Stor fødselsdagsuge: Aalborg Airport Hotel fejrer 5 års fødselsdag med tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Aalborg Lufthavn er meget mere end et sted, hvor du kan komme fra a til b eller hoppe på flyet til din næste drømmedestination.

Her finder du nemlig også Aalborg Airport Hotel, som nok er et af de lufthavnshoteller i verden, der ligger tættest på terminalen.

Hotellet, der er drevet af Familien Bühlmann, åbnede 1. oktober 2014 og på tirsdag kan de dermed fejre 5 års fødselsdag.

Det bliver fejret i stor stil – både på hotellet og online, hvor du fra tirsdag d. 1. oktober – 6. oktober kan spare hele 14 % på bookinger foretaget på hjemmesiden, hvis du booker opholdet fra 1. oktober og frem til og med 31. januar 2020.

“Selvom mange af vores gæster helt naturligt er fra erhvervslivet og lufthavnsbranchen, får vi stadig flere og flere almindelige gæster, som nyder godt af vores faciliteter som lydisolerede værelser, det lækre loungeområde og ikke mindst den økologiske morgenmadsbuffet, som serveres allerede fra kl. 05.00, så man kan få en god start inden afrejse,” forklarer hotelchef Mike Sthyr til MigogAalborg.

Læs også: Aalborg-hotel med flot vækst: Store planer for fremtiden på Bühlmann Airport Hotel

Stor fødselsdagsreception på tirsdag

Tirsdag d. 1. oktober fra klokken 14.00 – 16.00 holder Aalborg Airport Hotel desuden en stor fødselsdagsreception, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

“Vi ser frem til at byde både gamle kollegaer, stamgæster, leverandører og ikke mindst nye gæster velkommen til en stor festdag, hvor vi selvfølgelig også byde på lækker forplejning i form af appetizers og et glas champagne,” forklarer Mike.

Men fejringen af den store dag stopper bestemt ikke der.

Spar 14 % i restauranten hele ugen

Fra på tirsdag d. 1 oktober – 6. oktober er der nemlig også 14 % rabat i både baren og restauranten. 

I marts lancerede man det helt nye restaurantkoncept: Flyv ind til smagen af Nordjylland, hvor hotellet serverer de bedste råvarer, som regionen har at byde på; lige fra Skagen-skinken, den økologiske ost fra Thise Mejeri eller oksekødet af Himmerlandskød.

“Responsen fra både de udenlandske og danske gæster har været overvældende, og det er fantastisk, at vi kan tilbyde en lille smag af Nordjylland, uanset om man er på vej ud på sin drømmerejse eller blot er nysgerrig på vores fantastiske landsdel,” forklarer Mike og fortsætter:

Airport Hotel restaurant. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 13.03.19

“Og jeg vil gerne understrege, at man hellere end gerne må kigge forbi, selvom man ikke skal ud at flyve. Vi er konkurrencedygtige på prisen og ikke mindst på kvaliteten, hvor køkkenet virkelig går op i helhedsoplevelsen med krop og sjæl.”

På menuen finder man alt fra husets burger, lækkert smørrebrød og en god, saftig bøf lavet på Himmerlandskød.

Airport Hotel restaurant. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 13.03.19

Masser af drømme for fremtiden

De første fem år er gået flyvende for Aalborg Airport Hotel, men de har endnu større drømme for fremtiden.

Hotellet arbejder blandt andet med en stor udvidelse, og så drømmer man om at tænke økologi, bæredygtighed og lokal identitet endnu mere ind i forretningen.

“Derudover står togforbindelsen til lufthavnen færdig i efteråret 2020, og det bliver en kæmpe gevinst for lufthavnen, men ikke mindst også hotellet, da man kan hoppe på toget kun 25 meter fra hotellet,” forklarer ejer Danni Bühlmann til MigogAalborg.

Du kan finde meget mere info om Aalborg Airport Hotel her.

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her