Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spækket med tyrkiske specialiteter: James Robertson er klar med nyt menukort

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Den noget anderledes kebab-restaurant James Robertson imponerede i Aalborg, da de i 2019 slog dørene op på Boulevarden.

James Robertson er en restaurant, som ligner fastfood-kæder som McDonalds, Burger King og KFC. Men her er det ikke den store burger, der er i fokus.

Stedet er opkaldt efter James Robertson, som var med til at udbrede kendskabet af kebab i det vestlige Europa, efter at have smagt det i Istanbul i Tyrkiet

Derfor er det også den ædle spise kebab, som vi jo især elsker her i Aalborg, der er i fokus. Men hos James Robertson er der kræset lidt ekstra for kødet.

Det er nemlig krydret efter opskrifter, som nogle af Tysklands allerstørste kebabkæder har kæmpe succes med.

Nyt menukort med tyrkiske specialiteter

Vi har allerede talt varmt om en af James Robertsons helt store tyrkiske specialiteter, James Köfte, der er med i vores Jorden Rundt mad-guide.

Og nu er der gode nyheder for de mange madelskere. For James Robertson er nemlig klar med et helt nyt menukort fyldt med tyrkiske specialiteter.

”Vi ved, at danskere godt kan lide at tage til Tyrkiet, så derfor vil vi også gerne give folk en bid af Tyrkiet med vores nye menukort.

”Vi har længe ment, at der mangler rigtig god tyrkisk mad i Aalborg, og derfor er vi glade for at præsentere nye spændende retter. Og man kan nok godt forvente, at der med tiden vil komme endnu mere tyrkisk mad på menukortet,” siger Baki Basak, der er administrerende direktør hos James Robertson Aalborg.

Det nye menukort indeholder blandt andet Husets bøf, der er en lækker tyrkisk bøf fyldt med cheddarost og serveret med salat, tzatziki og ris eller pommes frites.

Du kan på menukortet også finde en af de mest kendte retter i Tyrkiet, Iskender kebab, der er kebab på fladbrød med hjemmelavet varm tomatsauce og varmt smeltesmør serveret med yoghurt og ris.

En Köfte Plate kan i den grad også anbefales. Her får du en hjemmelavet tyrkisk bøf med salat og dressing med dertilhørende ris eller pommes frites.

Og én ting er sikkert; uanset hvad du bestiller, bliver du bestemt ikke skuffet!

Du kan bestille din mad på 98109010 og enten selv afhente maden på Østerågade 2 eller få leveret med Wolt.