ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder

Af Stine Kjølby Christensen

Da solen stod op over teltene på festivallens 2. dag, var det måske ikke med smil og overskud som det første fra årets gæster.

Regnen havde silet ned det meste af natten, og efter en vild aften var det måske ikke ligefrem lykken at vågne op med vådt hår og kolde tæer.

Men det var heldigvis ikke noget, som slog hverken festivalholdet eller festivalgæsterne ud.

Guldregn i Skalskoven

Rent musikalsk var torsdagen én af årets favoritdage, og allerede klokken 12.30 stod programmet på Gulddreng på Stor Scene.

Derfor var festivalholdet også tidligt i gang for at kunne nå at skabe de allerbedste forudsætninger for en god koncert – på trods af mudderbadet.

Dette blev blandt andet gjort med 400 kubikmeter nyleveret flis, der skulle gøre terrænet lidt mindre sjappet.

Med faciliteterne i orden var der nu kun at vente spændt på, om gæsterne fortsat var ved godt mod – og hver en tvivl blev gjort til skamme.

På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder

På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder

Højt humør og rekordhøj omsætning

MigogAalborg mødtes med en meget stolt festivalleder, Peter Møller Madsen, som var ovenud tilfreds med indsatsen fra organisationens side.

”For mig har hele festivallens højdepunkt uden tvivl været den måde, organisationen har ageret på under de tilstande, der har været. Endnu engang bliver vi mindet om, at vi også har verdens bedste publikum, som har holdt hovedet højt og festet videre,” siger Peter, og tilføjer:

“Det synes jeg især, var tydeligt, da især Seebach, som allerede havde reddet aftenen én gang, leverede en kæmpe fest på scenen på trods af det elendige vejr – og med en fuld plads igennem alle bygerne.”

På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder
Lidt regnvejr ødelagde bestemt ikke stemningen i campen, hvor smilene var store og humøret var højt.
På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder
Ikke alle var lige godt forberedte på vejret – men det er der heldigvis råd for!

Det er ikke kun på stemningen, man kan mærke, at festivaldeltagerne er med på trods af vejret. Økonomien har i den grad også afspejlet succesen på årets festival.

På trods af omstændighederne havde organisationen sat et ambitiøst mål, om at ramme 3,2 millioner kr. i torsdagens omsætning. Det mål blev nået – og mere til: 3,8 millioner kr. og dermed 16% mere end det forventede.

“Det viser jo bedre end noget andet, at gæsterne stadig er med os!” fortæller en glad Peter.

BePositive, BeHappy og BeTogether

Når festivalgæsterne bevæger sig igennem terrænet, så er det svært ikke at lægge mærke til et andet nyt tiltag fra festivallens side: I år har man taget afsked med ”Den lille Fede” og i stedet budt en helt ny identitet velkommen.

Det nye Nibe-logo er blevet bygget op omkring ”Be”-statements, der i høj grad har været med til at minde gæsterne om, hvorfor de har valgt at tage på festival – også i regnvejr.

”En festival er meget mere end ”bare” musik. Det er følelserne, fornemmelserne, stemningen – og kærlighed til musikken og fællesskabet. Det er vigtigt for os at fortælle.” forklarer Peter.

På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorderPå trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder
Glæden og kærligheden er altså langt fra druknet i Nibe, hvor frivillige såvel som gæster stadig er klar til at feste!

Husk at I kan følge med på vores Snapchat og Instagram, hvor vi løbende deler festivalstemningen med jer.

 

Del artikel

Andre læser også