ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skønheds-eventyret fortsætter i Aalborg: Fokus på den gode oplevelse

Af Frederikke Hougaard Hansen

På Boulevarden 6 ligger et sandt lille skønhedshimmerige med alt, hvad hjertet begærer inden for behandlinger med laser, botox, filler og microneedling.

Klinik Rude har nu i et år hjulpet aalborgensere med at opnå drømmelooket og har allerede formået at blive yndlingsklinikken hos især mange kvinder, grundet deres ekspertise i læbeforstørrelser og rynkebehandlinger.

Deres målsætning er at fremhæve det smukkeste ved alle deres klienter, og på den måde gøre hver enkelt person gladere i deres hverdag.

Aalborg valgte Klinik Rude til

Udover klinikken i Aalborg har Klinik Rude også en søsterklinik beliggende på Frederiksberg i København. Selvom der var mange større byer at vælge imellem, da klinik nummer to skulle åbnes, så var Aalborg det åbenlyse valg for medejer Camilla Rude.

Skønheds-eventyret fortsætter i Aalborg: Fokus på den gode oplevelse

Skønheds-eventyret fortsætter i Aalborg: Fokus på den gode oplevelse

”Vi var oppe at holde et arrangement sidste år, hvor vi behandlede og informerede aalborgensere om botox og filler. Vi oplevede en enorm opbakning og fik vildt mange klienter igennem på en enkelt dag.

Folk tiggede og bad os om at komme tilbage, så da vi skulle åbne en klinik mere, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være i Aalborg,” fortæller Camilla til MigogAalborg.

Populær på botox og filler

Når du besøger klinikken, vil du komme i kontakt med Desirée, som har mange års erfaring med skønhedsbehandlinger.

Hun er den ansvarlige sygeplejerske i klinikken og har det store overblik over behandlingsmulighederne.

Skønheds-eventyret fortsætter i Aalborg: Fokus på den gode oplevelse

”Hendes rolige adfærd og opmærksomhed på dig, giver dig hurtigt en følelse af at blive set og hørt. Folk elsker hende simpelthen, og det er samtidig en tryghed for mig at vide, når jeg ikke selv er i klinikken til hverdag,” fortæller Camilla.

Desirée behandler blandt andet med botox og filler, som er de mest populære behandlinger i klinikken i Aalborg.

Hvis Klinik Rudes koncept skulle beskrives med få ord, så er det, at de er trinnet over kosmetologi og trinnet under kirurgi.

Der er altså ingen fare eller risici, og dermed intet, der kan gå drastisk galt ved nogle af behandlingerne, og det er heller ikke alle, der er permanente.

Tryghed fremfor alt

Hos Klinik Rude er tryghed den vigtigste faktor, og noget af det, der gør, at klinikken er foretrukket hos mange.

Derfor er hudlæge, Kasper Hjuler, klinikkens centrale figur, da hans ekspertise og grundighed skaber stor tillid hos kunderne. Hans erfaring kan på mange måder siges at være fundamentet for Klinik Rude i Aalborg.

Skønheds-eventyret fortsætter i Aalborg: Fokus på den gode oplevelse

”Tryghed betyder utroligt meget, da der er mange der let kan være utrygge, hvis det er deres første behandling – og det er helt naturligt. Derfor gør vi meget ud af konsultationer forinden en behandling, for det er trods alt deres udseende de lægger i vores hænder,” fortæller Camilla Rude og tilføjer:

”Vi sender heller aldrig vores kunder ud ad døren, hvis ikke de er glade og tilfredse. Noget af det der gør, at klinikken skiller sig ud er, at vi har en helt speciel stemning.

Vi hører fra mange, at det er lækkert og hyggeligt at komme hos os, og det er også med til at skabe en afslappet atmosfære, når man kommer ind for at få en behandling,” afslutter Camilla.

Du kan læse meget mere om Klinik Rude og se listen over klinikkens behandlingsmuligheder lige her!

Del artikel