Nye butikker åbnet i Aalborg: Flere er på vej i midtbyen

Skrevet af: Michael Qureshi
ROMeriet er rykket i større lokaler i Urbansgade
ROMeriet er rykket i større lokaler i Urbansgade

Aalborg er fortsat en af de førende handelsbyer i landet.

Detailhandlen vokser trods større konkurrence på onlineshopping. De fysiske butikker har stadig godt gang i salget, og det præger også midtbyen for tiden.

Flere butikker rykker lokaler for at komme i noget større, og andre åbner for at tilbyde aalborgenserne noget nyt.

Vi har taget pulsen på butikkerne i byen. På dem der lige er åbnet, og på dem der er lige på trapperne med en ny lækker butik.

ROMeriet

1. marts slog ROMeriet dørene op til deres helt nye og større lokaler i Urbansgade. De er rykket fra tidligere lokaler i Reberbansgade, og det var også tiltrængt, da de fik flere og flere kunder. Indehaver Michael Laubek har virkelig banket et spændende koncept op med tidens hotte trends på kvalitetsdrikke.

Urbansgade 22
9000 Aalborg

Tøjeksperten Aalborg City

Den store butik i Bredegade har skiftet navn fra Wagner til Tøjeksperten og har fået et ansigtsløft i lokalerne. Forleden var der Grand Opening på butikken, og den kommer helt sikkert til at få en masse stamkunder.

Bredegade 4
9000 Aalborg

Det Sunde Slik

På en af gågaderne i Aalborg er der åbnet en ny slikbutik. Det er dog med fokus på det sundere slik med tørrede grøntsager og frugt. Det sundere alternativ sælges, som man kender det med bland selv slik. Priserne er i den højere ende med 30 kr. for 100 g.

Bredegade 11
9000 Aalborg

Detailshoppen

I sidste uge åbnede en af de mere specielle butikker i Aalborg. Det er Aalborg Handelsgymnasium, som driver butikken og har lækre mærker fra eksempelvis Sinnerup og Plantorama. Manglen på elevpladser i Danmark har fået dem til selv at tage affære og placere elever i detailhandlen.  Du kan læse mere om butikken her

Vesterbro 85
9000 Aalborg

Billig Blomst

I City Syd er et populært Aarhus-koncept dukket op. Som direkte konkurrent til Plantorama åbnede Billig Blomst med en bragende succes i lørdags. Der var fyldt på parkeringspladsen og inde i den gigantiske butik. Billig Blomst er, som navnet antyder, billigere blomster, planter og andre ting til hjem og have. Læs om butikken her

Hunkemöller

Der er piftet op for enden af Algade. Her åbner den lækre lingeributik Hunkemöller på fredag 9. marts. De holder en Grand Opening af den store butik på fredag med en masse gode tilbud og events. Så der er noget for enhver pige, samt drenge der vil forkæle kæresten.

Algade 25
9000 Aalborg

HI-FI Klubben

Butikken Konkurspriser.dk er ironisk nok lukket ned i Slotsgade. Men der bliver smæk for skillingerne, når den store kæde HI-FI Klubben rykker ind i de store lokaler i maj. Efter en del år på Vesterbro rykker de nu helt ind i midtbyen, og det bliver en af kædens flotteste butikker.

Slotsgade 7
9000 Aalborg

Botanicus

Midt i marts åbner et himmerige i selvpleje. Det er blandt andet Rikke Høgh, indehaver af Høgh Interiur, der åbner butikken Botanicus i de gamle Bond Street lokaler. Konceptet er på selvpleje og skønhedsprodukter. Webshoppen er allerede åben. Du kan læse vores artikel om konceptet her

Og så åbner Espresso House Aalborgs største kaffebar med plads til 200 gæster på torsdag med blandt andet deres berømte kanelsnegle til 10 kr. – læs artiklen her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.