We Feat har fået en flyvende start i Aalborg: Nu udvider de konceptet

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

Det er nu lidt over 3 måneder siden, at ”We Feat” første gang stod klar til at byde velkommen i deres helt nye newyorker-inspirerede café.

Modtagelsen har været overvældende for Frederik Löwe og Benjamin Hvid, som står bag det organiske og nyskabende koncept.

Drengenes ambition er – og har tiden været ­– at give alle gæster en fantastisk oplevelse, når de besøger We Feat.

Og med netop den ambition har de tryllebundet aalborgenserne og vundet den ene stamkunde efter den anden.

”Vi er meget taknemmelige over den måde, folk tager imod konceptet herinde. Det var lidt et sats, da vi startede, fordi at det er en helt anden slags mad, end man tidligere har set i byen.

Aalborg We Feat
Stifterne af Boulevardens nye Foodbar Frederik Løwe (til venstre) og Benjamin Hvid

Vi værdsætter virkelig hvert eneste menneske, der kommer ind ad døren!” fortæller Frederik til migogaalborg.dk og fortsætter:

”Vi hører heldigvis ofte, at vi bliver omtalt positivt ude i byen. Og dét tager vi, som et kæmpe kompliment! Én ting er den feedback vi får, når vi spørger gæsterne om deres oplevelse herinde. Noget andet er, hvad de siger, når de går ud af døren igen.”

Man kan næsten heller ikke lade være med at beundre maden, atmosfæren og ikke mindst det engagement, som drengene ligger i deres lille Boulevard-café.

Uanset hvad gæsterne efterspørger, så har de en løsning. Og det var også på den måde, at juice og shakes sneg sig ind på menukortet.

Læs også: Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

”Siden vi åbnede, har vi haft enorm stor efterspørgsel på frisklavede drikkevarer. Vi har i forvejen tilbudt nogle lidt specielle drikke, som selvfølgelig var friske, men ikke frisklavede.

I og med at vi begge tidligere har været hos Joe and The Juice, så var det nemt for os at bevæge os ind på det marked. Men maden skal stadig være det primære hos os” fortæller Frederik.

Som alt andet hos We Feat, så er juice og shakes også 100% økologiske og lavet ud fra den overbevisning, at de skal være gode for både krop og sjæl.

De har kun været på menukortet siden i mandags, men selvfølgelig er de også blevet modtaget med stor begejstring hos gæsterne.

”Tanken om at man får alle sine grøntsager, vitaminer og mineraler ned på den måde – det er noget folk, kan forstå! Og når vi taler om juice og shakes, så har vi har jo en basal forståelse for, hvad der hænger sammen både smagsmæssigt og næringsmæssigt. Så vi er sikre på, at det både smager godt og er godt for kroppen. ”

Netop den gode modtagelse er også grunden til, at der allerede er flere opskrifter på tegnebrættet, som gerne skulle indgå i juice-familien inden for en uge eller to.

Læs også:  Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

“The Sunrise” (blodappelsin, gulerod, rød peber ananas og æble) og “The Hulk” (spinat, agurk, broccoli, ingefær og æble)

Fremover er man er altså næsten garanteret lige præcis den juice, som man har brug for. Uanset om det er et energiboost i morgentimerne, et kick-up om eftermiddagen eller måske bare trænger til et sundt mellemmåltid i løbet ad dagen.

Frederik fremhæver især ”The Freddie” som et fantastisk mellemmåltid, der med sit lækre indhold af blåbær, avocado, banan, spinat, honning og kokosdrik skulle kunne holde maven mæt og glad længe!

Kan du heller ikke få nok af We Feat? Så husk at du lige nu kan få en kop kaffe på vores regning, når du tilmelder dig vores nye fordelsklub “ClubAalborg”.

Som medlem af ClubAalborg får du hver måned tilsendt en GoodiePack med fordele og fantastiske tilbud til nogle af Aalborgs bedste spisesteder og butikker.

Tilmeld dig nu for at se alle dine fordele i din goodiepack for marts måned. 

Lige nu 10 kr. (normalpris 35 kr.) og uden binding! 
Du kan tilmelde dig her!

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.