Lån penge nu til en fortryllende jul i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Der sker ekstra meget i Aalborg og omegn i den kommende juletid, hvor eksempelvis julemarkedet på Gammeltorv slår rekord ved at være større end nogensinde før med dens mange boder.

Derudover forsøger Aars, blot 45 minutters kørsel fra Aalborg, på ny at gå viralt med endnu et alternativt valg af juletræ, som de fleste med stor sandsynlighed ikke selv vil vælge til stuen.

Ydermere udkommer den anmelderroste julefilm; Den tid på året med Paprika Steen som både instruktør og hovedrolleindehaver.

Og dette er blot et lille udpluk af de mange muligheder, som du har for at komme i den rette julestemning.

For mange aalborgensere er det dog et problem, at de fleste juleattraktioner koster penge, når disses julebudgetter i forvejen er hårdt presset.

Derfor overvejer mange at låne penge nu – for lidt ekstra råderum i december. Hvis du også overvejer denne løsning, bør du sammenligne dine lånemuligheder med henblik på at udvælge det billigste lån, som matcher din privatøkonomi.

Men før du vælger ovenstående bør du overveje nedenstående.

Få overblik over økonomien

Det er ofte en god ide at have overblik over situationer, hvor man ønsker en hvis mængde kontrol.

Dette gælder også juletiden, hvor der er mange udgifter som skal holdes styr på.

Det er nemt at miste overblikket og blot forbruge med hovedet under armen, men det er bare træls at starte det nye år med en opringning fra en vred bankmand.

Hvor kan du spare?

Er det muligt at finde nogle poster, hvor du kan spare penge?

Her er der en bred vifte af muligheder såsom at skippe byture/arrangementer, take away eller måske kan du spare ved at jage de rette tilbud på julemad og julegaver.

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det er dog vigtigt at være realistisk, så du ikke ender med skære så meget ind til benet, at det bliver en kedelig jul eller en umulig opgave at gennemføre julen med de planlagte nedskæringer.

Sammenlign lån på Moneylender.dk

Julen er en mørk og ofte kold tid, hvorfor det mentale overskud ikke nødvendigvis er på sit højeste. Derfor kan det være en fordel at tage et lille lån til denne tid, som man senere kan tilbagebetale, når det mentale overskud er større.

Her er det, som nævnt indledningsvis, vigtigt, at du udvælger det billigste og bedste lånetilbud.

Af denne årsag bør du tage et kig på www.moneylender.dk, idet denne danske sammenligningstjeneste netop giver dig overblik over de lånetilbud, som matcher din privatøkonomi.

På denne måde kan du undgå julestress og i stedet komme i julestemning med de mange juleattraktioner i Aalborg og omegn.

Godt nyt til cyklister og fodgængere: Kulturbroen genåbner en uge før tid

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er godt nyt til alle jer, der har savnet cykel- eller gåturen over Kulturbroen den sidste måneds tid.

Som en del af det løbende vedligehold på den 82 år gamle jernbanebro har Banedanmark udskiftet de bevægelige brolejer, og det har de gjort på rekordtid.

Aalborg Kommune har netop meldt ud, at Kulturbroen allerede genåbner på mandag den 10. august kl. 10.00.

Det er en uge tidligere end planlagt.

Trist melding: Spilnu.dk Grand Prix 2020 aflyses

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sidste år fejrede Aalborgs største cykelløb, Spilnu.dk Grand Prix, 10 års jubilæum, men i år bliver der ikke mulighed for at se tour-stjerner og danske ryttere i Aalborgs gader.

Årets løb er nemlig aflyst på grund af covid19-situationen i Danmark.

“Der er trist at måtte meddele, at det ikke ikke længere er muligt at afvikle årets gadeløb i Aalborg som traditionen tro har flere kendte Tour de France ryttere til start.

Vi har til det sidste håbet at smitte tallene ville forbedre sig så vi kunne afvikle løbet i oktober, men da det desværre går den forkerte vej med Corona-udviklingen, ser vi ikke andre udveje end at aflyse årets gadeløb i Aalborg,” fortæller løbsdirektør Jonas Winter Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

Vender stærkt tilbage i 2021

“Til gengæld kan vi allerede nu meddele, at Spilnu.dk Grand Prix vender tilbage igen i 2021, såfremt Covid-19 situationen til denne tid tillader større arrangementer igen,” afslutter Jonas Winter Mikkelsen.

DMI udsender blodrødt kort: Den kan ramme 32 grader lokalt

Skrevet af: Michael Qureshi
Grafik: DMI
Grafik: DMI

Det bliver i denne weekend, at vi skal vaske den værste skuffelse over vejret denne sommer af os.

Regnvejr er nu erstattet med skyhøje temperaturer, og her fredag morgen har DMI udsendt et blodrødt Danmarks-kort, som indikerer, at det bliver hedt.

“Danmark bliver en bageovn,” siger Jesper Eriksen, vagthavende hos DMI til B.T.

“Der kommer ikke til at være meget vind, så det vil føles meget varmt,” fortsætter han og forklarer, at det kan blive endnu varmere lørdag.

Kan ramme 32 grader

Lokalt viser det nyligt udsendte kort, at den kan ramme 32 grader lokalt.

Vi kommer dog ikke i nærheden af varmerekorden på 36,4 grader fra august 1975.

Ifølge DMI fortsætter det gode vejr ind i næste uge, men det bliver her i weekenden, at varmen kulminerer.