Nibe Festival har jagtet The Script i mange år: Så store stjerner er de

Skrevet af: Michael Qureshi
The Script spiller om onsdagen til Nibe Festival
The Script spiller om onsdagen til Nibe Festival

Det var en vaskeægte musikdrøm, der gik i opfyldelse, da Nibe Festival kunne afsløre, at irske The Script bliver årets hovednavn i den hyggelige Skalskoven.

”Vi har forhandlet med dem gennem flere år, og imens er de bare blevet større og større. Nu er det så endelig lykkedes at lande dem som hovednavn – og det med en koncert, der bliver den eneste danske sommerkoncert i 2018”, fortalte en begejstret festivalleder, Peter Møller Madsen, da bookingen var officiel.

De har i gennemsnit over 10 millioner månedlige lyttere på Spotify, og de har vundet masser af priser for deres unikke liveoptrædener og store hits.

Har lige slået verdensrekord

Men selvom The Script i dag har leveret det ene globale giga-hit efter det andet, så har de irske hitmagere ikke glemt, hvor de kommer fra.

Det gjorde de klart, da de i anledning af den irske nationaldag, Saint Patrick’s Day, besluttede sig for at give en drink til hver af de 8000 publikummer, som var mødt op til deres seneste koncert i Brussels – og dermed slå verdensrekorden med “biggest rounds of drinks in history”.

En gimmick som også viser, at The Script er klar til at skabe en fest, ligemeget hvor de optræder. Noget vi forhåbentlig kan se frem til, når de indtager den store scene på årets Nibefestival.

Fra Britney Spears til egne kæmpe hits

Det irske band består af den karismatiske forsanger Danny O’Donoghue, guitaristen Mark Sheehan og trommeslageren Glen Power.

Danny O’Donoghue og Mark Sheehan har været bedste venner, siden de var 12 år gamle, hvor de voksede op i den irske hovedstad, Dublin. De fandt hurtigt ud af, at de havde en fælles kærlighed for musikken, og branchefolk fik efterhånden øjnene op for deres store talent.

De fleste kunstnere har en drøm om at slå igennem i USA, og de to venner besluttede derfor at flytte til Los Angeles. Der arbejdede de med store kunstnere som Boyz II Men og Britney Spears, inden de igen flyttede tilbage til Dublin.

Det var nu slut med kun at arbejde for andre. De slog sig sammen med trommeslageren Glen Power, og så var The Script en realitet.

De udgav deres første album tilbage i 2008, hvor store hits som ”The Man Who Can’t Be Moved” og ”Breakeven” blev store ørehængere overalt i verden – således også i Danmark, hvor man næsten ikke kunne undgå at høre de store hits, hvis man tændte for radioen.

Et af The Scripts største hits er Superheroes

De vandt store priser, blandt andet en World Music Award som de bedst-sælgende irske artist, og de fik lov til at optræde med store navne som Take That og U2.

Det bliver en kæmpe fest til sommer

Siden dengang er populariteten bare vokset og vokset, og de har etableret sig til at blive et liveorkester i den absolutte superliga. Tilbage i 2010 blev syv koncerter udsolgt på bare 40 minutter, og samme år udkom deres andet album også. I 2012 udkom det tredje album, hvor deres største hit til dato ”Hall of Fame” blev nummer et i store dele af Europa.

Med massive ørehængere som ”The Man Who Can’t Be Moved”, ”Hall of Fame” og ”Superheroes” er der sikret et overflødighedshorn af hits, når The Script indtager Nibe Festival onsdag d. 4. juli 2018. Bandet hitter lige nu med sangen “Rain”, og festivallederen mener, at publikum har en masse af se frem til i Skalskovene til sommer:

”The Script er et optimalt hovednavn på vores festival, med masser af hits og en drønudadvendt attitude. The Script vil altid levere den fest, som passer så godt ind i festivalens DNA og publikums ønsker.”

 

Konkurrence – vind to onsdagsbilletter hvor du kan opleve The Script

I samarbejde med Nibe Festival udlodder vi to onsdagsbilletter, hvor The Script bl.a. går på scenen 21.30.

For at vinde skal du
Like opslaget Facebook-opslaget med konkurrencen
I kommentarsporet nævne dine to yndlingssange fra The Script, som du glæder dig til at synge med på.
Skriv hvem du vil tage med til Nibe Festival, hvis du vinder.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.