5 behagelige shorts til din poloshirt i 2019

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Du har brug for de rigtige shorts til din poloshirt. Du får her vores bud på årets 5 mest populære shorts. Vores favorit er et par chinos shorts. Læs hvorfor længere nede.

Shorts er ofte blevet kritiseret for ikke at være fine nok til den pæne moderigtige klasse. De sidste par år er det dog vendt. Idéen om at have shorts på i sommervejret har ændret sig fra at være mainstream til også at ramme de smarte og moderigtige typer. Selv på kontoret er shorts blevet accepteret.

Vi giver dig her 5 bud på behagelige herre shorts og viser hvilke poloshirts, du skal vælge til.

 

1.     Junk de Luxe shorts

Disse shorts er fra Junk de Luxe. De er lavet i bomuldsblend med stretch, hvilket giver mere komfort og bevægelighed. Prøv den sammen med en mørk, mønstret polohirt, som er dette års højeste mode indenfor poloshirts.

Undgå:

Shorts passer ikke sammen med en blazer. Og husk at dine sokker ikke skal have en for gennemtrængende farve, så tag et par neddæmpede sokker eller ankelsokker på.

 

2. Beige Lindbergh white shorts

Disse shorts er chino shorts lavet med stretch, hvilket giver mere komfort og bevægelighed. Der er to lommer i siden og to paspolerede baglommer. Der følger desuden et bælte med shortsene.

Godt tip:

Shorts på kontoret, er en smagssag. Skal du have shorts på på kontoret, skal det være, hvis der er en generel konsensus omkring det.

Undgå hvide eller meget lyse shorts med lommer som ovennævnte. Syningen fra lommerne kommer næsten altid til syne, og det ser ikke særlig godt ud.

 

3. Denim shorts fra Gabba Jason

Ovenfor er et par seje Denim shorts i model Jason med stretch for ekstra komfort og bevægelighed. Shortsene har let slid på for- og bagside og er lavet i regular fit, så de sidder til men uden at være for stramme. Tag dem på sammen med en slim fit polo, da tætsiddende shorts skal akkompagneres med en tætsiddende overdel.

Husk:

Har du lange smalle ben, er det bedst at gå efter shorts, der har slim cut. De skal helst gå til lidt over knæet. Er du derimod lidt buttet, vil vi foreslå ikke at tage shorts på, der får dig til at se mindre ud. Hvis du skal have shorts på, så gå med korte shorts, der ikke er så tætte, da dine ben kan komme til at se helt sammenklemte ud.

 

4. Sweatshorts fra Shine Original

Dette er shorts fra Shine Original med snøre i livet. Shortsene har en enkelt paspoleret baglomme, og to sidelommer.

Godt tip:

Tag dine shorts på til havefesten uden at virke for afslappet, virke lad eller se ugidelig ud. Cargo shorts, T-shirt og klipklapper vil få dig til at ligne en ung knægt, mens et par gode madras shorts samt en poloshirt og et par sejlersko er en sikker vinder.

 

5. Chino shorts Bison

Her er vores favorit til årets sommershorts. Dette er chino shorts lavet i bomuldsblend med Superflex, som giver ekstra elasticitet og support. Baglommerne er paspolerede. Prøv dem sammen med en lys ensfarvet poloshirt, der skaber en god kontrast til det mørke stof fra dine shorts.

Godt tip:

Du skal ikke tvinge dig selv til at tage shorts på. Det er stadig mere velset at tage et par afslappede lange bukser på end shorts. Selv på stranden kan du tage et par lange løse bukser på uden, at det gør noget – det er sågar mere luftigt for benene at tage et par linned bukser på end shorts.

Hvis du har lyst til at prøve alle de nye shorts i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Løb langs Stigsborg Havnefront: Tapas og bobler venter ved målstregen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Er du helt vild med tapas, bobler … og motion?

I så fald har vi fundet det helt perfekte løb til dig.

Stigsborg Havnefront Løbet afvikles næste søndag, d. 22. september, fra 10-13 og indbyder til, at alle slags ben kan være med.

Ruterne er nemlig opdelt i forskellige distancer: 5 km., 10 km., 15 km. og 21,1 km.

Og uanset hvilken rute du vælger, er der altså velfortjent lokkemad i enden i form af tapas og bobler.

Løb med udsigt til Aalborg

Start og målområdet er på kajen i Nørresundby foran Aalborg Kommunes By- og Landsskabsforvaltning.

Her får løberne et fantastik udsyn til Aalborg og dens byggerier; her iblandt Musikkens Hus, som pryder havnefronten med sin arkitektoniske majestætlighed.

Herefter fortsætter ruten langs den gamle jernbane, der fører videre ind til Nørresundbys centrum.

Løberne vil her se broen, der forbinder Nørresundby med Aalborg – og resten af Danmark.

Turen fortsætter herefter ad Engvej, der grænser op til den bydel, der skal opføres i de kommende år. De grønne arealer vil nok derfor være ugenkendelige, hvis du slår vejen forbi igen til næste år.

Få et indblik i nye byggerier

Efter et lille sidespring løbes der langs og over den Nordjyske Motorvej.

Herefter svinges der ind på den nyanlagte: ”Camino Aalborg-Stien”, som ligger helt ned til fjorden, hvor Østre Havn og alt nybyggeriet langs Aalborgs Havnefront bliver en fryd for øjet, den næste 1 km.

Selvom fokusset er på vandet og udsigten til Aalborg, så går ruten også på denne sti/passage forbi området, hvor det nye parkanlæg, skal anlægges.

Parken bliver på størrelse med Kongens Have i København.

På de sidste meter af ruten hilser du på den lille sejlklub Syrens Bådelaug, krydser et infinity bassin og vupti!

… Så har du nuppet 5 km. – og er enten parat til at løbe i mål eller tage endnu en runde.

Du booker din plads her.

Hvad: Stigsborg Havnefront Løbet
Hvor: Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby
Hvornår: 22. september 2019, kl. 10

Smagen af jul: Caféministeriet lokker med juletapas og vinbar ad libitum

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Julen sniger sig allerede (næsten) ubemærket ind i Aalborg … men planlægning af julens udskejelser behøver vel ikke at vente så meget længere?!

I hvert fald har Caféministeriet gjort det svært at udskyde forventningens glæde ved at lancere årets Juletapas.

Juletapas er et genialt bud på en aften fyldt med julestemning, hvis du måske er kørt lidt træt i den traditionelle julefrokost.

Tapas er spansk, men menuen er selvfølgelig inspireret af det bedste fra den danske jul. Lige som vi elsker det.

Som med Caféministeriets populære Tapas/Vinbar, hvor du kan drikke og spise alt det, du vil i enten to eller tre timer, er konceptet det samme med juletapas – og så kan aftenen selvfølgelig sluttes af med et udvalg af køkkenets søde sager.

Du skal være hurtig

Hele 11 datoer er meldt ud, hvor Caféministeriet liner et gastronomisk julelandskab op i den hyggelige café i Mølleå – men du skal være hurtig, hvis du skal med.

Aftenerne vil være opdelt i to seatings (17.30-19.30/20-23) og koster hhv. 170 og 215 kr. afhængigt af, om du vil sidde i to eller tre timer.

Fri vinbar kan tilkøbes for samme pris som tapasen, og derudover kan du lade dig forkæle med to cocktails for blot 100 kr.

Årets julemenu starter fredag d. 15. november og kører herefter hver fredag og lørdag til og med d. 21. december (Black Friday) undtaget.

Hvad: Juletapas
Hvor: Caféministeriet, Møllegade 19
Hvornår: 15. november til 21. december

Du booker dit bord her.

 

Hold liv i kærligheden: Tag dit parforhold på date i Vor Frue Kirke

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vor Frue Kirke har haft stor succes med deres såkaldte pop-in bryllup, hvor ethvert par kunne slå vejen forbi kirken på udvalgte datoer og blive gift på under et kvarter.

Et tilbud, som mange par har benyttet sig af, da dette altså er en nem og overskuelig måde at få sat ord på sin kærlighed i en til tider presset hverdag.

Men hvad sker der så når bryllupseuforien har lagt sig, og alle de praktiske gøremål igen melder sin ankomst?

Har du talt med dit barn i dag? Har du trænet og tjekket e-mails og sørget for sund mad til familien? Ja og ja og ja …

Og hvad med dit parforhold, hvordan trives det? Det er vist OK – så længe jeg ikke hører andet.

Men er OK godt nok? Og stærkt nok? Også i det lange løb?

Parforholdet skal plejes

Vor Frue Kirke i Aalborg og Folkekirkens Familiestøtte, der arbejder med familiers trivsel, er gået sammen om at invitere til en Dinner-dating, hvor parforholdet er hædersgæst.

Fredag 4. oktober bliver der dækket op i Vor Frues stemningsfulde kirkerum til en aften med levende musik, god mad – og inspirerende oplæg om, hvordan du og din partner kan holde liv i kærligheden.

“Når hverdagen kører derudaf, og alle de praktiske gøremål skal fordeles, er det nemt at glemme, at et parforhold er mere end et arbejdsfællesskab.

Det er også en relation, et venskab og et kærlighedsforhold, der har brug for opmærksomhed og omsorg.

Parforholdet skal have noget at leve af, hvis det skal være godt at være i, og hvis det skal klare modgang og problemer,” siger Kamma Graversen, sognepræst i Vor Frue Kirke.

Hun møder jævnligt par, der er gået fra hinanden, fordi benzintanken er kørt fuldstændig tom. De har ikke sørget for re-fill, mens tid var – og bagefter kan de stå tilbage med en følelse af, at beslutningen om skilsmisse var forkert.

“Vi vil med den her aften sætte lys på, at parforholdet som et vigtigt fundament, der skal værdsættes og prioriteres.

For eksempel ved at bruge en fredag aften i en hyggelig og stemningsfuld ramme, hvor det ikke handler om vores børn eller venner – men om os to og det, vi har bygget op sammen,”

Hvad forelskede du dig i?

Aftenens underviser er psykolog Tina Ringer Mogensen fra Folkekirkens Familiestøtte.

Hun vil følges med deltagerne ned ad memory lane – tilbage til forelskelsen.

Hvad faldt du for hos din partner? Hvad bandt jer sammen i den første intense tid, hvor I var overbeviste om, at det her er for ever?

Parrene vil også få viden om de faktorer, der beskytter et parforhold – fx tryghed, venskab og glæde. Og de vil få små øvelser i god kommunikation.

“Sammen med Folkekirkens Familiestøtte vil vi minde moderne og travle mennesker om, at parforholdet også skal have tid i vores kalender.

Det bliver ikke stærkt og lykkeligt og livslangt ganske af sig selv – det kræver noget af dig. Men hvis du beslutter dig for at investere i det, er gevinsten til gengæld stor.

Du får noget dybt og uerstatteligt: Én at dele livet med,” siger Kamma Graversen.

Billetprisen er blot 150 kr. for et par, og billetter kan købes her.

Hvad: Dinner Dating
Hvor: Vor Frue Kirke
Hvornår: 4. oktober, kl. 17-20.30