Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En bid af torvet: Grønttorvet inviterer til hyggelig lørdag i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen

Så er det altså på lørdag, at du skal pakke dig selv, dine venner eller familien ind i varme jakker, og drage afsted mod Grønttorvet på Frederikstorv i Aalborg.

Her inviterer pladsens standholdere nemlig til “En bid af torvet”, der bliver en udvidet udgave af de torvedage, vi kender fra onsdage og lørdage i midtbyen.

På netop denne lørdag kan aalborgenserne glæde sig til alt fra gratis godter og konkurrencer til live musik og … at klappe en gris.

Blandt andet vil der være smagsprøver på Claus’ populære fiskefrikadeller, Ostemanden fra Vindblæs’ legendariske ostesuppe, varme grillpølser fra Rosenbeck og selvfølgelig en masse brød og kage hos Git, der står bag På Fjorden.

Torvet er åben fra kl. 8-14, mens der vil blive serveret smagsprøver fra kl. 10-13. Læs mere her.

Udover de faste standholdere, vi allerede kender, kan du også aflægge Chuck Wagon et besøg. Den amerikanske landevejskok, der laver nogle af Danmarks bedste burgere, vil nemlig også være at finde på markedet i dagens anledning.

En bid af torvet: Grønttorvet inviterer til hyggelig lørdag i midtbyen

Mød en frilandsgris

Tager du hele familien med på tur, bliver der også mulighed for at lære noget af standholderne – når du trænger til en pause fra alle smagsprøverne.

Peter Rosenbeck har nemlig inviteret et par af hans egne frilands-grislinger med, som du kan opleve hygge sig i kreaturtraileren på torvet.

En bid af torvet: Grønttorvet inviterer til hyggelig lørdag i midtbyen

Udover gode tilbud hele dagen, udlodder boderne i fællesskab en særdeles indbydende konkurrence på dagen.

Mens du er på torvet, kan du nemlig deltage i konkurrencen om at vinde 2 x kvarte grise til fryseren fra Rosenbeck eller 3 x brunch for to personer til På Fjorden.

Derudover udlodder Grønttorvet allerede nu en særlig kurv fyldt med varer fra alle boderne til en værdi af ca. 450 kr. Præmien afhentes på torvedagen den 30. oktober. 

Du deltager i konkurrencen ved at deltage i dette Facebook-opslag:

Del artikel

Andre læser også