ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre smagsprøver og hyggelig stemning: Grønttorvet inviterer til “En bid af Torvet”

Af Stine Kjølby Christensen

Hvis du i forvejen er vild med Grønttorvet, der hver onsdag og lørdag finder sted i Aalborg, har vi en god nyhed til dig.

Lørdag den 30. oktober inviterer standholderne nemlig til en helt særlig udgave af torvedagen, hvor der skrues op for både mængden af smagsprøver og sjove indslag.

Dagen har torvehandlere valgt at kalde En bid af torvet, og her kan aalborgenserne glæde sig til alt fra gratis godter og konkurrencer til live musik og … at klappe en gris.

Blandt andet vil der være smagsprøver på Claus’ populære fiskefrikadeller, Ostemanden fra Vindblæs’ legendariske ostesuppe, varme grillpølser fra Rosenbeck og selvfølgelig en masse brød og kage hos Git, der står bag På Fjorden.

Lækre smagsprøver og hyggelig stemning: Grønttorvet inviterer til "En bid af Torvet"

På Fjordens kok, Jacob, vil derudover diske op med en lækker suppe lavet af græskar fra De Glade Gartnere samt bage nogle lækre croissanter med frugter fra Anettes Torvehandel.

Torvet er åben fra kl. 8-14, mens der vil blive serveret smagsprøver fra kl. 10-13.

Smag den legendariske ostesuppe

Hos Ostemanden fra Vindblæs vil Betina stå klar med sin helt særlige ostesuppe, der laves ud fra en meget hemmelig opskrift af Vitskøl Kloster … Dog vil hun gerne afsløre, at de primære ingredienser består af pikant-ost og kærlighed.

Lækre smagsprøver og hyggelig stemning: Grønttorvet inviterer til "En bid af Torvet"

Når ostesuppen først er smagt – for det skal den – så kan du passende aflægge Chuck Wagon et besøg, der også er på markedet i dagens anledning.

Den amerikanske landevejskok har flere gange været tæt på at løbe af med prisen som Danmarks Bedste Burger, så den er naturligvis også selvskreven denne højhellige lørdag.

Lækre smagsprøver og hyggelig stemning: Grønttorvet inviterer til "En bid af Torvet"

Mød en frilandsgris

Tager du hele familien med på tur, bliver der også mulighed for at lære noget af standholderne – når du trænger til en pause fra alle smagsprøverne.

Peter Rosenbeck har nemlig inviteret et par af hans egne frilands-grislinger med, som du kan opleve hygge sig i kreaturtraileren på torvet.

Lækre smagsprøver og hyggelig stemning: Grønttorvet inviterer til "En bid af Torvet"

Rosenbeck, der kendt for sit store fokus på dyrevelfærd, vil i dagens anledning servere lune grillpølser med brød.

Udover gode tilbud hele dagen, udlodder boderne i fællesskab en særdeles indbydende konkurrence på dagen.

Mens du er på torvet, kan du nemlig deltage i konkurrencen om at vinde 2 x kvarte grise til fryseren fra Rosenbeck eller 3 x brunch for to personer til På Fjorden.

Derudover udlodder Grønttorvet allerede nu en særlig kurv fyldt med varer fra alle boderne til en værdi af ca. 450 kr. Præmien afhentes på torvedagen den 30. oktober. 

Du deltager i konkurrencen ved at deltage i dette Facebook-opslag:

Del artikel

Andre læser også