ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor fødselsdagsuge: Aalborg Airport Hotel fejrer 5 års fødselsdag med tilbud

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg Lufthavn er meget mere end et sted, hvor du kan komme fra a til b eller hoppe på flyet til din næste drømmedestination.

Her finder du nemlig også Aalborg Airport Hotel, som nok er et af de lufthavnshoteller i verden, der ligger tættest på terminalen.

Hotellet, der er drevet af Familien Bühlmann, åbnede 1. oktober 2014 og på tirsdag kan de dermed fejre 5 års fødselsdag.

Det bliver fejret i stor stil – både på hotellet og online, hvor du fra tirsdag d. 1. oktober – 6. oktober kan spare hele 14 % på bookinger foretaget på hjemmesiden, hvis du booker opholdet fra 1. oktober og frem til og med 31. januar 2020.

“Selvom mange af vores gæster helt naturligt er fra erhvervslivet og lufthavnsbranchen, får vi stadig flere og flere almindelige gæster, som nyder godt af vores faciliteter som lydisolerede værelser, det lækre loungeområde og ikke mindst den økologiske morgenmadsbuffet, som serveres allerede fra kl. 05.00, så man kan få en god start inden afrejse,” forklarer hotelchef Mike Sthyr til MigogAalborg.

Læs også: Aalborg-hotel med flot vækst: Store planer for fremtiden på Bühlmann Airport Hotel

Stor fødselsdagsuge: Aalborg Airport Hotel fejrer 5 års fødselsdag med tilbud

Stor fødselsdagsreception på tirsdag

Tirsdag d. 1. oktober fra klokken 14.00 – 16.00 holder Aalborg Airport Hotel desuden en stor fødselsdagsreception, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

“Vi ser frem til at byde både gamle kollegaer, stamgæster, leverandører og ikke mindst nye gæster velkommen til en stor festdag, hvor vi selvfølgelig også byde på lækker forplejning i form af appetizers og et glas champagne,” forklarer Mike.

Men fejringen af den store dag stopper bestemt ikke der.

Stor fødselsdagsuge: Aalborg Airport Hotel fejrer 5 års fødselsdag med tilbudSpar 14 % i restauranten hele ugen

Fra på tirsdag d. 1 oktober – 6. oktober er der nemlig også 14 % rabat i både baren og restauranten. 

I marts lancerede man det helt nye restaurantkoncept: Flyv ind til smagen af Nordjylland, hvor hotellet serverer de bedste råvarer, som regionen har at byde på; lige fra Skagen-skinken, den økologiske ost fra Thise Mejeri eller oksekødet af Himmerlandskød.

“Responsen fra både de udenlandske og danske gæster har været overvældende, og det er fantastisk, at vi kan tilbyde en lille smag af Nordjylland, uanset om man er på vej ud på sin drømmerejse eller blot er nysgerrig på vores fantastiske landsdel,” forklarer Mike og fortsætter:

Stor fødselsdagsuge: Aalborg Airport Hotel fejrer 5 års fødselsdag med tilbud
Airport Hotel restaurant. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 13.03.19

“Og jeg vil gerne understrege, at man hellere end gerne må kigge forbi, selvom man ikke skal ud at flyve. Vi er konkurrencedygtige på prisen og ikke mindst på kvaliteten, hvor køkkenet virkelig går op i helhedsoplevelsen med krop og sjæl.”

På menuen finder man alt fra husets burger, lækkert smørrebrød og en god, saftig bøf lavet på Himmerlandskød.

Stor fødselsdagsuge: Aalborg Airport Hotel fejrer 5 års fødselsdag med tilbud
Airport Hotel restaurant. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 13.03.19

Masser af drømme for fremtiden

De første fem år er gået flyvende for Aalborg Airport Hotel, men de har endnu større drømme for fremtiden.

Hotellet arbejder blandt andet med en stor udvidelse, og så drømmer man om at tænke økologi, bæredygtighed og lokal identitet endnu mere ind i forretningen.

“Derudover står togforbindelsen til lufthavnen færdig i efteråret 2020, og det bliver en kæmpe gevinst for lufthavnen, men ikke mindst også hotellet, da man kan hoppe på toget kun 25 meter fra hotellet,” forklarer ejer Danni Bühlmann til MigogAalborg.

Du kan finde meget mere info om Aalborg Airport Hotel her.

Del artikel

Andre læser også