Risgaard vil runde 100 foredrag i år: Her er et mit andet “hjem”

Skrevet af: Michael Qureshi
Jacob Risgaard
Jacob Risgaard

Der er fart på Jacob Risgaard fra Coolshop.

Forleden kunne avisen Børsen afsløre, at Coolrunner sætter stærkt ind på markedet for pakkeleveringer til udlandet. De vil skabe nogle helt banebrydende priser, hvor man pludselig kan sende pakker til andre lande for under 100 kr.

Læs artiklen om den satsning her.

Derudover har Risgaard investeret i den nordjyske virksomhed Intelligent Marking. En robotløsning der opkridter sportsbaner, og der er planer om en stor international satsning i den forbindelse.

Hvis man følger ham på sociale medier som Facebook, Instagram eller Snapchat kan man desuden se, at han har rigtig mange rejsedage i forbindelse med tv-optagelser.

Hvad disse helt præcist går ud på, kan Jacob Risgaard ikke afsløre endnu.

Har mål om at runde 100 foredrag

Hvis man ikke er helt forpustet endnu, så har Risgaard også et mål om at runde 100 foredrag i 2017, hvor alle pengene ubeskåret går videre til Coolshops velgørenhedsfond CoolUnite.

Her er Vild Med Dans-profilen Daniel Svensson chef for denne fond.

“Der er gang i rigtig meget, og jeg glæder mig meget til at løfte sløret for, hvad vi har gang i på tv-delen. Men der er ingen tvivl om, at der er en hel del rejseaktivitet forbundet med både optagelserne og mine foredrag. Så jeg får set nogle hotelværelser rundt omkring i Danmark,” siger Jacob Risgaard til MigogAalborg.

Vigtige ting på forretningsrejsen

Men når man så spørger ind til kvaliteten på de her hotelophold, så er Risgaard slet ikke i tvivl om, hvor han føler sig mest “hjemme”, hvis han er væk fra privaten i Frederikshavn.

“Comwell Hvide Hus er et af mine yndlingshoteller i Aalborg og blandt alle hoteller i Danmark. Når jeg har arrangementer eller sene møder i Aalborg, så overnatter jeg der. Når man er på forretningsrejse, så er der nogle helt elementære ting, der skal være på plads i forhold til hvis man er på en ferie,” siger Jacob Risgaard.

Han peger på, at Comwell Hvide Hus har stor fokus på at skabe en god helhedsoplevelse på en forretningsrejse.

“Serviceniveauet er utrolig højt. Jeg har efterhånden prøvet at checke ind på mange forskellige hoteller, og på Hvide Hus er der styr på tingene, og det glider hurtigt og effektivt.

Hvis man har brug for et sent måltid efter lange møder, så er der også styr på den del. Man kan tage en drink i baren, hvor der er gode cocktails, når man har brug lige at runde dagen af. Så hvis nogle af vores samarbejdspartnere spørger på et hotel i Aalborg, så er det helt sikkert dem, jeg peger på,” siger Jacob Risgaard.

Spændende hotelplaner i Aalborg

Han griner, da vi spørger, hvor mange gratis overnatninger, han får for den salgstale.

“Jeg synes faktisk, det er vigtigt at fremhæve dem, der gør det rigtig godt. Jeg er glad for, at Aalborg har hoteller på utrolig højt niveau. Det er også vigtigt for en by som Aalborg, som i stigende grad tiltrækker udenlandske virksomheder, at man har et godt hotel for forretningsrejsende.

Men der er også spændende planer om nye hotel-satsninger i Aalborg, så det er klart, at de etablerede hoteller i byen skal både øge deres nuværende niveau for at holde fast,” siger Jacob Risgaard.

Hyggeligt for hele familien: Sig godnat til dyrene i Aalborg Zoo

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Hvis man vil prøve noget nyt i Aalborg Zoo, så bør man overveje at tage til helt særlige Late Night åbning fredag d. 6. september.

Her får man en helt særlig rolig stemning i hele Zoo, når mørket begynder at sænke sig, og der bliver roligt i omgivelserne. Aalborg Zoo holder åbent helt frem til kl. 20.00 denne dag, så man kan være med til at sige godnat til dyrene.

Man kan nyde sin aftensmad i Zoo, hvor bålpladsen er åben og deres forskellige grill er tændt op. Efter aftensmaden kan man så gå en tur i parken, hvor dyrene stille og roligt gør sig natklar.

Zoo har årligt også deres totalt udsolgte sov med dyrene på savannen, men det er lidt anderledes her, hvor man trods alt skal være ude senest klokken 20.00.

Læs også: August slutter vildt: Så meget sker der i Aalborg

Tigerungerne vokser hurtigt

Man kan måske også være heldige at få et glimt af de hastigt voksende tigerunger.

Faktisk går det over alt forventning med de to unger, der i april kom til verden – som en stor overraskelse for Zoo.

Fødslen var en stor glæde, da tigerne tilhører den stærkt truede Sumatra-art, som der kun findes omkring 400 individer tilbage af i naturen. Det er især skovfældning og krybskytteri, som truer tigrene.

“Det går forrygende fantastisk!” siger dyrepasser Frank i en video, som Aalborg Zoo har delt på YouTube.

Måske læste du den skønne historie om dengang dyrepasser Frank reddede tigerungerne ned fra højderne.

Bethari også vist sig at være en både omsorgsfuld og rolig mor.

Hun passer tålmodigt ungerne, men er også tryg nok til at lade dem være alene af og til.

Dyrepasserne har derfor haft mulighed for at undersøge og veje ungerne løbende.

Hvis man vil være med til at putte dyrene, så skal man bare købe almindelig entré-billet til Zoo på dagen.

Læs også: Rekordhandel: Vild penthouse-lejlighed er den dyreste nogensinde i Aalborg

Tæt på Aalborg: Nu kan du købe et hus med egen landingsbane

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom vi i Aalborg har en velfungerende lufthavn med gratis parkering og gode forhold for passagererne, kan man indimellem godt drømme om en privat landingsbane, hvor du er fri for både kø og lange security-checks, og hvor din egen seng kun er få meter væk.

Den drøm kan nu gå i opfyldelse her i Nordjylland på adressen Ellehammersvej 150 i Vadum.

Mæglerhuset har nemlig fået Vadum Flyveplads til salg, hvor du i købet både får et fint stuehus på 195 m2 og tilhørende 5 ha jord for 1.695.000 kr.

På grunden finder du den famøse landingsbane, der må siges at være en helt unik detalje ved stedet.

Foto: Mæglerhuset

Landingsbanen er godkendt og har en længde på godt 600 meter.

Åbent hus i weekenden

Mæglerhuset holder Åbent Hus på søndag den 25. august fra kl. 16.00-16.30, og her kan du få stillet nysgerrigheden om både hus og landingsbane.

Den nuværende ejer Kaj, er tidligere pilot og har sågar selv været med til at bygge fly. Han har været særdeles glad for landingsbanen, men nu skal der nye luftlag til.

Foto: Mæglerhuset
Foto: Mæglerhuset

”Ejendommen ligger i Aalborg kontrolzone. Derfor skal der rapporteres til Aalborg Lufthavn før start og landing,” fortæller den nuværende ejer.

Du finder mere info om ejendommen her.

Vælg alle dine favoritter: Helmuth lancerer Hverdagsbrunch

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Byens brunch-scene shiner som aldrig før, og der findes snart ikke én café eller restaurant, der ikke har det legendariske måltid på menukortet.

At skille sig ud på den front kan derfor være en udfordring, men alligevel har mange forsøgt at bringe noget helt nyt på bordet.

Heriblandt Helmuth Bar & Kitchen, der i weekenden serverer en overdådig brunch-buffet med alt, hvad den rumlende mave kan begære.

Nu har Helmuth dog også valgt at jonglere med sine brunch-kundskaber i hverdagene med konceptet Helmuths Hverdagsbrunch.

Fra tirsdag til fredag, kl. 10.00-14.00, kan du kigge forbi Helmuth og sammensætte, hvad der for dig er den helt perfekt brunchtallerken.

Med en liste på bordet, en blyant i hånden og mere end 20 valgmuligheder er du nu klar til kamp.

Skarp pris med drikkevarer ad libitum

Eneste spørgsmål er: Hvad har du lyst til?

Brunchpølser og sprødstegt bacon? Røræg? Ost og marmelade? Årstidens frugt? En smørbagt croissant?

Det kan være svært at fravælge – men det behøver du faktisk heller ikke.

Helmuth anbefaler, at du vælger 4-5 retter, men det er naturligvis muligt at gå all in og bestille lige så meget, som din brunchsult beder dig om.

Prisen for 4 retter er 178 kr., 198 kr. for 5 retter, og herefter 20 kr. pr. ekstra ret. Der er altid én lille brødkurv inkluderet i prisen.

Et sådant gilde kræver selvfølgelig også noget at skylle ned med. Men her er der heller ikke noget at frygte – drikkevarer ad libitum er nemlig inkluderet i prisen.

Her kan du vælge alt fra ingefærshots, juice, hjemmelavet saft og kaffe i alle afskygninger.

Noget for enhver smag

Her på MigogAalborg satte vi selvfølgelig krydser ad libitum på den mangfoldige liste, og efter at smagt alle retterne, kan vi kun konkludere, at det her koncept bliver et sikkert hit på brunchhimlen i Aalborg.

Der er – bogstaveligt talt – noget for enhver smag, og uanset om du er til de sunde valg, de syndige eller en blanding, er der masser af valgmuligheder på menukortet.

Vi har svært ved at udpege deciderede favoritter, men vi vil dog lige fremhæve retter som hjemmelavet limeguf(!) til den friske frugt, hashbrowns med aioli, den chokoladeovertrukkede romkugle og selvfølgelig Helmuth’s berygtede hjemmelavede nutella, som går perfekt sammen med den smørbagte croissant.

Konceptet er også den oplagte mulighed, hvis du og venindegruppen aldrig kan blive enige om, hvem der har opfundet den dybe brunchtallerken.

Her burde alle kunne få stillet sine lyster, og er du veganer, vegetar, glutenallergiker eller laktoseintolerant, så er det med små, grafiske markeringer, også nemt at navigere rundt i madlabyrinten.

En stor anbefaling herfra.

Hvad: Helmuths Hverdagsbrunch
Hvornår: Tirsdag-fredag, 10-14
Hvor: Boulevarden 28, 9000 Aalborg

Læs mere her.