Nye butikker åbnet i Aalborg: Flere er på vej i midtbyen

Skrevet af: Michael Qureshi
ROMeriet er rykket i større lokaler i Urbansgade
ROMeriet er rykket i større lokaler i Urbansgade

Aalborg er fortsat en af de førende handelsbyer i landet.

Detailhandlen vokser trods større konkurrence på onlineshopping. De fysiske butikker har stadig godt gang i salget, og det præger også midtbyen for tiden.

Flere butikker rykker lokaler for at komme i noget større, og andre åbner for at tilbyde aalborgenserne noget nyt.

Vi har taget pulsen på butikkerne i byen. På dem der lige er åbnet, og på dem der er lige på trapperne med en ny lækker butik.

ROMeriet

1. marts slog ROMeriet dørene op til deres helt nye og større lokaler i Urbansgade. De er rykket fra tidligere lokaler i Reberbansgade, og det var også tiltrængt, da de fik flere og flere kunder. Indehaver Michael Laubek har virkelig banket et spændende koncept op med tidens hotte trends på kvalitetsdrikke.

Urbansgade 22
9000 Aalborg

Tøjeksperten Aalborg City

Den store butik i Bredegade har skiftet navn fra Wagner til Tøjeksperten og har fået et ansigtsløft i lokalerne. Forleden var der Grand Opening på butikken, og den kommer helt sikkert til at få en masse stamkunder.

Bredegade 4
9000 Aalborg

Det Sunde Slik

På en af gågaderne i Aalborg er der åbnet en ny slikbutik. Det er dog med fokus på det sundere slik med tørrede grøntsager og frugt. Det sundere alternativ sælges, som man kender det med bland selv slik. Priserne er i den højere ende med 30 kr. for 100 g.

Bredegade 11
9000 Aalborg

Detailshoppen

I sidste uge åbnede en af de mere specielle butikker i Aalborg. Det er Aalborg Handelsgymnasium, som driver butikken og har lækre mærker fra eksempelvis Sinnerup og Plantorama. Manglen på elevpladser i Danmark har fået dem til selv at tage affære og placere elever i detailhandlen.  Du kan læse mere om butikken her

Vesterbro 85
9000 Aalborg

Billig Blomst

I City Syd er et populært Aarhus-koncept dukket op. Som direkte konkurrent til Plantorama åbnede Billig Blomst med en bragende succes i lørdags. Der var fyldt på parkeringspladsen og inde i den gigantiske butik. Billig Blomst er, som navnet antyder, billigere blomster, planter og andre ting til hjem og have. Læs om butikken her

Hunkemöller

Der er piftet op for enden af Algade. Her åbner den lækre lingeributik Hunkemöller på fredag 9. marts. De holder en Grand Opening af den store butik på fredag med en masse gode tilbud og events. Så der er noget for enhver pige, samt drenge der vil forkæle kæresten.

Algade 25
9000 Aalborg

HI-FI Klubben

Butikken Konkurspriser.dk er ironisk nok lukket ned i Slotsgade. Men der bliver smæk for skillingerne, når den store kæde HI-FI Klubben rykker ind i de store lokaler i maj. Efter en del år på Vesterbro rykker de nu helt ind i midtbyen, og det bliver en af kædens flotteste butikker.

Slotsgade 7
9000 Aalborg

Botanicus

Midt i marts åbner et himmerige i selvpleje. Det er blandt andet Rikke Høgh, indehaver af Høgh Interiur, der åbner butikken Botanicus i de gamle Bond Street lokaler. Konceptet er på selvpleje og skønhedsprodukter. Webshoppen er allerede åben. Du kan læse vores artikel om konceptet her

Og så åbner Espresso House Aalborgs største kaffebar med plads til 200 gæster på torsdag med blandt andet deres berømte kanelsnegle til 10 kr. – læs artiklen her se også dette omkring sommermoden i 2019.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.