Mange holder lang weekend: Så meget sker der i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Er du i festhumør i dag, så kig endelig forbi Hornsleth Bar i aften fredag fra kl. 20.00

Her holder vi ClubAalborg Fest – og er du ikke allerede medlem, så skal vi nok sørge for at melde dig ind, når du ankommer.

Det koster kun 35 kr. om måneden og der er ingen binding. Du kan også melde dig ind på forhånd og allerede nu få adgang til over 30 vilde tilbud i Aalborg – klik her

Allerede i aften tjener du hurtigt de 35 kr. ind igen, fordi der serveres en gratis G&T til alle gæsterne, og så er der to cocktails for en 50’er frem til midnat.

Du kan læse mere om festen her

Nordens største cirkus er igen i byen – og de spiller hele weekenden.

I år har Cirkus Arena fået fornøjelsen af Clemens, som er vært sammen med Arenas Kronprins, Patrick Berdino. Cirkus Arena kommer i år med en familieforestilling, der blander det bedste fra musikteatret og eventyr med verdensklasseartisteri.

Klovnen og Kronprinsen

Den kendte rapper Clemens står bag Arenas nye eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at lære en ny kunstart. Det gør han fordi ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Klovnen spilles selv af Clemens.

Cirkuskronprinsen Patrick tager ud for at lede efter den forsvundne klovn, fordi han gemmer på noget helt magisk, som skal redde hans cirkus.

Billetter til forestillingerne fåes her

 

Fødselsdag på gården

Den hyggelige interiør- og bolig butik Design Affair, fejrer 2 års fødselsdag på lørdag fra 10-14. I den anledning vil der være -20% på hele butikken. Så står man og mangler boligtilbehør, små nipsting eller bare et kreativt input, så er Design Affair en køretur værdig. Der er interiør i alle prisklasser.

Søndag vil der være -20% på webshoppen.

Du finder butikken på Gl. Skørpingvej 156 i Gl. Skørping

Mor er den bedste i verden

Har du husket én af de vigtigste søndage på året? Mors dag er på søndag d. 13 maj. Husk at forkæl hende evt. med et gavekort til spa- og wellness på Hotel Viking. Ellers står Aalborgs skønne restauranter også klar til at fejre de dejlige mødre:

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Åbn din browser (Safari) -> gå ind på https://migogaalborg.dk/spiseguide/ -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise. 

Musik

11/5 Page Four (slut-turné inden opløsning) på Skråen kl 19

Events

11/5 ClubAalborg Fest på Hornsleth Bar kl. 20
11-12/5 Nordic Festival på Platform 4, kl 16
12/5 Aalborg Pride (Pride of Cultures) på Gammeltorv kl 12
12/5 Neu Kunst-og Designmarked i Nordkraft kl 10
13/5 Børnelopper på Aalborg Street Food kl 10
13/5 AaB vs F. C. København på hjemmebane kl 20

Opsætninger

11/5 The Sound of Music spiller på Aalborg Teater (spiller fre-lør)
11/5 Midt om Natten – ekstra forestilling i Aalborghallen kl 16 (spiller fre-søn) (Udsolgt)
11/5 Foredrag med Niels Roos (Niarn) på Café VæXt kl 19
12/5 Spis alt det chokolade du kan hos Søberg Chokolade kl 12
12/5 Design Affair holder 2-års fødseldag med -20% på butikken, kl 10-14
13/5 Klatring i Aalborg Klatrepark kl 10.30

For børnefamilierne

11/5-13/5 Cirkus Arena i parken ved Strandvejen (overfor Kvickly)

Husk også at hente MigogAalborgs app, Eventmap, som samler alle begivenheder i Aalborg.

Download af app’en er gratis og ganske simpel:

Åbn din browser (Safari/Chrome) -> gå ind på eventmap.dk -> Følg guiden på skærmen – 10 sekunder senere har du EventMap på din telefon

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15