Spanske lækkerier: Vi inviterer til 4 retters menu for 275 kr.

Skrevet af: Maria Vinther Jensen

I ClubAalborg inviterer vi hver måned til en ClubAalborg-aften på én af de mange lækre restauranter i byen. I denne måned er ingen undtagelse, hvor vi inviterer jer med til en lækker aften i ægte spansk stil. Det sker onsdag d. 25. april kl. 18.30 på Restaurant D’Wine.

Vi åbner nu de sidste pladser for alle for at give alle i Aalborg en mulighed for at se, hvordan en ClubAalborg Aften foregår – og hvor meget man bliver forkælet på prisen og selve helhedsoplevelsen.

Restaurant D’Wine åbnede for første gang dørene op sidste år og er en udvidelse af vinhandlen D’Wine og D’Wine Bar. Derfor kan du selvfølgelig toppe smagsoplevelsen af med lækre spanske vine, der bliver serveret med største præcision.

Glæd dig til Spaniens sjæl på en tallerken
Restaurant D’Wine har formået at fange Spaniens sjæl og puttet den ned på en tallerken! Glæd dig til at blive taget med ud på en gastronomisk vidunderrejse af bedste kaliber. Til denne ClubAalborg-aften serveres en fire-retters menu bestående af:

– Sortfodsskinke, asparges, kryddermayo, croutons og urter
– Foie gras terrine med brioche, rabarberkompot og urter
– Unghane i sherry og hvidløg, confiteret kartoffel og chorizo
– Gateau marcel, skovbærsorbet og sprødt

Alt dette får du til en særpris på kun 275 kr. Hertil får du muligheden for at tilkøbe en vinmenu til en fordelagtig pris på kun 200 kr. for fire glas. Der er altså rigtig mange penge at spare.

Sådan kommer du med
Kunne du godt tænke dig at komme med til denne unikke aften, så skynd dig at booke et bord lige her. 

Kunne du tænke dig at få adgang til over 30 forskellige tilbud og rabatter eksklusivt til dig i Aalborg, så kan du også melde dig ind i ClubAalborg for kun 35 kr. om måneden lige her. Du modtager med det samme en Goodiepack på din telefon, som giver dig adgang til denne aften og en masse andre herlige fordele i din by. I denne måned kan det fx være:

Ppssst. Du har også mulighed for at vinde to pladser til aftenen. Så smut forbi ClubAalborgs facebookside og deltag i konkurrencen. Du finder den lige her.