Lækre biler og nye metoder: Trend Driving går nye veje i branchen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Annonce

De fleste mennesker stifter i løbet af deres liv bekendtskab med en kørelærer.

Mange af os tænker måske tilbage på teori – og køreundervisningen, som noget man bare skulle igennem.

Teoriundervisningen kunne typisk foregå en trist tirsdag aften i et gammelt slidt lokale, hvor der hverken var skruet op for varmen eller hyggen. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

Da vi træder ind i Trend Drivings lokaler på Boulevarden i Aalborg, ligner lokalerne nærmere en flot og moderne lejlighed, som enhver studerende ville være misundelig over at bo i.

Der er et lækkert loungeområde, og der er både stearinlys i hver en vindueskarm, lækre møbler og vaser med friske blomster – det er alt sammen med til at skabe en både hjemlig, afslappet og hyggelig atmosfære.

”Jeg har blandt andet oplevet et sted, hvor jeg faldt ned fra en stol midt i undervisningen. Den var simpelt pilrådden. Det var ret morsomt i situationen, men også noget jeg med garanti vidste, jeg ville lave om på, når jeg en dag fik min egen køreskole,” fortæller Lone Trend Poulsen, som er ejer af Trend Driving.

Ikke den typiske kørelærer

Det er ikke kun i lokalerne, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Udenfor står der lækre biler af mærkerne BMW og Audi, som er de biler, eleverne får lov at køre i.

”Det er et meget bevidst valg, at alt skal være af den fineste kvalitet. Kørelærerbranchen er meget konservativ, og det der med at gå egne veje og være nytænkende, det ser man ikke ret meget af.” fortæller Lone.

Det er netop ved hjælp af nye tanker og ideer, at Trend Driving siden 2014 er blevet en yderst populær køreskole i Aalborg. Trend Driving har i dag tre kørelærere, og en kontoransat, der står for alt det administrative.

”Vi har en fantastisk kemi internt, og det er også med til at give et trygt miljø for eleverne, at alle kørelærerne har det godt sammen” siger Lone og uddyber:

”Vi bruger hinanden dagligt, og diskuterer både konkrete situationer, ruter, udstyr osv., så vi hele tiden kan tilbyde det bedste for eleverne.”

Anderledes undervisning

Foruden det gode team, de lækre lokaler og ikke mindst de misundelsesværdige biler, er undervisningen også et punkt, hvor Lone gerne vil rykke ved den ofte konservative og kedelige tavleundervisning.

”Vi ved godt, at energiniveauet måske ikke er det højeste for en 17-årig sådan en onsdag aften, hvor man har så meget andet at tænke på. Derfor lægger vi undervisningen om eftermiddagen, så eleverne kan nå hjem til aftensmadstid.”

Derudover gør Trend Driving en stor indsats for hele tiden at aktivere eleverne. Der bliver blandt andet lavet konkurrencer og quizzer om trafikrelaterede emner, hvor vinderen får fede præmier med hjem.

Undervisningen byder også på bevægelsesøvelser og gruppearbejde, så timerne ikke føles som noget tvungent, men faktisk noget man har lyst til at deltage i.

Fokus på den enkelte person

For Lone er den personlige relation til hver enkelt elev helt afgørende.

”Ingen mennesker er ens, og de folk, der kommer her er i vidt forskellige situationer af deres liv. V havde for nyligt en sømand, som var på havet i tre uger og hjemme i tre uger. Der skræddersyede vi et forløb til ham, så han havde et kørekort på tre uger, uden der var gået på kompromis med hverken teori eller praksis,” fortæller Lone stolt.

Selvom individuelle forløb umiddelbart lyder enormt krævende, er tiden givet godt ud. Trend Drivings elever ligger under gennemsnittet for ekstra køretimer, og de evalueringer som eleverne afleverer, ligger altid i den positive ende af skalaen.

Være til stede i nuet

Ved Trend Driving har man også fokus på begrebet mindfulness, som er blevet utrolig populært over de seneste år. Lone er uddannet instruktør og mener, at mindfulness er særligt anvendeligt inden for hendes branche, hvor hun daglige møder fortvivlede, nervøse og frustrerede elever.

”Mindfulness handler om at være tilstede i nuet, og det er jo i høj grad noget eleverne kan bruge konkret i teori – og køreundervisningen. Mange elever tænker for meget, hænger sig i små detaljer, eller mangler nogle konkrete værktøjer til at koncentrere sig og til at slippe nervøsiteten, som ofte overrasker op til teori- eller køreprøven.”

Lone har lært, at hun ved hjælp af mindfulness kan give dem en ro, som øger koncentrationen og mindsker både stress og nervøsitet.

For nogle måneder siden havde Lone bilen fyldt op med elever, der skulle til teoriprøve i Hobro. Hun kunne mærke, at stemningen var meget nervøs og trykket. Lone drejede ind på den nærmeste rasteplads, slukkede motoren og bad dem alle sammen om at lukke øjnene og lave nogle vejrtrækningsøvelser med hende.

”Ti minutter senere var de helt afklarede og rolige. De bestod alle fire med bravur,” fortæller Lone stolt.

For Lone er det vigtigt, at det er noget, eleverne også kan tage med videre i deres liv.

”De fleste er jo unge mennesker, som vil opleve masser af stressede situationer i fremtiden både under uddannelse og på jobbet. Der håber og tror jeg på, at jeg har givet dem nogle værktøjer, som de kan bruge fremadrettet.”

Når man træder ind i de hyggelige lokaler, træder man direkte ind i en hyggelig lounge.

Den rette mavefornemmelse

Når man hører om de mange innovative og anderledes tiltag vil mange måske tro, at man derfor også skal betale en høj pris, for de mange ydelser.

”Vores priser er fuldstændig gennemsigtige. Vi er hverken de billigste eller de dyreste, men jeg tør godt sige, at vi er de bedste.”

Til tvivlerne plejer Lone altid at fortælle dem, at det kan være en god ide at besøge tre køreskoler, og derefter mærke efter i maven, hvor de føler sig bedst tilpas, og hvor de kan få den bedste vejledning og læring.

”De kommer ret ofte tilbage hertil,” afslutter Lone med et smil.

Navnet Trend Driving udspringer selvfølgelig af Lones eget efternavn, men meningen har mere end én betydning; vores besøg på køreskolen midt i hjertet af Aalborg gav os indtrykket af, at Trend Driving både er trendy i form at lækre biler og lokaler, men så sandelig også i form af både anderledes undervisning og fokus på den enkelte elev.

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.