind, men vi har ikke hørt fra ham endnu.

Jeg har hørt flere tale om en nisseudflugt oppe omkring Pandrup, oppe ved Klarborg nisserne.

Det var vi nødt til at undersøge, så vi hoppede i varmt tøj, pakkede bilen og satte kursen mod Pandrup.

Duften af brændte mandler

Vi nåede kun at parkere bilen og vi blev mødt af duften af brændte mandler, Mums – det er specielt noget vi forbinder med jul, det er de brændte mandler, gør i ik?

Jeg var nødt til lige at runde Klarborg butikken inden vi gik i skoven, så der kom et par nisser med hjem til samlingen. Klarborg nisser for mig er tradition og nisserne har fulgt med fra jeg selv var barn, både hos min egen mor, min mormor og bedste.

Jeg har haft nogle år med ganske få, men i takt med jeg selv blev mor, så vokser samlingen.

Så var det tid til nissejagt.

Vi bevægede os ind i skoven, og der gik ikke længe, før vi kunne høre nogle små stemmer hviskende ind i skoven, bag os, ved siden af os og pludselig kom der 2 små nissepiger løbende foran os.

Victor sad med åben mund og sagde ikke spor, Oliver og Sebastian var så klar til at finde nisser.

Det var simpelthen så sjovt og vildt hyggeligt. Jo længere vi kom ind i skoven, jo flere nisser begyndte der at dukke op, og et stykke inde i skoven blev vi mødt af selveste julemanden.

Julemannnnn

JEP, julemanden, han stod klar til at tale med alle de mange børn der kom forbi, og havde selvfølgelig en kurv fuld af slik med sig. Victor sagde ikke meget på den tur, andet end ”Julemannnn”, det gjorde virkelig indtryk.

Jeg bliver så varm om hjertet, uanset alder og om man stadigvæk tror på julemanden eller nisser, så er der bare noget magisk omkring det alligevel.

Længere inde i skoven, fandt vi et nissehus med tilhørende træhus, hvor nisserne var flyttet ind. Duften af æbleskiver, gløg, ren og skær jul var i hele skoven. Nissemor stod klar med æbleskiver, sodavand, gløgg, kaffe.

Nisser i Aalborg
Sådan ser der ud inde i nissehuset

Vi satte os inde i træhytten og nød noget varmt og æbleskiver, mens nisserne luskede rundt udenom huset, og kiggede ind af vinduerne. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nisser i Aalborg

Her mødte jeg også Etly Klarborg. Altså hende der startede med at lave de her nisser for mange år siden. Man ser hende også hele tiden i diverse tv-reklamer for tiden, og hun har knap 70.000 følgere på Facebook. Danmark elsker Klarborg, og jeg er blevet endnu større fan af Etly.

De driver en hel familievirksomhed, hvor Etlys voksne sønner også arbejder i firmaet, så Etly kan gøre det hun er allerbedst til. Nemlig lave nisser. Jeg synes det er skønt at Etly lige bruger en masse tid på at gøre familier glade med nissejagten og dejlige æbleskiver i skoven.

Efter et par timer i skoven, vendte vi snuden mod Aalborg igen med glade og trætte børn.

Det kan jeg på alle måde anbefale ALLE familier at gøre, det er ganske gratis (man betaler naturligvis for drikke og æbleskiver – hvis man ønsker dette). Det er en perfekt mulighed for at hygge lidt som familie og få noget frisk luft – ”mon I kan finde nisserne”?

Det foregår to gange mere i december. Nu på søndag den 10. december og så 17. december. Du kan læse mere om det her

En masse julehilsner fra

Camilla