ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu mere stjernestøv: Café Luna får Masterchef-finalist som restaurantchef

Af Emil Kjær Jørgensen

I starten af februar var der særdeles gode nyheder for de mange, der har nydt at besøge Café Luna på Boulevarden.

Caféen gik ellers konkurs i december 2020, men med den tidligere dobbelte Danmarksmester med AaB i 90’erne Jacob Krüger i spidsen kunne en ny ejerkreds fortælle, at de har overtaget populære Café Luna.

Læs mere om det her.

Og nu er der endnu mere stjernestøv på vej til Café Luna, når de formentlig snart må åbne dørene til caféen.

TV-stjerne kan forløse potentialet

På Facebook beretter de nye ejere nemlig, at finalist i TV-programmet Masterchef 2020, Nanna Boje Carlsen, bliver ny restaurantchef og medinvestor.

“Café Luna er i sig selv en institution i Aalborg, og vi tror på, at vi sammen med Nanna og alle de gæster, der har et kært minde fra caféen, kan få smagsoplevelser, hygge og nærvær i centrum igen.

Nanna er garant for høj kvalitet og et blik for den service, der skal være et vigtigt element hos Café Luna. Samtidig får vi en kvinde ind, der har ambitioner for både stedet, medarbejderkulturen og gæsternes oplevelse. Det ejerskab tror vi vil kunne mærkes i Aalborg, fortæller Jacob Krüger og understreger samtidig, at der vil ske en gradvis fornyelse af lokalerne, men med respekt for den ånd, der altid har kendetegnet Luna.

Mange vil være en del af Café Luna

For nuværende er rekrutteringen af medarbejderstaben gået i gang, og til trods for, at der endnu ikke er slået stillinger op, så er der allerede en vis hype omkring stedet.

Det bevirker også, at der allerede er kommet henvendelser fra personer, der gerne vil være en del af Café Luna.

“Hvis man ønsker at følge med i vores istandsættelse af Café Luna og samtidig vil være en del af et spændende miljø, hvor man både har holdånd, fællesskab og ambitioner, så følg med her på facebook eller gå ind på instagram på @lunaaalborg. Her kommer der løbende flere informationer om ombygningen, menukortet og teamet. Vi glæder os til at byde gæsterne indenfor,” afslutter Jacob Krüger.

Del artikel

Andre læser også