Rekordsalg på vej: I morgen stiger priserne på Nibe Festival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er ingen tvivl om, at Nibe Festival år efter år er et af sommerens helt store højdepunkter i Nordjylland.

Denne sommer bliver bestemt ikke en undtagelse, og man kan se frem til store navne internationale navne som The Script, og ikke mindst de mere folkekære, som tæller alle; lige fra Thomas Helmig og Rasmus Seebach, til Suspekt og Dizzy Mizz Lizzy.

Det bliver uden tvivl fire uforglemmelige dage, så hvis du vil sikre dig en plads under de vibrerende bøgetræer, synge med på de største hits og skåle i kolde øl i den idylliske Skalskoven på Nibe Festival, og samtidig spare lidt penge, er det i dag sidste chance.

I morgen stiger priserne nemlig på både partout- og dagsbilletterne.

“Billetsalget går, for at sige det på nordjysk, helt efter planen. Og når det har regnet af i dag, så kommer sommeren jo med lange og lyse dage og nætter. Det giver bare lyst til oplevelser, som dem vi kan byde på i Skalskoven,” fortæller festivalleder Peter Møller Madsen stolt til MigogAalborg og fortsætter:

“De seneste år har vi oplevet rekordsalg, og vi forventer også i år en udsolgt festival.”


Mere end blot musikalske oplevelser

Selvom de store danske og internationale kunstnere på Nibe Festival nærmest står i kø for at give publikum den ene store musikalske oplevelse efter den anden, er der også meget andet at se frem til, når kalenderen rammer 4. juli.

”Billetten giver jo ikke kun adgang til over 80 koncerter og masser af stemning og samvær. Det er gratis at overnatte på festivalen, hvis man bærer gyldigt armbånd. Campingområdet er noget helt unikt, hvor man kan vågne op til den blå og spejlblanke Limfjorden som den nærmeste nabo,” siger Peter Møller Madsen.

Nibe Festival kan ikke vente med at byde folk velkommen til nogle festlige dage, som tilfredsstiller samtlige sanser.

”Nibe Festival er noget helt unik, som man ikke kan opleve andre steder. Omgivelserne i skoven, stemningen, festen og ikke mindst det brede musikprogram med både danske og internationale navne, gør Nibe Festival til noget helt specielt i vores landsdel,” fortæller Peter Møller Madsen.

Du kan købe din billet til årets festival lige og spare penge i dag mandag den 30. april før prisstigning 1. maj – klik her.