Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camillas blog: Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre

Af Camilla Framnes
Camilla og Peter André fra Vi Elsker 90'erne i Aalborg 2016
Camilla og Peter André fra Vi Elsker 90'erne i Aalborg 2016

Se videoer optaget fra scenen nederst i artiklen

Jeg skal da lige love for, at jeg har fået min ilddåb som blogger på MigogAalborg.

Jeg havde min første blog på i sidste uge, og allerede i weekenden var jeg med til to spændende arrangementer. De var helt specielle på hver deres måde.

Weekenden startede inde på den fornemme restaurant Fusion, som ligger nede på havnen. Det var i forbindelse med Bloggers camp, som Visit Aalborg havde inviteret til, jeg havde taget min veninde Sanja med.

Ja faktisk mødtes vi i Utzon huset, og hvis man ikke har været derinde og lure endnu, så skylder man sig selv det. Det er bare så lækre omgivelser.

Camilla Aalborg

Camilla i Aalborg

Det er ikke første gang, jeg er på Fusion, har været der en enkelt gang før, hvor jeg smagte deres fantastiske sushi.

Vi blev mødt af ejeren af Fusion, som bød os velkommen. Vi sad sammen med de andre bloggere fra Bloggers camp Aalborg, i øvrigt rigtig søde piger. Du kan læse mere om dem, og deres første indtryk af Aalborg lige her

Trods fuldt hus, så var der en vis ro omkring os alligevel, og tjenere med smil på læben.

Mens vi sad og ventede på vores mad, kunne vi sidde og nyde udsigten udover Limfjorden, for ikke at nævne alle de mange mennesker der var på hele havneområdet. Det var det skønneste vejr, og det gjorde bare oplevelsen endnu mere hel.

Der blev hurtigt serveret brød med wasabi smør, som vi kunne nyde, mens vi ventede.

Menuen bestod af,

Forret

Laks, salat, kokos, lakrids

Mellemret

Gravad vildt – Yoghurt – shiso – Wasabi

Hovedret

Hopballe mølle kylling – ærter – pistacie – grøn chili

Dessert

Jordbær – Honning – hibiscus – thai basilikum

Fusion Aalborg

Fusion i Aalborg

Det var ikke noget mad, jeg havde smagt før, så var meget spændt.

Små meget fine retter kom ind med en præsentation af maden, samt en tilhørende vin til hver af retterne med ligeledes fortælling om hvor vinen kom fra, og hvordan den var dyrket. Lad mig bare slå fast. Der var MEGET vin, haha.

Min favorit var Hopballe mølle kylling med ærter, pistacie og grøn chili, kyllingen smeltede på tungen. 

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer på Fusion, og man skal helt sikker vælge Fusion, hvis man vil have en helheds oplevelse, nyde en helt fantastisk udsigt, og muligheden for at prøve et miks af det asiatiske og nordjyske køkken.

Lørdag stod den på Vi Elsker 90’erne koncert i Kildeparken, som jo simpelthen på alle måder var et brag af en fest.

HOLD NU OP. Det var en helt speciel oplevelse for mig denne gang, jeg var nemlig backstage, jeg fik muligheden for at møde mine store idoler, og få en kort snak med nogle af stjernerne. 

Jeg var jo selvfølgelig lidt spændt på at høre, hvad de synes om vores dejlig Aalborg, så snakken faldt helt naturligt på det.  

Jeg mødte bla. Jokeren og fik en work and talk med ham, festlig fyr og virkelig rar, han fortalte han var medejer af stald Jokeren, så der var ingen tvivl, da jeg spurgte hvad sted der var hans favorit, nemlig Aalborg væddeløbsbane.  

Jeg fik også en snak med Cut N move, hvor Zindy fortæller, at det faktisk var i Aalborg, hun blev opdaget tilbage i 1992, hvor hun deltog i melodi grand prix

Zindys favorit sted i Aalborg var helt sikkert Gaden.  MC Zipp fortalte, at hans morfar havde været biskop i Aalborg, og havde derfor som barn været meget i Aalborg, han fortalte også at Aalborg faktisk var byen, som tog Cut N move til sig først.

For da Danmarks Radio ikke ville spille deres numre, så ville ANR godt. De afsluttede begge med at fortælle, at Aalborg har en helt speciel plads hos dem, specielt Under uret, hvor det hele startede. 

Peter Andre i Aalborg

Jeg fik nogle gode snakke med flere af kunsterne, men mit helt store personlige øjeblik var helt sikkert mødet med Peter Andre. Mit helt store barndoms idol, jeg blev 13 år igen. Wauw. Og jeg indrømmer det blankt. Tårerne løb ned af kinderne bagefter.

Jeg var tilbage på teenageværelset, hvor der hang plakater af, og havde det bare en eller anden symbolsk betydning at møde ham. Det var den unge Camilla, der mødte den voksne Camilla i samme øjeblik.

I bund og grund var det en helt fantastisk weekend, og jeg er glad for at kunne dele mine store øjeblikke med jer

Fik du læst

Vild 90’er fest i Kildeparken: Se Camilla med stjernerne

 

Del artikel

Andre læser også