Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan holder du en ekstraordinær digital event

Af Annoncør

Når du skal holde en virtuel konference, er det vigtigt, at den er planlagt nøje, og at teknikken fungerer, som den skal, så det hele er professionelt, og så I kan få det ønskede output af konferencen, selvom det er online. Dette kan du gøre flere forskellige tiltag for, og du får her et udpluk af disse.

Annoncørbetalt indhold leveret af Studio1b.dk

Et studie udviser professionalisme

Når du skal have online konferencer, er det vigtigt, at din setting er i orden, så dette også ser professionelt og velplanlagt ud. Her kan du måske fristes til at synes, at et mødelokale er mere end fint, og det kan det dog også godt være, men hvis du vil gøre det ekstra professionelt og give eventet en ekstra dynamik, kan det være en fordel at gøre det i et studie. Det er nemlig sådan med virtuelle konferencer, at de skal være en del mere fængende for, at deltageren ikke tuner ud bag ved computerskærmen. I et professionelt studie, er det muligt at lave effekter, filme fra de rigtige vinker mv., som kan hjælpe til en forbedret konference.

Gør det let for alle at deltage

Det er også vigtigt at gøre det let at deltage aktivt, hvilket kan gøres med en integreret løsning med online samtaleplatform som eksempelvis Zoom, Skype eller lignende. Ved at lave en integreret løsning med det, bliver det lettere for deltagerne at byde ind. Det er nemlig vigtigt, at dette fungerer, så alle indslag bliver gennemført så godt som muligt.

Præsentationer bør være integrerede

I forhold til præsentationerne, kan det være en fordel, at de er integreret smart i eventet. På den måde kan det sikres, at afvikling af disse fungerer godt i overensstemmelse med kameraer, og at det er let at følge med i præsentationen. Det er alt sammen noget, der udviser en større professionalisme og gør det mere spændende at følge.

Del artikel

Andre læser også