Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koldskåls-amok: Nu kan du også få en cocktail med koldskål og kammerjunkere

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi har før spurgt vores læsere om nogle af byens mest kreative kulinariske påfund har været  “Gale eller geniale?”

Nu er den så gal(?) igen.

Gadens nyeste bar, Proud Mary, har introduceret en cocktail kaldet Koldtail, der består af “koldskål, friske jordbær og dansk sommer.”

Det er barens egne kunder, der har bestemt navnet, og gætter man ikke koldskålstemaet ud fra navnet, afsløres inspirationen hvert fald, når man ser de knuste kammerjunkere på toppen af drinken.

For hurtigt at liste ingredienserne består den iøjnefaldende cocktail af lys rom, likør 43, jordbærsirup, koldskål, flødeskum og kammerjunkere som pynt på toppen.

Hvordan smager den så?

Ja, det er naturligvis det store spørgsmål.

Der er godt med rom i er vores første indskydelse, da vi tager en slurk af den lyserøde sommerdrik, og sekunderne efter kommer koldskålssmagen trillende over tungen.

Jordbær smager man også, og vi må indrømme, at vi er ret vilde med den.

Koldtail er ulig nogen cocktail, vi har smagt før, og er du i det eksperimentelle (og koldskålselskende) hjørne, skal du da bare afsted.

Cocktailen er kun at finde på Proud Mary’s i en begrænset periode og fås til 90 kroner.

Del artikel