Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Urbansgade 21 vil fortsat være hjemsted for professionelle reparationer

Af Annoncør

DETTE ER EN REKLAME

Urbansgade 21 i 9000 Aalborg er en adresse, som de fleste forbrugere forbinder med professionelle reparationer af elektronik, herunder smartphones, tablets og computere. I årevis har man nemlig kunne besøge denne adresse, når teknikken har drillet.

Gennem tiden er der løbet meget vand gennem åen. Det har til tider været en lidt turbulent affære med mange ejere, men nu er der godt nyt for de mange forbrugere, som har nydt godt af den høje kvalitet og gode service. Nordcom, eller Nordjysk Computerservice, har nemlig meldt ud, at de vil åbne endnu en butik i den nordjyske hovedstad. Denne butik får adresse i Urbansgade – i nummer 21.

Ny ejer – samme gode service og priser

Nordjysk Computerservice er ingen ny spiller i branchen. Den lokale virksomhed har i adskillige år – siden 2012 – tilbudt alt fra reparationer og opgraderinger til diverse service og vedligeholdelse i allerhøjeste kvalitet. Dette vil de fortsat gøre, når de åbner deres nye butik i Urbansgade. Derved vil ejerskiftet ikke få nogen praktisk betydning for kunderne, som fortsat kan forvente at opleve god service og overkommelige priser. Den tidligere ejer Ricco har valgt at afhænde butikken efter et længere sygdomsforløb. Han ønskes god bedring.

God service er i højsædet hos den nye ejer, som glæder sig til at byde såvel nye som gamle kunder velkommen. Allerede nu kan du finde svar på, hvad den ønskede reparation koster. Det kan du via nordcom.dk, hvor der skiltes med priser på alt fra reparationer til opgraderinger.

Nordjysk Computerservice er specialister i reparation af følgende enheder:

  • MacBook
  • iMac
  • PC
  • iPhone

Urbansgade 21 vil fortsat være hjemsted for professionelle reparationer

9,9 ud af 10 stjerner

Nordcom bestræber sig på at skabe den bedst tænkelige kundeoplevelse, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken reparationstiden, prisen eller servicen. Det store fokus på at levere en upåklagelig oplevelse er noget, som kunderne sætter stor pris på. Knap 200 kunder har valgt at bedømme virksomheden via trustpilot.dk, hvilket har givet en gennemsnitlig bedømmelse på 9,9 ud af 10 stjerner. Dette gør, at Nordcom finder vej til top 3 i kategorierne computerreparation og mobilreparation.

Nordjysk Computerservice vil fremadrettet være at finde på to adresser i Aalborg. Det drejer sig om henholdsvis Østerbro 66 og Urbansgade 21. Er du bosat i det nordjyske, og ønsker du at få repareret din enhed hurtigt og til en konkurrencedygtig pris, så ved du nu, hvor du skal henvende dig. Du kan via anviste hjemmeside blive klogere på alt fra produkter og priser til åbningstider og kontaktmuligheder. Nordcom er også til stede på Facebook, hvor de besvarer spørgsmål og informerer om spændende nyheder.

Del artikel