ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt om skudepisoden på Vesterbro: Ung mand anholdt

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Tidligere på morgenen kunne vi fortælle, at Nordjyllands Politi i går aftes havde identificeret tre mistænkte personer i forbindelse med skudepisoden på Vesterbro.

Søndag aften blev to af disse personer anholdt, mens den tredje stadig var efterlyst. Men nu er der nyt i sagen.

Nordjyllands Politi anholdt kort før klokken 01 i nat den efterlyste tredje person, som er mistænkt for at have forbindelse til skudepisoden på Vesterbro i Aalborg søndag den 29. januar.

Fremstilles i grundlovsforhør i dag

Nordjyllands Politis massive efterforskning i weekendens skudsag har ledt til, at politiet kort før klokken 01 natten til mandag kunne skride til anholdelse af den tredje mistænkte i sagen – en 18-årig mand.

Således er nu tre personer anholdt og ventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg senere i dag. Der er tale om en 20-årig kvinde og to mænd, begge på 18 år.

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om detaljerne i skudsagen, der betegnes som et internt opgør i det kriminelle miljø i Aalborg.

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden på Vesterbro, bedes man fortsat henvende sig til politiet på telefon 114.

Del artikel

Andre læser også