Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt liv i Café Luna: Tidligere AaB-guldvinder genåbner populær café i Aalborg

Af Michael Qureshi

2020 var et hårdt år – især for restaurationsbranchen.

Byens caféer og spisesteder var i flere omgange været tvunget til at lukke ned, hvilket i slutningen af året fik store konsekvenser for én af Aalborgs helt gamle spillere.

Café Luna, der i årtier holdt til på Boulevarden, gik nemlig i december 2020 konkurs.

Starten af 2021 har ikke videre været opløftende for spisesteder landet over, men heldigvis er der nogen, som kan se udover den nuværende krise.

For der kommer igen liv i Café Luna i løbet af foråret, når samfundet forhåbentligt også er åbnet meget mere op.

En af Aalborgs mest kendte og ældste caféer

Den tidligere dobbelte Danmarksmester med AaB i 90’erne Jacob Krüger har nemlig sammen med sine partnere Ole Søndergård og Kenneth Pedersen overtaget populære Café Luna, som i mange år især var kendt for deres fantastiske brunch.

Det bekræfter Jacob Krüger over for MigogAalborg.

“Café Luna har i rigtig mange år været en vigtig del af Aalborgs caféliv, og da vi så, at den var kommet under konkurs, så var det oplagt for os at se, hvorvidt vi kunne overtage stedet.

Luna er en af Aalborgs mest kendte og ældste caféer, og det ville være synd og skam, at den ikke eksisterede mere.

Heldigvis kunne det lade sig gøre, og vi glæder os til, at der igen kommer liv i lokalerne i løbet af foråret,” lyder det fra Jacob Krüger.

Søger daglig leder

Jacob Krüger har vundet to danske mesterskaber med AaB i henholdvis 1994/1995 og 1998/1999, og var kendt som en hård forsvarsgeneral.

Han fortæller, at man aktuelt søger en eller eventuelt et værtspar, der kan stå for den daglige drift.

“Vi har lagt et opslag op på Facebook, hvor vi søger efter en eller et par, der kan drive den som daglig leder. Så hvis man kender nogen, der er dygtig i et køkken eller yder verdens bedste service, så skal man endelig kontakte os,” forklarer Jacob Krüger.

Kommer med spændende ideer

Han håber, at man er klar til at åbne dørene omkring 1. maj, og så vil de helt sikkert kigge på, hvordan de nye indehavere selv får sat deres præg på stedet.

“Vi kommer med en masse spændende tanker omkring, hvordan vi kan udvikle caféen, og så trænger selve caféen til en ansigtsløftning.

Men vi er ret sikre på, at Café Luna igen bliver en af byens populære caféer, og der er rigtig mange som glæder sig til, at spisestederne igen må åbne,” forklarer han.

Jacob Krüger er i dag teknisk chef i Vejle Boldklub i Superligaen. Han er dog ikke helt uerfaren i restaurationsbranchen, da han sammen med de to øvrige partnere også har to Bones-restauranter i Frederikshavn og Hjørring med.

Del artikel

Andre læser også