Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen
Foto: Okan Gültekin
Foto: Okan Gültekin

Ude godt, men hjemme bedst. Sådan lyder det kendte ordsprog. Men mange vil nok mene, at dette ordsprog ikke helt passer til den situation, vi befinder os i nu.

Corona hærger nemlig stadig, og det betyder, at vi lige foreløbigt ikke kan komme ud og opleve de mange forskellige verdenskøkkener.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

I Aalborg er der nemlig så mange internationale spisesteder, at du blot skal rejse få meter for at få en smag af de mange forskellige lande.

Du skal derfor ikke være bekymret for, om dine smagsløg bliver stimuleret og udviklet nok i disse corona-tider, for vi er nemlig klar med vores bud på de bedste internationale spisesteder i Aalborg.

Jorden Rundt mad-guide

Når man nu ikke kan komme uden for landets grænser, er det da oplagt at benytte sig af de mange mad-muligheder, Aalborg har at tilbyde.

Vi giver jer derfor en gennemgående guide til Aalborgs bedste internationale spisesteder. 

Guiden vil rumme alt hvad madhjertet begærer; vi starter i det danske køkken og bevæger os derfra ud i den store internationale madverden.

Vi besøger nært og fjernt og garanterer, at der er noget for enhver smag.

NB: Vi har naturligvis selv udvalgt de steder, der er med i guiden. Det er ikke en anmeldelse og ingen har betalt for at være med. Blot en guide over vores bud på de steder, der tilbyder de bedste internationale retter. 

Danmark: Den Lille Havfrue (Hadsundvej 14, 9000 Aalborg)

Vi bliver nødt til at starte guiden i Danmark, for lige at få sagt ordentligt på gensyn med vores klassiske danske retter inden vi bevæger os ud i den store madverden.

Derfor starter vi denne jordomrejse på Den Lille Havfrue, der serverer dansk mad, som mormor ville lave det.

Her er det oplagte valg selvfølgelig to retter, der skriger Danmark: Tarteletter og stegt flæsk med persillesovs (der jo er Danmarks nationalret).

Alt hos Den Lille Havfrue er hjemmelavet, og det kunne tydeligt smages. Tarteletterne var sprøde, luftige og særdeles smagfulde, mens både flæsk, kartofler og persillesovs spillede formidabelt sammen og gjorde oplevelsen fuldkommen. Vores danske madhjerter smeltede.

Krydrer du så det hele med hyggelige, danskinspirerede lokaler med rød- og hvidternede duge og Dirch Passer på væggen, så har du her opskriften på danskhed, når det er bedst.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Nordatlanten: Skagen Fiskerestaurant (Budolfi Plads 32, 9000 Aalborg)

Så snart du træder ind i restauranten, drømmer du dig væk til Nordatlanten.

Udvalget var enormt, men vi gik med saltet laks med sennepskorn, rugbrødschips og urter til forret fra deres særlige julemenu.

Og det gik rent hjem. Laksen var så smagfuld, at man skulle tro det var løgn, og alt tilbehøret dertil gjorde bare, at madoplevelsen fuldkommen.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Og som om det ikke var nok, fik vi serveret intet mindre en et overdådigt skaldyrsfad med alt inklusiv.

Det var et slaraffenland for alle, der elsker skaldyr med østers, rejer, kogte krabbekløer, jomfruhummere, kaviar – og listen fortsætter bare.

Hvis der er nogen, der har forstand på mad fra havet, er det i den grad Skagen Fiskerestaurant.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Tyskland: Ombord (Bådehavnsvej 16A, 9000 Aalborg)

Selvom Ombord nok er mest kendt for deres klassiske danske retter, blev vi alligevel nødt til at prøve en klassisk ret fra vores tyske naboer: Wienerschnitzel.

Og det fortryder vi på ingen måde! Den eneste, der måske fortryder, er badevægten, for det var en ordentlig moppedreng af en schnitzel, vi fik på tallerkenen.

Vi var to afsted, og vi kan da godt afsløre, at det kun var en af os, der spiste op. Og det var på ingen måde fordi, maden ikke smagte. Det gjorde den i allerhøjeste grad.

Wienerschnitzlen var saftig, sprød og velsmagende. Atmosfæren i restauranten og udsigten til vandet satte lige prikken over i’et.

Så selvom Ombord normalt serverer klassisk dansk mad, bestod de i høj grad også den tyskinspirerede spise med bravour.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

England: Holles Vinstue & Bar (Algade 57, 9000 Aalborg)

Vi kunne naturligvis ikke lave denne guide uden også at drage nordvest på til England. Og hvad er mere engelsk end en full english breakfast?

Og vi var ikke i tvivl om, at vi skulle forbi Holles Vinstue for at få vores ønske opfyldt.

Holles Vinstue er en vaskeægte institution i Aalborg og har eksisteret siden 1936. Selvom den er særlig kendt for de klassiske danske retter, kan den uden tvivl også gøre sig i det engelske køkken.

Den full english breakfast, vi fik serveret, var lavet med kærlighed og ud fra engelske traditioner – lige fra marmeladen til baked beans, spejlæg, pølser og det delikate back bacon. Og wow hvor kunne det smages.

Alt på tallerkenen var smagfuldt, lækkert og friskt. Der var ikke en finger at sætte på noget!

Topper du så lige det hele med en fantastisk atmosfære og et særdeles venligt personale, er du garanteret en fremragende start på dagen.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Irland: The Irish House (Østerågade 25, 9000 Aalborg)

Vi forbliver i området og drager nu til Irland. Og er der noget, man har lyst til på en kold vinterdag, er det naturligvis en Irish Stew.

Allerede da vi trådte ind, blev vi mødt med irsk musik, og der vidste vi med det samme, at det ville blive en succes.

Atmosfæren på The Irish House er fuldstændig formidabel, og det er sted, vi kunne bruge mange timer. Særligt fordi vi naturligvis også skulle have en anden irsk klassiker: Guinness øl

Den passede som fod i hose til den irske gryderet, der er fyldt med lam og grøntsager. Både Guinness og Irish Stew gjorde os da også både glad og varm, som jo var det, vi håbede på.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Frankrig: Rositas Bistro (Borgergade 20, 9000 Aalborg)

Vi bevæger os nu ned i Sydeuropa, hvor vi starter i Frankrig hos Rositas Bistro.

Rositas Bistro er indbegrebet af fransk charme med et gennemtænkt koncept fra ternet borddug til parisisk lounge-musik og toilettets indretning.

Der er en dæmpet belysning, og er indrettet som en dagligstue, der gør, at man føler, man er i et hjem og ikke en restaurant.

Vi valgte forskellige retter for at udforske det franske køkken. En af os fik dagens suppe til forret, kalvemedaljon svøbt i serrano med bearnaise, syltede svampe og pommes til hovedret og oste m. surt og sødt og hjemmelavede kiks til dessert.

Den anden fik rørt tatar af kalvemørbrad til forret, cassoulet med confiteret and, svinekæber og krydderpølse til hovedret og til dessert var det tarte tatin med hjemmelavet is.

Og vi kan begge garantere, at alt vi fik var fuldstændig fantastisk og smagfuldt! Hvis du tager alt det bedste fra Frankrig og sætter sammen, har du Rositas Bistro!

… og nå ja! Vinmenuen var også i topklasse.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Portugal: Douro Wine Bar (Danmarksgade 49, 9000 Aalborg)

Vi bevæger os nu sydvest på til Portugal. Eller i dette tilfælde: Douro Wine Bar.

Douro Wine Bar er måske et af Aalborgs hyggeligste spisesteder. Du træder ned i en hyggelig restaurant, der på mange måder minder om en stor, portugisisk vinkælder.

Og da vi kom ind, var vi overhovedet ikke i tvivl om, at vi skulle sætte tænderne i den berømte luksus tapas.

Det lækre tapasfad indeholder alt det bedste, du kan forestille dig:

Confiteret and med rugbrødssnacks og syltede rødløg, butterdejsskål med chilimayo og rejer i hvidløgsolie og semitørrede tomater, lakseroulade med sweet-drops og krydrede oliven, stegt snackpeber, panerede torpedorejer med chilimayo og semitørrede tomater, fennikelsalami med aioli og lækker ost.

Det er begge uden tvivl, det bedste tapas, vi nogensinde har fået. Og den rødvin, vi fik hertil, var lige så god som tapasen – så det siger ikke så lidt.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Det var altså ikke underligt, at vi var mætte da vi forlod Douro Wine Bar. Måske det også skyldes, at vi også lige måtte smage den fantastiske cheesecake, der er på menukortet.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Italien: Azzurra (Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg)

Vi bevæger os nu en smule øst på til Italien. Og hvor mange os tænker pizza, når vi tænker på italiensk mad? Det gjorde vi hvert fald.

Og derfor var det da også oplagt, at besøge Azzurra, der vandt prisen for “Byens Bedste Pizza” til årets Aalborg Awards 2020.

De er kendt og elsket for deres autentiske italienske pizzaer, men da vi tråde ind i de nyrenoverede lokaler, opdagede vi med det samme, at Azzurra er meget mere end blot pizzaer.

De har nemlig helt styr på det italienske køkken. I restauranten på Jens Bangs Gade, der kombinerer nordisk minimalisme med italiensk varme, kan du prøve alt fra gourmet mad til pasta og sandwich.

Derfor besluttede vi at gå med spezzatino con polenta, som er italiensk okse ragout med polenta, og polpette al sugo, der er kødboller med kartofler og dagens grøntsager.

Der er ingen tvivl om, at Azzurra serverer det bedste af det bedste fra Italien. Traditionelle italienske smage, der sidder i skabet, som “mamma” lavede det.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Grækenland: Taverna Zorba (Sankelmarksgade 1A, 9000 Aalborg)

Et (stort) stenkast fra Italien ligger Grækenland. Og i Aalborg har vi en græsk restaurant i absolut topklasse: Taverna Zorba.

Vi var derfor overhovedet heller ikke i tvivl om, at dette var stedet, hvis vi skulle have det bedste fra Grækenland.

Og besøget skuffede ingenlunde! Taverna Zorba er stedet, hvor god madlavning og fantastiske stemninger mødes.

Vi skulle naturligvis have to klassiske græske retter: Moussaka og Bouti Ani.

Maden er både nærende, lækker og overkommelig, og atmosfæren både hyggelig og afslappende.

Det er anderledes fra det mad, vi normalt spiser, men efter dette besøg, er det laaangt fra sidste gang, at vi skal forkæle vores smagsløg med det bedste fra Grækenland hos Taverna Zorba.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin
Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

USA: Bone’s (Strandvejen 6, 9000 Aalborg)

Inden vi bevæger os alt for langt øst på, må vi hellere tage et hurtigt smut vest på igen. Denne gang til USA.

Selvom der lige nu stadig er meget politisk snak og ballade i forbindelse med præsidentvalget, er det vigtigt at huske på, at det amerikanske køkken ikke har taget skade.

Og hos Bone’s finder du et kæmpe udvalg af klassiske amerikanske retter og en ægte amerikansk atmosfære med hundredvis af klenodier og stemningsfyldt musik fra guds eget land.

Alle de spændende ting er fundet på amerikanske retro-loppemarkeder, og giver restauranten den autentiske stemning, som Bone’s er kendt for.

Udover det består menukortet af mundvands-fremkaldende klassikere som BBQ-spareribs, møre steaks, lækre burgere og pomfritter i lange baner.

Vi blev naturligvis nødt til at gå med Bone’s ultimative klassiker: BBQ-spareribs. Hertil fik vi lækre fritter, salat og en fremragende bearnaise sovs.

Atmosfæren og det lækre, intense og smagfulde fik det hele til at gå op i en højere enhed.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Sydamerika: Restaurant Menéndez

Inden vi igen bevæger os øst på, skal vi naturligvis også smage på det latinamerikanske køkken.

Og heldigvis er Restaurant Menendez særdeles kendt for deres lækre, latinamerikansk mad.

De er ikke bundet til traditioner, men tager inspiration i de forskellige lande og tilføjer deres eget twist. Og det virker i den grad!

Hos Menéndez får du både smagsfuld mad, gode vine, lækre cocktails og en hyggelige atmosfære.

Vi havde umådeligt svært ved at vælge, hvilke af de overdådige retter, vi skulle forkæle os selv med. Derfor helgarderede vi og tog deres julemenu, der har et dejligt juletwist over sig.

Menuen bestod af:
Taco pescado m. Vesterhasfisk i tempura, cortido af rødkål, chilimayo & salsa amarillio
Andebryst marineret i varme krydderier  m. røget marv, chili glaseret rødebede & lime-peber sauce
Ceviche af laks m. havtorn-mandarin leche de tigre, gulerod & chulpe majs
Fermenteret chayote m. trøffelcreme.
Krokette af confiteret and m. Chimi churri & stikkelsbær

En klassisk julemenu var det ikke just. Men det gjorde bestemt ikke noget, for den kunne noget helt særligt og unikt.

Sjældent har vi fået så god mad – og derfor er det da heller ikke udelukket, at vi, når vi igen får lov, fejrer jul i Latinamerika.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Tyrkiet: James Robertson (Østerågade 2, 9000 Aalborg)

Vi er nu igen klar til at tage turen til øst på – nærmere bestemt Tyrkiet.

Og er der i Aalborg noget mere tyrkisk end James Robertson? Svaret er nej.

Selvom navnet måske ikke ligefrem skriger Tyrkiet, er det opkaldt efter James Robertson, som var med til at udbrede kendskabet af kebab i det vestlige Europa, efter at have smagt det i Istanbul i Tyrkiet.

Derfor ville det være oplagt at smage noget med kebab, og da vi trådte ind i restauranten fik vi med det samme øjnene op for den helt store nyhed: James Köfte.

Den kunne vi naturligvis ikke lade vores næse gå forbi.

Selvom köfte kebab er en tyrkisk specialret, fås den i den grad også i topklasse i Aalborg. Vi var svært begejstrede for det lækre lammekød og er sikre på, at den vil have lang levetid i byen.

Brødet er til den bløde side, men stadig crispy og smagfuldt. Selve köften og det lidt spicy krydderi, der sitrer og brænder dejligt på tungen, er dog det, der virkelig gør udslaget.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Mellemøsten: Mhanna (Kastetvej 67, 9000 Aalborg)

Vi bliver i østen, og skal denne gang smage på det mellemøstlig mad i det libanesiske køkken. Heldigvis har vi i Aalborg Mhanna, der netop er berømt og anerkendt for deres libanesiske mad.

Det mellemøstlige køkken står i stærk kontrast til traditionel dansk mad som hakkebøffer med bløde løg, hvide kartofler og brun sovs, og det er måske også én af årsagerne til, at vi virkelig så frem til at besøge Mhanna.

Menukortet bugner af lækre mellemøstlige retter, og derfor blev vi da også nødt til at rådføre os hos tjeneren, der prompte kunne anbefale deres populære grillspyd med henholdsvis lam og oksekød.

Dertil fik vi tzatziki, salat, ris og brød. Ikke for at forklejne tilbehøret, men det absolutte højdepunkt for os var de to grillspyd.

Kødet var så saftigt og mørt, at det nærmest smeltede på tungen. Det var perfekt krydret – hverken for mildt eller for spicy.

Vores forventninger var tårnhøje inden mødet, og lad os bare sige, at vi på ingen måde gik skuffede derfra. Ej heller sultne!

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Kina: Jin Shing (Hjørringvej 40, 9400 Nørresundby)

Nu er vi endelig klar til at rykke til Asien. Et kontinent, vores (mad)hjerter særligt banker for. Der er bare et eller andet over asiatisk mad, og derfor har vi også tårnhøje forventninger til de næste steder, vi skal besøge.

Vi starter naturligvis i Kina hos Jin Shing i Nørresundby. Den familieejede restaurant har eksisteret i over 30 år og derfor noget helt, helt unikt.

Og netop derfor har Jin Shing en stor plads i aalborgensernes hjerter. Mange tager gerne til Nørresundby for at spise de legendariske burgere med dressingen, som de absolut ikke er nærige med.

Men det er nu ikke burger, vi skal have i denne omgang. I de hyggelige, kinesisk inspirerede omgivelser, skal vi naturligvis sætte tænderne i noget klassisk kinesisk mad.

Vi overvejede et kort øjeblik de meget berømte forårsruller, men fik hurtigt øje på to andre delikate retter, vi på ingen måde kunne modstå: kylling chop suey med grøntsager og ris samt oksekød i satesauce.

Vores mund løb i vand, da maden blev serveret, og det var der i den grad grund til. For det er nok det bedste kinesiske mad, vi har smagt.

En perfekt kombination af kød, ris, sovs og grøntsager, der gør, at man straks drømmer sig til Kina.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Japan: Suzumi (Jernbanegade 2, 9000 Aalborg)

Næste stop på rejsen er naturligvis Japan. Og der er ikke meget, der er mere japansk end sushi.

I Aalborg bugner det med sushi-restauranter i højeste kvalitet, og derfor var valget da også et af de sværere, vi måtte tage, da vi skulle beslutte, hvem der skulle med på listen.

Valget faldt dog på Suzumi, og det er på ingen måde et valg, vi fortryder. Og fremover ved vi da også, hvor vi skal gå hen, når vi skal have lækker sushi.

Mange, der aldrig har smagt sushi eller blot har fået det få gange, har nok visse spekulationer ved spisen. Rå fisk eller skaldyr og marinerede ris – kan det virkelig være så lækkert?

JA det kan det! Sushi er noget, der står absolut øverst på vores liste over livretter. Og hos Suzumi leverer de bare varen.

Vi fik så meget forskelligt sushi, at der ikke er spalteplads nok til at beskrive det hele. Men vi kan garantere, at alt det sushi, Suzumi serverer, er i absolut topklasse.

Kig lige på billedet og sig, at det ikke ser lækkert ud? Det kan man ikke uden at lyve.

… medmindre man ikke kan lide sushi. Og i så fald er det bare med at vænne smagsløgene til det, for ellers går man virkelig glip af noget.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Indien: South Indian (Sankelmarksgade 9, 9000 Aalborg)

Næstsidste stop i Asien bliver Indien. Og som restaurantens navn også antyder, er det naturligvis South Indian, vi skal aflægge visit hos.

Når man er på indisk restaurant, er det ofte nord-indisk mad, man spiser, så skal du have en anderledes indisk oplevelse, skal du prøve South Indian.

Her rejser man sydpå til “Chettinad køkkenet”. Det er aromatisk og krydret og har masser af lækre retter.

Lokalerne emmer af Sydindisk hygge og afslapning; især grundet den autentiske musik.

Vi fik begge serveret deres “Best Menu“, som er riiiiiigeligt til en person skal vi hilse at sige. Vi valgte begge en lammesuppe, der ikke var for de sarte sjæle (vi er dog ikke sarte, så den var perfekt spicy for os) og Shrimp 65 samt en kartoffel dosa.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Til hovedret fik vi Chicken Masala med ris og parotta (brød).

Vi er begge helt vilde med Chicken Masala og kan i den grad stå inde for South Indian’s variant. Smagen er som den skal være – krydret, smagfuld og en anelse spicy.

Den sendte tankerne direkte til Sydindien og efterlod os med et kæmpe smil på læben.

South Indian er perfekt, hvis du vil have en anderledes indisk madoplevelse end du er vant til.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene

Thailand: MikMik (Reberbansgade 5, 9000 Aalborg)

Sidste stop i Asien og næstsidste stop i denne guide er naturligvis Thailand.

Mange har det thailandske køkken som deres ubetingede favorit, og det kan man da også godt forstå. Særligt efter at have besøgt MikMik.

Så snart du træder ind i den lille, intime restaurant, kan du mærke, at det bare oser af Thailand. Og det samme gør maden i den grad.

Som de selv skriver på menukortet, så “dufter det af Thailand”. Det kan vi med ro i sindet bekræfte.

Vi gik med Pad Thai med kylling, thai forårsløg, bønnespirer, peanuts, chili og kærlighed samt Pad Kha Paw med stegt oksekød, lynstegt chili, grøntsager og hellig basilikum.

Og KAPOW hvor var det godt! Sjældent har vi fået så smagfuld, intens og lækker mad! Der er absolut ingen grund til at savne at spise i Thailand, når MikMik leverer på det niveau.

Vi var i den syvende (mad)himmel og kan garantere, at det langt fra er sidste gang, vi har sat vores ben hos MikMik.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Sverige: IKEA (Krebsen 40, 9200 Aalborg)

Vi slutter naturligvis jordomrejsen (næsten) hvor vi startede – nemlig hos vores svenske naboer.

For mange (særligt mænd) kan IKEA være noget af en udfordring, og det er da heller ikke alle par, der klarer IKEA-testen – altså en tur på de snørklede veje gennem de mange rum og afkroge.

Men er der noget, der altid leverer, så er det køkkenet.

Det er altså vigtigt at huske, at uanset hvor uoverskuelig og lang turen gennem IKEA kan føles, er der altid lys for enden af tunnellen.

Og er der noget, der er mere svensk end IKEA, er det da IKEA’s svenske köttbullar, der serveres med kartoffelmos og ribsgele.

De er en sikker vinder og smager altid som de skal. Derudover er det nemt, hurtigt og billigt – det tager kun en brøkdel at spise kødbollerne i forhold til hvad det tager at spadsere gennem IKEA.

IKEA kan mange ting, og man forstår godt hvorfor den er så populær. Men for os vil köttbullarne altid være det bedste.

Fra italienske til indiske specialiteter: Her kommer du Jorden Rundt på Aalborgs madscene
Foto: Okan Gültekin

Det var hermed vores bud på de bedste internationale spisesteder i Aalborg.

Smag er selvfølgelig helt subjektivt, og derfor anbefaler vi, at du selv tager rejsen og finder det sted, der får dine smagsløg til at synge allerhøjst af fryd.

Rigtig god tur.