Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøv den nye Aalborg Spiseguide: Her finder du byens bedste

Af Michael Qureshi

Det har været efterspurgt længe blandt vores læsere.

Et samlet overblik over de gode restauranter, caféer, Take Away, kaffe og mere. Vi har lyttet og knoklet i udviklingen for at præsentere;

Spiseguiden! 

Her kan du lynhurtigt få et overblik over alle Aalborgs bedste steder i forskellige kategorier. Slut med at sidde og Google løs eller ryge hele Facebook igennem.

Prøv den nye Aalborg Spiseguide: Her finder du byens bedste

Få masser af inspiration til de byens bedste i de syv kategorier, som vi hidtil har sammensat.

Book bord direkte inde på Spiseguiden

Inde på Spiseguiden kan du også booke bord direkte på restauranterne, og hurtigt finde kontaktinfo for at bestille Take Away og se menukort.

Der er også kort med, så du aldrig er i tvivl om, hvor stederne ligger. Kender du nogen, der skal besøge Aalborg som turist er det også oplagt at tippe dem om vores Spiseguide.

“Nu har jeg både café med Vesterå og restaurant med vores nye Studie 4, og jeg synes, det er fint, at MigogAalborg laver det her samlede overblik.

Mange gange vil man gerne have nogle nye input og inspiration, for ellers vælger man ofte de samme steder. Så på den måde kan man hurtigere spotte, hvad der er af spændende steder,” siger Thorsten Stevnhoved, indehaver af Vesterå og Studie 4.

Tjek selv Aalborg Spiseguide ud lige her