Lækre biler og nye metoder: Trend Driving går nye veje i branchen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Annonce

De fleste mennesker stifter i løbet af deres liv bekendtskab med en kørelærer.

Mange af os tænker måske tilbage på teori – og køreundervisningen, som noget man bare skulle igennem.

Teoriundervisningen kunne typisk foregå en trist tirsdag aften i et gammelt slidt lokale, hvor der hverken var skruet op for varmen eller hyggen. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

Da vi træder ind i Trend Drivings lokaler på Boulevarden i Aalborg, ligner lokalerne nærmere en flot og moderne lejlighed, som enhver studerende ville være misundelig over at bo i.

Der er et lækkert loungeområde, og der er både stearinlys i hver en vindueskarm, lækre møbler og vaser med friske blomster – det er alt sammen med til at skabe en både hjemlig, afslappet og hyggelig atmosfære.

”Jeg har blandt andet oplevet et sted, hvor jeg faldt ned fra en stol midt i undervisningen. Den var simpelt pilrådden. Det var ret morsomt i situationen, men også noget jeg med garanti vidste, jeg ville lave om på, når jeg en dag fik min egen køreskole,” fortæller Lone Trend Poulsen, som er ejer af Trend Driving.

Ikke den typiske kørelærer

Det er ikke kun i lokalerne, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Udenfor står der lækre biler af mærkerne BMW og Audi, som er de biler, eleverne får lov at køre i.

”Det er et meget bevidst valg, at alt skal være af den fineste kvalitet. Kørelærerbranchen er meget konservativ, og det der med at gå egne veje og være nytænkende, det ser man ikke ret meget af.” fortæller Lone.

Det er netop ved hjælp af nye tanker og ideer, at Trend Driving siden 2014 er blevet en yderst populær køreskole i Aalborg. Trend Driving har i dag tre kørelærere, og en kontoransat, der står for alt det administrative.

”Vi har en fantastisk kemi internt, og det er også med til at give et trygt miljø for eleverne, at alle kørelærerne har det godt sammen” siger Lone og uddyber:

”Vi bruger hinanden dagligt, og diskuterer både konkrete situationer, ruter, udstyr osv., så vi hele tiden kan tilbyde det bedste for eleverne.”

Anderledes undervisning

Foruden det gode team, de lækre lokaler og ikke mindst de misundelsesværdige biler, er undervisningen også et punkt, hvor Lone gerne vil rykke ved den ofte konservative og kedelige tavleundervisning.

”Vi ved godt, at energiniveauet måske ikke er det højeste for en 17-årig sådan en onsdag aften, hvor man har så meget andet at tænke på. Derfor lægger vi undervisningen om eftermiddagen, så eleverne kan nå hjem til aftensmadstid.”

Derudover gør Trend Driving en stor indsats for hele tiden at aktivere eleverne. Der bliver blandt andet lavet konkurrencer og quizzer om trafikrelaterede emner, hvor vinderen får fede præmier med hjem.

Undervisningen byder også på bevægelsesøvelser og gruppearbejde, så timerne ikke føles som noget tvungent, men faktisk noget man har lyst til at deltage i.

Fokus på den enkelte person

For Lone er den personlige relation til hver enkelt elev helt afgørende.

”Ingen mennesker er ens, og de folk, der kommer her er i vidt forskellige situationer af deres liv. V havde for nyligt en sømand, som var på havet i tre uger og hjemme i tre uger. Der skræddersyede vi et forløb til ham, så han havde et kørekort på tre uger, uden der var gået på kompromis med hverken teori eller praksis,” fortæller Lone stolt.

Selvom individuelle forløb umiddelbart lyder enormt krævende, er tiden givet godt ud. Trend Drivings elever ligger under gennemsnittet for ekstra køretimer, og de evalueringer som eleverne afleverer, ligger altid i den positive ende af skalaen.

Være til stede i nuet

Ved Trend Driving har man også fokus på begrebet mindfulness, som er blevet utrolig populært over de seneste år. Lone er uddannet instruktør og mener, at mindfulness er særligt anvendeligt inden for hendes branche, hvor hun daglige møder fortvivlede, nervøse og frustrerede elever.

”Mindfulness handler om at være tilstede i nuet, og det er jo i høj grad noget eleverne kan bruge konkret i teori – og køreundervisningen. Mange elever tænker for meget, hænger sig i små detaljer, eller mangler nogle konkrete værktøjer til at koncentrere sig og til at slippe nervøsiteten, som ofte overrasker op til teori- eller køreprøven.”

Lone har lært, at hun ved hjælp af mindfulness kan give dem en ro, som øger koncentrationen og mindsker både stress og nervøsitet.

For nogle måneder siden havde Lone bilen fyldt op med elever, der skulle til teoriprøve i Hobro. Hun kunne mærke, at stemningen var meget nervøs og trykket. Lone drejede ind på den nærmeste rasteplads, slukkede motoren og bad dem alle sammen om at lukke øjnene og lave nogle vejrtrækningsøvelser med hende.

”Ti minutter senere var de helt afklarede og rolige. De bestod alle fire med bravur,” fortæller Lone stolt.

For Lone er det vigtigt, at det er noget, eleverne også kan tage med videre i deres liv.

”De fleste er jo unge mennesker, som vil opleve masser af stressede situationer i fremtiden både under uddannelse og på jobbet. Der håber og tror jeg på, at jeg har givet dem nogle værktøjer, som de kan bruge fremadrettet.”

Når man træder ind i de hyggelige lokaler, træder man direkte ind i en hyggelig lounge.

Den rette mavefornemmelse

Når man hører om de mange innovative og anderledes tiltag vil mange måske tro, at man derfor også skal betale en høj pris, for de mange ydelser.

”Vores priser er fuldstændig gennemsigtige. Vi er hverken de billigste eller de dyreste, men jeg tør godt sige, at vi er de bedste.”

Til tvivlerne plejer Lone altid at fortælle dem, at det kan være en god ide at besøge tre køreskoler, og derefter mærke efter i maven, hvor de føler sig bedst tilpas, og hvor de kan få den bedste vejledning og læring.

”De kommer ret ofte tilbage hertil,” afslutter Lone med et smil.

Navnet Trend Driving udspringer selvfølgelig af Lones eget efternavn, men meningen har mere end én betydning; vores besøg på køreskolen midt i hjertet af Aalborg gav os indtrykket af, at Trend Driving både er trendy i form at lækre biler og lokaler, men så sandelig også i form af både anderledes undervisning og fokus på den enkelte elev.

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

  • Ølmarinert Svinefilet
  • Texas Marineret Short Rib
  • Krydderet Flank Steaks 
  • Frankfurter med tilbehør
  • Råstegte kartofler
  • Sommersalat med pasta og bær
  • Kold kartoffelsalat
  • Hjemmelavet Urtedressing
  • Kryddersmør
  • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.

Retroguld og Hello Vintage: Kæmpe secondhand marked rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Ib Sørensen
Foto: Ib Sørensen

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Aalborg elsker vi dem også i stor stil.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked vender retur til Aalborg i oktober.

Nu er det igen nordjydernes tur til at komme på skattejagt på de to secondhandmarkeder

RETROGULD og HELLO VINTAGE, der indtager Aalborg Kongress Center i weekenden 6. og 7. Oktober.

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke – og der var også stor medieinteresse for markedet.

Sidst blev det holdt på Spritten, men nu rykker Louise Trillingsgaard  i fodsporene på Trillingsgaard og ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Ernst Trillingsgaard i flere årtier var direktør.

I AKKC slår de to markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere.

Foto: Ib Sørensen

Danmarks hyggeligste marked

Indtil nu har markederne oplevet kæmpe succes i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

”Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrenceri og usikkerhed! Det skal være rart og velkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle der som kunde,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Køb tøj som bland-selv-slik – HELLO VINTAGE

Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo!

Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

”Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem.

Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” siger arrangør Frederik Trillingsgaard

Du kan følge markedet på deres Facebook-begivenhed

INFO OM MARKEDET
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (gælder for begge markeder og begge dage)