Genialt: Is-butik i Aalborg lancerer hindbærsnitte is

Skrevet af: Redaktionen

Vi har alle en i vennekredsen eller familien, som elsker hindbærsnitte.

Måske er det din egen favoritkage hos bageren. Den lækre sprøde bund, glasuren og så hindbærfyldet.

Nu har Paradis is i Aalborg toppet den og udviklet en hindbærsnitte is.

Den kan fås i Algade, Reberbansgade og i Aalborg Storcenter.

Er glade for at eksperimentere

De sidder heller ikke på hænderne hos Paradis Is i Aalborg.

De elsker at eksperimentere med forskellige is-varianter, og forleden genintroducerede de romkugle-isen, som den nu lukkede Pico Bello isbutik var den første til at lave.

I december kom de også ris a la mande is.

Der er også en god grund til, at Paradis Is i årets løb kommer med flere forskellige nyheder. Det har indehaver Michael Salomonsen tidligere fortalt MigogAalborg.

“Vi elsker at eksperimentere med forskellige smagsvarianter, men det skal samtidig være af bedste kvalitet. Vi laver det ikke for at gøre noget skørt. Det skal give mening og være lækkert,” har han tidligere sagt.

Fik du i øvrigt læst, at Paradis Is åbner en butik på Havnefronten til sommer – læs mere her

Billetter blev revet væk: Skråen er nu klar med ekstra Brian Mørk show

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Onsdag kunne Skråen fortælle den gode nyhed om, at de snart er klar til at tage imod gæster igen.
Det bliver naturligvis i en mindre skala, end vi normalt er vant til på Skråen.
I første omgang var det meningen, at  Skråen ville genstarte sæsonen den 11. juni med comedy show med Brian Mørk, Nicolaj Lange og Jimmy Lauridsen på scenen.

Men der har været kæmpe interesse for showet, og de 200 billetter er blevet revet væk. Derfor åbner man nu for et ekstra show, som finder sted dagen før, d. 10. juni.

Derfor genåbner Skråen altså én dag før planlagt, og billetter er sat til sag.

Priser fra 125 kr.

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast, kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske.

Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol, og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer.

Prisen er trykket i bund med 125,- pr billet plus billetgebyr på 20 kr., og der er kun 200 billetter i salg.

Alle retningslinjer følges, og der bliver længere mellem publikum, men der kommer der ikke til at være langt mellem grinene.

“Jeg glæder mig helt vildt til denne dag. Jeg savner virkelig at optræde, så det bliver helt fantastisk at komme tilbage på Skråen. Det bliver skønt at høre folk grine igen, og jeg tror, det bliver en ret vild aften,” siger Nicolaj Lange til MigogAalborg.

Med på scenen er også Randers komikeren Jimmy Lauridsen (finalist 2018 i DM i stand up), og hele showet bliver optaget som Brian mørk Show live podcast.

Du kan booke billet lige her

I dag åbnede Donut Shoppen i Aalborg: Her er favoritterne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 16. maj kunne vi afsløre, at midtbyen snart fik syndigt selskab af en ny Donut Shop.

I dag kl. 10.00 kunne Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan så endelig klippe snoren til Donut Shoppen DK på Boulevarden 40.

“Vi har været oppe siden kl. 4 for at forberede både donuts og lokaler, så vi er trætte, men også mega spændte,” fortalte Deshman få minutter, før dørene gik op.

Køen foran butikken var allerede lang, da vi ankom 9.30 og de to venner og forretningspartnere er da også meget beærede over den velkomst, som de har fået fra hele Nordjylland.

Det har været muligt at forudbestille en kasse, og det har medført intet mindre end 500 forudbestillinger.

Èn af de bestillinger stod vi for her på redaktionen, for vi er naturligvis altid klar på at prøvesmage nye kulinariske tiltag, som kommer til byen.

Vi lod Deshman og Nikilan udvælge en kasse (6 stk.) med deres favoritter, som vi tog med ud i det dejlige aalborgensiske pinsevejr.

Fuld gas på toppings og flydende lækkerier

Donuts er blevet voldsomt populære i Danmark, og det skyldes ikke mindst det væld af lækre toppings, som man kan fedte dem ind i, som både kan tilfredsstille enhver sød tand og ikke mindst følgerne på Instagram.

Hverken udseende eller snaskhedsfaktor skuffer i Donut Shoppen’s udvalg, og heller ikke i de seks varianter, som vi fik tildelt.

Første donut i kassen var en såkaldt Bountybomb, som selvfølgelig er udsmykket med et stykke Bounty, men også rigelige mængder af både kokos, chokoladestykker oooooooog flydende chokolade, som en herlig overraskelse i midten.

Næste levende billede var en helt klassisk donut med sukkertopping – en vaskeægte evergreen, som man ikke går galt i byen med.

Bountybomb

Men vi er en sucker (sukker) for vilde toppings, og derfor var vi spændte på SourBomb, som er udsmykket med både surt krymmel og en omgang surt slik oveni hatten. En must try for alle, der altid vælger det sure slik i bland-selv butikken.

Vi fik heldigvis også smagt OreoBomb, hvor midten er fyldt til bristepunktet med vaniljecreme og TwixyBomb med Twix og karamelfyld.

ToffeeBomb

Den sidste variant var ToffeeBomb som virkelig får dig i karamel-himlen. Den består udover Toffifee nemlig af flydende karamel.

Således seks favoritter fra de to indehavere. Nu glæder vi os bare til at prøve alle 10 varianter …

Du kan vælge følgende donuts

  • BountyBomb (med chokofyld)
  • KinderBomb
  • OreoBomb (med vaniljefyld)
  • TwixyBomb (med karamelfyld)
  • Marshmallow
  • SourBomb
  • SnickyBomb
  • SugarBomb
  • Raspbomb (med Hindbærfyld)
  • ToffeeBomb (med chokofyld)

Donutsene bliver friskleveret til butikken hver eneste dag, og bliver glaseret og fyldt med alverdens toppings i butikken.

Udover donuts kan man også nyde alverdens kaffevarianter og kolde drikke i den 116 kvm. store butik.

Hvad: Donut Shoppen DK åbner
Hvor: Boulevarden 40, 9000 Aalborg
Hvornår: NU!!!

Priserne er 1 stk. for 25 kr., 6 stk. for 135 kr. eller 12 stk. for 255 kr.

Åbningstiderne hedder mandag – torsdag  10-19, fredag-lørdag 10-20 og søndag 10-19. 

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk