John Faxe er medejer: Stor møbelkæde åbnede dørene til første butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

“Jeg husker stadig, da du scorede målet i EM-finalen”.

Der var masser af folk henne og hilse på, da EM-helten John Faxe Jensen i dag var et smut i Aalborg for at åbne en ny møbelbutik.

Der er tale om møbelkæden Living Room, som for alvor har fået fat i markedet, og derfor var Aalborg næste destination for dem.

De åbnede i dag en stor og flot butik i to plan i City Syd området på Nibevej nr. 20.

Tidligere Arsenal-spiller og landsholdshelt John Faxe Jensen er investor og medejer af Living Room kæden, og han var et stort smil, da han var med ved åbningen i dag.

Living Room åbnede sin første butik i Odense i marts 2020. Det var samtidig med, at Danmark blev lukket ned på grund af COVID-19.

Har store ambitioner

For de fleste skulle man mene, at det ville være et usædvanligt dårligt tidspunkt at åbne en kombineret møbelbutik og nethandel.

Men fra dag ét er det gået utroligt godt, og kun én vej, nemlig fremad. Ambitionerne er store, og man har planer om at åbne mange flere i den nærmeste fremtid.

“Det er virkelig en spændende rejse at være en del af.

Jeg har kendt de andre i ejerkredsen i mange år, men da de midt under Corona sagde, at de ville åbne mange nye butikker heriblandt i Aalborg, så tænkte jeg, at de var blevet skøre.

Men man må bare sige, at det kun er stukket helt af siden,” fortæller John Faxe til MigogAalborg.

Vil være landsdækkende indenfor fem år

Målet er at opbygge en landsdækkende møbelkæde og nethandel, med kvalitetsmøbler og brugskunst til Danmarks laveste priser indenfor en fem-årig periode.

Nu har man butikker i Odense, Aalborg og Taastrup.

“Vi har opbygget gode og tætte relationer til fabrikker i Østen, så vi undgår de dyre mellemled og kan indkøbe direkte. Det har en stor betydning for priserne på vores produkter, og det gør, at vi kan levere kvalitet til særdeles skarpe priser,” forklarer Faxe.

“Jeg er meget imponeret over den fantastiske start Living Room allerede har fået i Odense og Taastrup, og jeg glæder mig til at kunne følge butikken i Aalborg tæt,” slutter Faxe.