5 behagelige shorts til din poloshirt i 2019

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Du har brug for de rigtige shorts til din poloshirt. Du får her vores bud på årets 5 mest populære shorts. Vores favorit er et par chinos shorts. Læs hvorfor længere nede.

Shorts er ofte blevet kritiseret for ikke at være fine nok til den pæne moderigtige klasse. De sidste par år er det dog vendt. Idéen om at have shorts på i sommervejret har ændret sig fra at være mainstream til også at ramme de smarte og moderigtige typer. Selv på kontoret er shorts blevet accepteret.

Vi giver dig her 5 bud på behagelige herre shorts og viser hvilke poloshirts, du skal vælge til.

 

1.     Junk de Luxe shorts

Disse shorts er fra Junk de Luxe. De er lavet i bomuldsblend med stretch, hvilket giver mere komfort og bevægelighed. Prøv den sammen med en mørk, mønstret polohirt, som er dette års højeste mode indenfor poloshirts.

Undgå:

Shorts passer ikke sammen med en blazer. Og husk at dine sokker ikke skal have en for gennemtrængende farve, så tag et par neddæmpede sokker eller ankelsokker på.

 

2. Beige Lindbergh white shorts

Disse shorts er chino shorts lavet med stretch, hvilket giver mere komfort og bevægelighed. Der er to lommer i siden og to paspolerede baglommer. Der følger desuden et bælte med shortsene.

Godt tip:

Shorts på kontoret, er en smagssag. Skal du have shorts på på kontoret, skal det være, hvis der er en generel konsensus omkring det.

Undgå hvide eller meget lyse shorts med lommer som ovennævnte. Syningen fra lommerne kommer næsten altid til syne, og det ser ikke særlig godt ud.

 

3. Denim shorts fra Gabba Jason

Ovenfor er et par seje Denim shorts i model Jason med stretch for ekstra komfort og bevægelighed. Shortsene har let slid på for- og bagside og er lavet i regular fit, så de sidder til men uden at være for stramme. Tag dem på sammen med en slim fit polo, da tætsiddende shorts skal akkompagneres med en tætsiddende overdel.

Husk:

Har du lange smalle ben, er det bedst at gå efter shorts, der har slim cut. De skal helst gå til lidt over knæet. Er du derimod lidt buttet, vil vi foreslå ikke at tage shorts på, der får dig til at se mindre ud. Hvis du skal have shorts på, så gå med korte shorts, der ikke er så tætte, da dine ben kan komme til at se helt sammenklemte ud.

 

4. Sweatshorts fra Shine Original

Dette er shorts fra Shine Original med snøre i livet. Shortsene har en enkelt paspoleret baglomme, og to sidelommer.

Godt tip:

Tag dine shorts på til havefesten uden at virke for afslappet, virke lad eller se ugidelig ud. Cargo shorts, T-shirt og klipklapper vil få dig til at ligne en ung knægt, mens et par gode madras shorts samt en poloshirt og et par sejlersko er en sikker vinder.

 

5. Chino shorts Bison

Her er vores favorit til årets sommershorts. Dette er chino shorts lavet i bomuldsblend med Superflex, som giver ekstra elasticitet og support. Baglommerne er paspolerede. Prøv dem sammen med en lys ensfarvet poloshirt, der skaber en god kontrast til det mørke stof fra dine shorts.

Godt tip:

Du skal ikke tvinge dig selv til at tage shorts på. Det er stadig mere velset at tage et par afslappede lange bukser på end shorts. Selv på stranden kan du tage et par lange løse bukser på uden, at det gør noget – det er sågar mere luftigt for benene at tage et par linned bukser på end shorts.

Hvis du har lyst til at prøve alle de nye shorts i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Motion og socialt samvær under barsel: Mor og far kan komme i form i DGI Huset

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Mega hyggeligt.

Det lyder ikke umiddelbart som ord, man ville bruge til at beskrive et fitness hold, men hvis du spørger holdinstruktør og fitnesskoordinator Stine Rex er det netop, hvad Mor og Far i Form er.

Holdet, som udbydes i DGI Huset, er henvendt kvinder og mænd på barsel, og her vægters det sociale lige så højt som det fysiske udbytte.

”Da jeg selv var på barsel, fandtes der kun babysalmesang, så da jeg startede i DGI Huset, tænkte jeg med det samme, at vi skulle tilbyde noget mere til forældre på barsel.

Træningen giver masser af energi til forældrene og mig selv, og mange af dem på holdet bliver venner,” forklarer hun.

En ekstra mødregruppe

Den konstatering kan Mette Dyhrman Sørensen, der har været trofast holddeltager siden juli 2019, tilslutte sig uden tøven:

”Det er et super godt hold, og det er virkelig skønt at komme ud og få både motion og socialt samvær.

Det fungerer som en ekstra mødregruppe for mig.”

Mette Dyhrman Sørensen er mor til tre drenge og har haft to af dem med til træning – hvilket de har elsket, tilføjer hun.

I løbet af sit halve år på holdet er det ikke kun blevet til venskaber, men også en fysisk transformation, der siger spar to.

En gang om måneden måler Stine Rex holddeltagernes fedtprocent og muskelmasse for at finde deres såkaldte body age, der er et udtryk for en persons biologiske alder i kontrast til deres kronologiske alder.

Her er Mette Dyhrman Sørensen gået fra en kropsalder på 39 år til omkring 20 år.

”Jeg har fået meget mere energi,” fortæller hun.

Mette Dyhrman Sørensen med sin yngste dreng til Mor og Far i Form.

Tag baby med til træning

Holdet foregår hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00 til 11.00, og Stine Rex fremhæver at ”alt er tilladt” i deres time:

”Du er velkommen til at have dit barn med til træning, hvis du ønsker det, og du kan også holde en pause i hjørnet, hvis det er det, du trænger til.

Det vigtigste er at være social og komme ned blandt andre.”

Selve træningens indhold varierer fra gang til gang, og der tages hensyn til at mødrene har været igennem en fødsel.

Der laves bl.a. cardio og styrketræning, hvor babyerne også kan bruges som vægte – et syn, der kan smelte selv de mest kolde hjerter.

Vigtigst af alt er der ingen forventning om, at de nybagte forældre skal være med hele tiden – har man kun kræfter til 10 minutters træning, kan man stadig være med.

Det eneste krav for at deltage på holdet er, at du som mor skal have gennemgået den obligatoriske otte ugers lægeundersøgelse.

Læs mere om Mor og Far i Form og tilmeld dig her.

Hvad: Mor og Far i Form
Hvor: DGI Huset, Nordkraft, 9000 Aalborg
Hvornår: Hver tirsdag og torsdag, kl. 10.00-11.00

Spændende foredrag: Få et unikt indblik i uopklarede og genåbnede danske kriminalsager

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvis du elsker at høre om True crime, har du nok at glæde dig til i den kommende tid.

Torsdag den 2. april inviterer Asser Hedegård Thomsen til foredrag om sin dagligdag som retsmediciner, og han gennemgår de foreløbige fund i et større forskningsprojekt om drab i Danmark – det kan du læse mere om her.

Lørdag den 18. april er det så tid til at høre lidt mere om de mange uopklarede og genåbnede danske kriminalsager.

Foredraget er under kyndig ledelse af en af landets mest anerkendte eksperter inden for området.

Frederik Strand er museumsleder for Politimuseet i København og udannet cand. mag. i filosofi og historie samt ph.d. i politihistorie.

Han er forfatter til bøger om bl.a. uopklarede og genåbnede kriminalsager og om Rejseholdets historie.

Foredraget finder sted i Aalborg Universitets lokaler på Strandvejen og en billet koster 245 kr.

Det kan du se frem til

Folkeuniversitetet skriver følgende om foredraget:

“Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, Højbjergdrabet, Conni-/Conny-drabene, Joachim-sagen og de seks kvindemord i Københavnsområdet omkring 1990.

Leder af Politimuseet Frederik Strand har igennem flere år beskæftiget sig med uopklarede drab og genåbnede danske kriminalsager, og denne dag dykker han ned i, hvorfor nogle drabssager er forblevet uopklarede, og hvordan henlagte kriminalsager er blevet genåbnet igennem nye efterforskningsmetoder, hidtil ukendte spor, nye forbrydelser og teknologiske fremskridt.

De uopklarede og genåbnede sager giver også et alternativt indblik i Danmarkshistorien, hvor samfundets randeksistenser kommer til orde, og hvor tidligere tiders livsvilkår og menneskesyn åbenbares gennem kriminalitet.”

Hvad: Foredrag – uopklarede og genåbnede danske kriminalsager.
Hvor: Aalborg Universitet, AAU (s12-14 / 315). Strandvejen 12-14, plan 2, lokale 315. 9000 Aalborg
Hvornår: Lørdag den 18. april kl. 10.00

Du finder billetinfo her.

Opfundet i Nordjylland: Tour de Grillbar er nomineret til en Zulu Award

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvert år hylder vi byen, når vi afholder Aalborg Awards. I 2020 finder det sted fredag d. 3. april, og det hører i snart MEGET mere om.

Men det er ikke kun til Aalborg Awards, at folk fra byen har mulighed for at vinde anerkendelse.

De nominerede til dette års Zulu Awards er blevet offentliggjort i dag, og der er aalborgensisk islæt i kategorien “Årets Webstar”.

Internetfænomenet Tour de Grillbar er nemlig nomineret til en Zulu Award i konkurrence med store stjerner som Ruben Søltoft, Ulrikke Falch, Elvira Pitzner og 2 x Mette (Statsministeren og hende som fik hacket sit navn).

Den helt store stjerne i Tour de Grillbar er selvfølgelig Dennis Okkerstrøm, Okker, men bag kameraet finder vi ingen ringere end aalborgenserne Thomas ‘Zjakalen’ Ridderholm og Sebastian Sander, som til dagligt også underholder med MigogAalborg TV.

“Vi er glade for, at et smadret koncept er gået så voldsomt viralt og er blevet nomineret til Danmarks største underholdningspris,” fortæller Zjakalen til MigogAalborg.

Tour de Grillbar går i al sin enkelhed ud på, at Okker smager sig igennem Danmarks mange grillbarer … og uddeler remouladeklatter i stedet for stjerner.

Sebastian Sander står bag kameraet, mens serien er produceret af Zjakalen og Henrik Jøj Jensen, der opfandt fænomenet tilbage i 2015. Musikken står Mathias Bjørnskov for.

Tour de Grillbar har også leveret unikt indhold til vores læsere i form af Tour de Nordjylland, hvor Okker og Zjakalen besøgte de mest legendariske steder i vores region.

Men hvordan skal en eventuel sejr så fejres i ægte Okker-stil?

“Det skal da selvfølgelig fejres med hotdogs og champagne,” afslører Zjakalen.

Tour de Grillbar har samlet set flere millioner visninger på YouTube.

Du kan selv afgive din stemme til ZULU AWARDS 2020 her.

Du kan se meget mere Tour de Grillbar på YouTube.