Aalborg-postnummer topper liste: Her bliver boliger solgt hurtigst i hele landet

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis man drømmer om at sælge sin bolig rigtig hurtigt, så er der især et postnummer i Danmark, som skiller sig ud.

Boligsiden boliga.dk har gennemgået helt nye tal, der viser, at et Aalborg-postnummer skiller sig ud i forhold til resten af Danmark.

Det er nemlig postnummer 9210 – der hører til Aalborg SØ – at den største andel boliger finder en ny ejer inden for de første 21 dage på markedet.

Helt præcist var det for 4,4 procent af husene, der blev lukket en handel så hurtigt.

Det kommer da heller ikke bag på den lokale mægler Brian Harbo fra RealMæglerne Brian Harbo, at området stryger til tops. Det er nemlig et attraktivt sted at bo for særligt børnefamilier, fortæller han til Boliga:

“Stort set hele området hænger sammen i stisystemer, så børnene ikke skal ud på vejen, når de skal i skole. Der er et stærkt foreningsliv, flot natur og så er Aalborg centrum kun en cykeltur væk. Ligesom motorvejen også er i nærheden. Derfor oplever vi i øjeblikket, at vi har flere købere end huse,” siger Brian Harbo til Boliga.dk

Det er dog ikke kun i Nordjylland, at mæglerne kan sælge huse med lynets hast.

I både Åbyhøj ved Aarhus og i Esbjerg V var 3,7 procent af handlerne lukkede på tre uger, mens det i Rødovre, vest for København, var 3,6 procent af handlerne, der blev lukket på kort tid.

Andre steder går det knap så hurtigt

Andre steder i landet går det dog mere trægt med at få lukket aftalerne. Faktisk må flere byer – og derved postnumre – tage til takke med et rungende nul, når det handler om mængden af lynhandler.

I Nakskov, Odder og Sorø er der således nul procent handler, der bliver indgået på under 21 dage. Næsten samme skæbne lider man i Odense N og Holte – omend man sniger sig op på en andel lynsalg på 0,3 procent af de samme handler.

Også i 2900 Hellerup tager det tid for køberne at træffe den endelige beslutning.

Her var det blot i 0,4 procent af handlerne, der blev solgt inden for de første tre uger. En andel kystbyen deler med de noget nordligere beliggende byer Farum og Helsinge.

Ligesom Struer i Vestjylland også kun har handler i 0,4 procent af tilfældene.

Boliga har opgjort, hvor mange af de i fjerde kvartal solgte villaer/rækkehuse, der er blevet solgt på mellem 3 og 21 dage. Der er kun medtaget postdistrikter med min. 20 handler.

Fik du læst?

We Feat har fået en flyvende start i Aalborg: Nu udvider de konceptet