Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre gode råd til at komme din rejsefeber til livs

Af Annoncør

Sidder du og drømmer dig væk til andre kulturer, varmere himmelstrøg eller bare et andet land end Danmark? Så giver 2020 og corona situationen dig ikke særlig meget håb.

Annoncør betalt indhold leveret af escapeaway.dk

Men frygt ej. For du kan sagtens komme ud at flyve og opleve verden igen, hvis ikke nu, så meget snart igen. Læs med her, og find ud af, hvad du kan gøre for at afhjælpe din rejsefeber, med disse tre gode råd.

Drøm dig væk med kig efter billige rejser

Kan du slet ikke vente med at komme ud, så begynd allerede nu at planlægge din næste tur. Det betyder ikke, at du skal købe billetter til en rejse i foråret. Du kan nøjes med at holde øje med for eksempel billige rejser fra Aalborg Lufthavn, og måske planlægge en tur til sommer eller efteråret 2021, hvis du vil være sikker på, man er kommet corona situationen til livs inden da. Det lyder helt sikkert fjollet at skulle sidde at kigge på billetter, hvis du alligevel ikke kan komme afsted. Men ikke desto mindre, så får du et afbræk i hverdagen, når du kan gå ind og dagdrømme dig væk på diverse rejse- og flybillet portaler på nettet. Så måske du ikke fysisk kan komme til at ligge på stranden på Cypern med en lækker Pina Colada. Men det kan altså også noget at drømme sig til det.

Genbesøg dine minder fra tidligere rejser

Er du ikke til dagdrømmeriet, fordi det har den modsatte effekt på dig, og giver dig endnu mere rejselængsel end før? Så kan du gå i gemmerne og hive billeder, video og souvenirs frem fra tidligere rejser, du har været på. På den måde kan du genopleve vinden i håret på stranden i Malaga eller de mange nye dufte på det lokale marked i Thailand. Det er også en god måde at sætte pris på det, der har været og glæde sig til, at du igen kan skabe nye rejseminder.

Danmark kan altså også noget

Kan du slet ikke få en flyrejse ud af hovedet, eller har du bare behov for at komme ud og opleve verden? Så overvej, om en rejse rundt i Danmark kunne komme din rejsefeber til livs. Du kan både flyve indenrigsflyvninger, hvis du savner følelsen af flyrejser, eller du kan tage tog, bus, bil eller færge rundt i landet. Der er ofte mange ting, du ikke har fået oplevet i dit eget lille kongerige, da verden stod åben for dig. Men nu kan du slå to fluer med et smæk og få taget hånd om din rejsefeber, mens du får skabt nye rejseminder – vel at mærke uden at være bundet af rejserestriktioner.