Spanske lækkerier: Vi inviterer til 4 retters menu for 275 kr.

Skrevet af: Maria Vinther Jensen

I ClubAalborg inviterer vi hver måned til en ClubAalborg-aften på én af de mange lækre restauranter i byen. I denne måned er ingen undtagelse, hvor vi inviterer jer med til en lækker aften i ægte spansk stil. Det sker onsdag d. 25. april kl. 18.30 på Restaurant D’Wine.

Vi åbner nu de sidste pladser for alle for at give alle i Aalborg en mulighed for at se, hvordan en ClubAalborg Aften foregår – og hvor meget man bliver forkælet på prisen og selve helhedsoplevelsen.

Restaurant D’Wine åbnede for første gang dørene op sidste år og er en udvidelse af vinhandlen D’Wine og D’Wine Bar. Derfor kan du selvfølgelig toppe smagsoplevelsen af med lækre spanske vine, der bliver serveret med største præcision.  

Glæd dig til Spaniens sjæl på en tallerken
Restaurant D’Wine har formået at fange Spaniens sjæl og puttet den ned på en tallerken! Glæd dig til at blive taget med ud på en gastronomisk vidunderrejse af bedste kaliber. Til denne ClubAalborg-aften serveres en fire-retters menu bestående af:

–        Sortfodsskinke, asparges, kryddermayo, croutons og urter
–        Foie gras terrine med brioche, rabarberkompot og urter
–        Unghane i sherry og hvidløg, confiteret kartoffel og chorizo
–        Gateau marcel, skovbærsorbet og sprødt

Alt dette får du til en særpris på kun 275 kr. Hertil får du muligheden for at tilkøbe en vinmenu til en fordelagtig pris på kun 200 kr. for fire glas. Der er altså rigtig mange penge at spare.

Sådan kommer du med
Kunne du godt tænke dig at komme med til denne unikke aften, så skynd dig at booke et bord lige her. 

Kunne du tænke dig at få adgang til over 30 forskellige tilbud og rabatter eksklusivt til dig i Aalborg, så kan du også melde dig ind i ClubAalborg for kun 35 kr. om måneden lige her. Du modtager med det samme en Goodiepack på din telefon, som giver dig adgang til denne aften og en masse andre herlige fordele i din by. I denne måned kan det fx være:

Ppssst. Du har også mulighed for at vinde to pladser til aftenen. Så smut forbi ClubAalborgs facebookside og deltag i konkurrencen. Du finder den lige her.

Fisk – og skaldyrsbuffet på Helmuth: Her kan du booke før alle andre

Skrevet af: Maria Vinther Jensen

Sommeren er kommet tidligt i år, og det fejrer vi med en masse lækkerier i denne måneds ClubAalborg.

Du kan som altid glæde dig over et stort udvalg af byens bedste rabatter og oplevelser på byens lækreste steder.

I næste måned slår én af Aalborgs hot spots både som restaurant og cocktailbar, Helmuth Bar & Kitchen, dørene op for et helt fantastisk arrangement.

Glæd dig til en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet akkompagneret med iskolde Carlsberg Kronenbourg Blanc-øl, mens DJ’en fylder lokalet med lækre sommertoner. Med andre ord: Det bliver en fuldstændig fantastisk aften, og du er inviteret!

Det hele løber af stablen lørdag d. 14 juli, og alle ClubAalborg-medlemmer kan nu sikre sig billet før alle andre – og så endda til en særlig billig ClubAalborg-pris. Booker du din billet inden d. 7 juni, er prisen kun 199 kr. (normalpris 275 kr.)

Programmet for aftenen:
Kl. 18.00: Dørene åbner og der bydes på en velkomstøl – Kronenbourg Blanc – selvfølgelig!
Kl. 18.30: Den store fiske- og skaldyrsbuffet åbner, og prisen er inkl. én Kronenbourg Blanc.
Kl. 21.30: DJ Jakob Bak fylder lokalet med sprøde toner, og festen fortsætter til lukketid. 

Sådan kommer du med

Til og med d. 7 juni kan du booke din billet før alle andre. Det er endda til en særlig billig ClubAalborg-pris. For alle vores medlemmer vil prisen nemlig kun være 199 kr. Skynd dig at sikre dig plads til sommerens vildeste fest. Du kan booke din billet LIGE HER.

Ikke nok med at ClubAalborg er en fordelsklub, der giver dig byens bedste rabatter, så sørger vi hver måned for, at du får nogle fabelagtige og unikke oplevelser. I denne måned kan du fx glæde dig til en ægte spansk grisefest på CANblau

Her bliver det som i de gode gamle charterdage på Mallorca med helstegt pattegris og sangria i lange baner. Men med CANBlaus høje niveau på maden og drikkelse. Det er eksklusivt for ClubAalborg medlemmer, så skynd dig og book nu.

 

Ikke medlem af ClubAalborg endnu?

Det er supernemt at tilmelde sig ClubAalborg. Som medlem af ClubAalborg får du adgang til en masse fordele og rabatter i netop din by hver måned. Du kan melde dig ind lige HER. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og der er ingen binding.

Juni måneds ClubAalborg gemmer blandt andet på..

Fed fredagsfest: Gratis G&T og billige cocktails på Hornsleth Bar

Skrevet af: Maria Vinther Jensen

Vi har før gjort det med stor succes.

Nu gør vi det igen. På fredag d. 11 maj inviterer vi til  ClubAalborg-fest på Hornsleth Bar. Vi åbner dørene kl. 20.00, så saml vennerne tidligt og start aftenen ud i selskab med os og vilde tilbud.

Masser af lækre cocktails, fed musik og en god stemning er måske de tre vigtigste forudsætninger for at skabe en vild aften. På Hornsleth Bar finder du alle delene. Hornsleth Bar sparkede dørene op for første gang i november sidste år og har med sin vilde provo-stil været et friskt pust til Aalborgs natteliv.

 

Gratis drinks og vilde tilbud
Vi starter aftenen ud med gratis gin og tonics. Herefter har du indtil kl. 00 mulighed for at købe 2 ens cocktails til kun 50 kr. For at fyre ekstra op under festen åbner Hornsleth Bar en flaske shots på husets regning pr. 10. gæst.

Det er helt gratis at deltage. Du skal bare være medlem af ClubAalborg. ClubAalborg er en fordelsklub, som hver måned forkæler dig med lækre fordele og rabatter i byens bedste butikker, cafeer og restauranter, og så holder vi hver måned eksklusive events for vores medlemmer.

Meld dig ind gratis
Er du endnu ikke medlem af ClubAalborg? Så har du chancen for at prøve det nu. Melder dig dig ind nu, får du resten af måneden gratis. Du melder dig ind lige HER.

Du modtager med det samme en Goodiepack på din telefon, som giver dig adgang til denne ClubAalborg-fest og en masse andre lækre fordele. I maj måneds ClubAalborg finder du bl.a.:

Ppssst. Har du set, at du lige nu kan du endda vinde nogle ekstra procenter til aftenen? Vi udlover nemlig en 1,5 L Luc Belaire Magnum til en værdi af 1500 kr. Du deltager ved at smide en kommentar på ClubAalborgs facebookside lige HER

Bemærk, at aldersgrænsen på Hornsleth Bar om fredagen er 21 år.

ClubAalborg klar med mange nyheder: Se alle fordelene her

Skrevet af: Maria Vinther Jensen

Tag sommerens glæder på forskud og spar penge på en række af byens lækkerier med ClubAalborg.

I maj måned får du traditionen tro en masse fordele og rabatter på lækker mad, velsmagende drinks og selvfølgelig en hel unik oplevelse eksklusivt for ClubAalborg-medlemmer. Med ClubAalborg får du muligheden for at opdage nye steder i byen og genbesøge de velkendte. Og så oveni købet få skønne rabatter imens.

Det koster kun 35 kr. om måneden at være med, og du kan tilmelde dig HER.

Eksklusiv ClubAalborg-fest på Hornsleth
Tilbage i november sidste år åbnede Hornsleth for dørene til sin nye klub i Jomfru Ane Gade. Siden har stedet weekend efter weekend lokket en masse mennesker til.

I denne måned inviterer vi dig til en eksklusiv ClubAalborg-fest på Hornsleth. Det sker d. 11 maj kl. 20.00. Vi garanterer en vild fest i vanlig Hornsleth-stil. Der er velkomstdrinks til de første 75, så det kan godt betale sig at komme tidligt.

Bevæg dig ind i klubbens lokaler og besøg himlen, helvede eller skærsilden og nyd de lækre cocktails, som du i øvrigt kan købe to af for en for en flad 50’er. Hornsleth åbner desuden en flaske shots på husets regning pr. 10 person, så slæb vennerne under armen til en festlig aften!

Dobbelt op på burgere hos BurgerBOOM
I denne måneds goodiebag er der noget særligt til dig, der er vild med lækre burgere. BurgerBOOM er allerede blevet et hit blandt aalborgenserne med deres lækre og saftige kvalitetsburgere, og med maj måneds ClubAalborg kan du smutte forbi BurgerBOOM og få 2 valgfrie burgermenuer til 1’s pris.

(Pssst. Og det er ikke den eneste burgerrabat der gemmer sig i maj måneds goodiepack)

Endnu en nyhed: Poke bowls hos Caspars
Hos Caspars får du altid sund fastfood baseret på gode råvarer. Og ny er der kommet noget helt nyt på menukortet. ’Poke bowls’ har et asiastisk twist og mange af de samme ingredienser, som du normalt finder i sushi. Der er fire forskellige poke bowls at vælge imellem, og med ClubAalborg kan du i maj måned spare 20 %.

Det finder du også i din ClubAalborg Goodiepack i maj:

    • 50 % rabat på “Aalborg bedste burger” hos Cafeen
    • GRATIS sodavand hos Subway
    • Spar 20 % hos VACA
    • Espresso Martini til 40 kr. hos Aalborg Street Food
    • … Og meget meget mere!

Du finder alle fordelene i din Goodiepack. Meld dig ind lige HER.