Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MigogAalborgs følgere har talt: Her er byens bedste fastelavnsbolle

Af Redaktionen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Danskerne er gået fuldstændig fastelavnsbolle-amok i år, og bagerne rundt omkring i landet kan næsten ikke følge med den store efterspørgsel.

Her på redaktionen er vi altid klar på mere kage, så vi har naturligvis fodret jer med masser af fastelavnsbolle-historier – og ja, vi har også guidet jer til byens bedste, som du kan læse mere om her.

Men hvilken fastelavnsbolle kan aalborgenserne egentlig bedst lide? Det satte vi os for at finde ud af.

Læs også: Årets første Sushi Festival – få lækre sushi menuer i Aalborg til 115 kr.

Den her fastelavnsbolle er byens bedste – ifølge jer

Mange af jer (32.000 stk. for at være helt præcis) følger med på vores Instagram, og derfor var det oplagt at spørge her, hvor I allerhelst vil købe jeres fastelavnsbolle.

Vi startede en åben budrunde, hvor I alle kunne byde ind med jeres favoritsted. Dernæst talte vi stemmerne sammen for at finde de fire steder, der blev nævnt fleste gange. De fire steder var:

Penny Lane, Surdejsbageren, Lagkagehuset og Othello Bageriet.

Derefter lavede vi en afstemningsrunde, hvor I udelukkende kunne stemme på de fire steder … og nu kan vi vist ikke trække spændingen længere.

Det blev en vaskeægte jordskredssejr til Penny Lane på Boulevarden, der fik næsten halvdelen af stemmerne i afstemningen (!). Resten af stemmerne var ligeligt fordelt mellem de tre sidste bejlere.

MigogAalborgs følgere har talt: Her er byens bedste fastelavnsbolle

Penny Lane, Boulevarden

Højtider er i høj grad også lig med traditioner, og indtagelse af fastelavnsboller i Aalborg er efterhånden blevet synonym med Penny Lane.

Derfor overrasker det os heller ikke, at vores følgere også har den hyggelige café/bageri på Boulevarden som den helt klare favorit.

Den klassiske fastelavnsbolle hos Penny Lane på Boulevarden er blevet en sand legende – og ikke kun op til højtiden.

Faktisk er bollen med tiden blevet så populær, at den endda fortsætter sine ufortrødne fristelser hele året; under navnet Bedstemorbollen.

MigogAalborgs følgere har talt: Her er byens bedste fastelavnsbolle

Men på denne tid af året udvides udvalget med hele tre valgmuligheder, og der er ingen tvivl om, at der findes noget for enhver smag:

Creme, Creme/chokolade, Nougat/marcipan, Hindbær og æble/borgmestermasse (en creme af marcipan, smør og sukker).

Og vi forstår godt, hvis du har svært ved at vælge din favorit.

Vi har tidligere lavet en guide, hvor hver enkelt bolle bliver slavisk præsenteret i en sød oversigt. Den finder du lige her.

MigogAalborgs følgere har talt: Her er byens bedste fastelavnsbolle

Masser af fløde

Selvom det var tydeligt, at vores følgeres favorit var klassikeren med creme og glasur, så er det altså ikke det eneste, som Penny Lane kan byde på.

Penny Lanes bedstemor er nemlig gået skridtet videre med en LUXUS fastelavnsbolle med en sand overflod af sprød dej med fløde og creme. Den kan selvfølgelig også fås i bageriet helt frem til fastelavn.

MigogAalborgs følgere har talt: Her er byens bedste fastelavnsbolle

Som vi før har beskrevet bageriet hos Penny Lane, så smagte det vitterligt som noget, vores egen bedstemor havde stået og kreeret i baglokalet.

Mon Penny Lane kan lokkes til også at have disse året rundt … ?

Del artikel

Andre læser også