Sommernyhed: Behag Din Smag præsenterer hindbærsnitte-issandwich

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Når vi siger “hindbærsnitte” siger I “is”:

Hindbærsnitte… is, hindbærsnitte-is!

Okay, måske svinger det ikke helt så godt, som vi kunne drømme om. Men ikke desto mindre, så svinger Behag Din Smags sommernyhed altså, så de kageglade engle synger.

I dag kunne kaffebaren på Gabels Torv nemlig afsløre, at de er klar med sommerens helt perfekte is-sandwich.

Kaffebaren er ikke nye i bagefaget, og derfor tager deres nye vidunder selvfølgelig også udgangspunkt i en sprød og hjemmelavet hindbærsnitte, som vi alle kender … og forguder.

Hindbær-is er dog ikke en decideret nyhed i sig selv, da ParadIS tidligere introducerede deres bud på vaniljeis med stykker af snitter, hindbærsyltetøj og krymmel.

Hjemmelavet hindbæris med marengs

Behag Din Smag er dog gået i en anden retning og har i stedet smørbagt to klassiske plader, der i mellem sig rummer et tykt lag af hjemmelavet hindbæris med marengs og økologiske hindbær.

Vi har selvfølgelig allerede været forbi til en tester, og som ejeren Lene forklarede, inden vi sprang på den:

“Det hele giver mening, når I har smagt den.”

Og de dygtige folk hos Behag Din Smag tager sjældent fejl – hverken når det gælder udsøgt kaffe eller skønt hjemmebag – og smagen rammer altså lige i hjertet.

Det iskolde lag af hindbæris er noget tykkere, end man kender fra den klassiske hindbærsnittes lag af syltetøj, men det er bestemt ikke en negativ ting.

Isen og de syndige mørdejsbunde er den perfekte kombination, og den lette syrlighed fra de friske bær, bringer balancen helt i top.

Behag Din Smag oplyser, at den fristende sommeris koster 38 kr, og vil kunne købes hele sommeren .. så længe lager haves!