På trods af massiv regn på Nibe Festival: Humøret er højt og omsætningen slår rekorder

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Da solen stod op over teltene på festivallens 2. dag, var det måske ikke med smil og overskud som det første fra årets gæster.

Regnen havde silet ned det meste af natten, og efter en vild aften var det måske ikke ligefrem lykken at vågne op med vådt hår og kolde tæer.

Men det var heldigvis ikke noget, som slog hverken festivalholdet eller festivalgæsterne ud.

Guldregn i Skalskoven

Rent musikalsk var torsdagen én af årets favoritdage, og allerede klokken 12.30 stod programmet på Gulddreng på Stor Scene.

Derfor var festivalholdet også tidligt i gang for at kunne nå at skabe de allerbedste forudsætninger for en god koncert – på trods af mudderbadet.

Dette blev blandt andet gjort med 400 kubikmeter nyleveret flis, der skulle gøre terrænet lidt mindre sjappet.

Med faciliteterne i orden var der nu kun at vente spændt på, om gæsterne fortsat var ved godt mod – og hver en tvivl blev gjort til skamme.

Højt humør og rekordhøj omsætning

MigogAalborg mødtes med en meget stolt festivalleder, Peter Møller Madsen, som var ovenud tilfreds med indsatsen fra organisationens side.

”For mig har hele festivallens højdepunkt uden tvivl været den måde, organisationen har ageret på under de tilstande, der har været. Endnu engang bliver vi mindet om, at vi også har verdens bedste publikum, som har holdt hovedet højt og festet videre,” siger Peter, og tilføjer:

“Det synes jeg især, var tydeligt, da især Seebach, som allerede havde reddet aftenen én gang, leverede en kæmpe fest på scenen på trods af det elendige vejr – og med en fuld plads igennem alle bygerne.”

Lidt regnvejr ødelagde bestemt ikke stemningen i campen, hvor smilene var store og humøret var højt.
Ikke alle var lige godt forberedte på vejret – men det er der heldigvis råd for!

Det er ikke kun på stemningen, man kan mærke, at festivaldeltagerne er med på trods af vejret. Økonomien har i den grad også afspejlet succesen på årets festival.

På trods af omstændighederne havde organisationen sat et ambitiøst mål, om at ramme 3,2 millioner kr. i torsdagens omsætning. Det mål blev nået – og mere til: 3,8 millioner kr. og dermed 16% mere end det forventede.

“Det viser jo bedre end noget andet, at gæsterne stadig er med os!” fortæller en glad Peter.

BePositive, BeHappy og BeTogether

Når festivalgæsterne bevæger sig igennem terrænet, så er det svært ikke at lægge mærke til et andet nyt tiltag fra festivallens side: I år har man taget afsked med ”Den lille Fede” og i stedet budt en helt ny identitet velkommen.

Det nye Nibe-logo er blevet bygget op omkring ”Be”-statements, der i høj grad har været med til at minde gæsterne om, hvorfor de har valgt at tage på festival – også i regnvejr.

”En festival er meget mere end ”bare” musik. Det er følelserne, fornemmelserne, stemningen – og kærlighed til musikken og fællesskabet. Det er vigtigt for os at fortælle.” forklarer Peter.


Glæden og kærligheden er altså langt fra druknet i Nibe, hvor frivillige såvel som gæster stadig er klar til at feste!

Husk at I kan følge med på vores Snapchat og Instagram, hvor vi løbende deler festivalstemningen med jer.

 

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.