Aalborgs nye hotte bistro åbner: Se de første billeder fra Dejavu

Aalborg får endnu et lækkert spisested.
På onsdag åbner den kendte kok Mads Hyllested dørene på den franske bistro, Dejavu. Bistroen er beliggende i de gamle Hereford Beefstouw lokaler Ved Stranden ikke langt fra Mads Hyllesteds anden populære restaurant, Applaus.
I lørdags var der snigpremiere på Dejavu, hvor menukortet blev testet til en prøvemiddag. Det forløb ganske godt, fortæller Mads Hyllested.
“Det var en god aften, hvor vi fik testet nogle ting af. Vi føler, vi er klar til at tage imod gæsterne fra onsdag og glæder os over, at der har været god interesse med en del forhåndsbookinger. Nu har vi fået lagt menukortet på hjemmesiden, og det har også øget interessen,” siger Mads Hyllested til MigogAalborg.
Inspireret af det franske køkken
Menukortet er inspireret af det franske køkken og to af de mest populære bistroer i København Bistro Boheme og Pastis.
Frokostkortet byder blandt andet på frølår, østers, Bouillabaisse, Foie Gras etc.
Aftenkortet har retter som stegt Pighvar, sort hummer i morkel frikassé og Tournedos Rossini. Du kan se menukortet her
Lige siden MigogAalborg kunne afsløre, at Mads Hyllested åbner en helt ny restaurant i byen, har der været stor interesse for åbningsdatoen.
Har ført Applaus op blandt Aalborgs førende
Mads Hyllested har på blot to år ført Applaus op til at være blandt Aalborgs førende restauranter, og vandt blandt andet AALBORG AWARDS-prisen som Årets Restaurant.
Der bliver plads til omkring 65 inden for, og der bliver desuden udendørsservering med 25-30 pladser på lune dage.
Indretning med The Great Gatsby i tankerne
Som man kan se på billederne, så spiller indretningen sammen med navnet DejaVu.
“Jeg har en forkærlighed for 30’er looket. Der bliver lidt The Great Gatsby over interiøret og stemningen herinde. Med velour interiør. Der bliver noget varm hygge over det. Det bliver et lækkert sted, og det skal bare summe over det hele, men stadig med den uformelle tone, som folk kender fra Applaus,” siger Mads Hyllested.