ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu ændrer boligmarkedet sig: På denne boligtype knækker kurven

Af Christine Luca Hornemann

Markedet er i øjeblikket brandvarmt, og parcelhuse bliver solgt lynhurtigt, så man skal være vaks ved lågen, hvis man ønsker at købe et hus.

Samme tendens har fulgt ejerlejlighederne, hvor priserne har været i en ekstrem opadgående kurve, men nu viser en ny statistik, at kurven nu knækker.

Stigende huspriser, faldende lejlighedspriser

En ny prisindeks statistik fra Home og Danske Bank, viser at huspriserne steg, mens salgspriserne på lejlighederne faldt i juli måned.

“Der er flere årsager til, at priserne begynder at bremse op. Priserne er blevet for høje for en del købere, og der er strammet op omkring mulighederne for at låne til købet. Det gør, at ejendomsmæglerne møder færre købere på fremvisning og ikke sælger helt så mange lejligheder som de seneste par år,” siger Michael Dalsager, senior kommunikationskonsulent i Home, til Byens Ejendom.

På landsplan faldt lejlighedspriserne fra juni til juli med 0,9 procent. Modsat lejlighedsmarkedet så er der fortsat flere danskere, der ser på og køber hus i øjeblikket.

Prisindeks fra juni til juli måned

Homes husprisindeks viser, at huspriserne på landsplan steg med 0,8 procent fra juni til juli. Prisudviklingen ser nu ud til at have knækket kurven efter 3 måneder i træk med fald. Sammenlignet med for 1 år siden lå huspriserne i juli 1,3 procent højere.

Homes ejerlejlighedsprisindeks faldt 0,9 procent fra juni til juli. Sammenlignet med samme måned sidste år lå ejerlejlighedspriserne på landsplan 5,0 procent højere.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Nu ændrer boligmarkedet sig: På denne boligtype knækker kurven

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel