Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glemte Aalborg: Men nu kommer Gulddreng alligevel til byen

Af Michael Qureshi
Foto: PR Skråen
Foto: PR Skråen

Der var en enorm skuffelse på hitmageren Gulddrengs Facebook-side, da han annoncerede sin Gulddreng 2017 Live Tour.

Her spiller han i København, Aarhus og Odense. Men ingen Aalborg, og mange skuffede nordjyder skrev i håb om at lokke ham videre nordpå til Danmarks fjerdestørste by.

Nu er vi så mange, der kan takke Skråen for, at Gulddreng alligevel kigger forbi Aalborg og fyrer den max af.

Den guldbelagte sanger kommer forbi Aalborg onsdag d. 1. februar på Skråen, hvor han vil spille sine megahits som blandt andre Model, Nemt og Drikker for Lidt.

Sangerens seks singler er alle strøget til tops på musiktjenesten Spotifys hitliste, hvor han har regeret siden i sommer. Han har endda udgivet julesinglen ”Guld Jul”, som også har sat sig solidt på førstepladsen i december.

Det var singlen ”Model”, der startede Gulddrengs vilde musikkarriere. Siden er det gået stærkt med hits som ”Se mig nu”, ”Drikker for lidt” og ”Hva’ så”. Hits han helt sikkert vil spille d. 1. februar på Skråen.

Gulddreng er omgærdet af en vis mystik og er kendt for at sætte den danske musikbranche på spidsen med sine tekster og flabede stjerne-opførsel.

Det bevidste han for nyligt til Danish Music Award, hvor han modtog årets Publikum-pris. Her modtog han prisen med ordene ”Troede ikke det var så nemt, nemt at blive kendt. Det er det, for hele Danmark elsker mig”, hvorefter han forlod scenen.

Skråen
Kim Larsen spiller igen i Aalborg i det nye år. Foto: PR SkråenI det hele taget er der fart over feltet for spillestedet Skråen.

De meddeler, at de i år har slået alle rekorder for deres julesalg. Hele 30.000 billetter har man solgt til 2017-arrangementer. Og det er også et solidt felt, der kommer til at levere for Skråen i det nye år.

Andre navne som har været populære hos de 30.000 glade julegavegivere i år er optrædende som bland andet Phlake, en hyldestkoncert til David Bowie, og Michael Falch.

Også standup og talkshows har været populære. Her er der røger navne som Mick Øgendahl, Linda P, Adam & Noah og Niels Hausgaard under juletræet.

Hvem ved? Måske er du en af de heldige, der får en billet i julegave af en af dine nærmeste. Der er hvert fald en del at vælge imellem af Skråens allerede 80 koncerter og shows i det nye år.

Hertil kommer også 9 Skovrockkoncerter i Skovdalen med blandt andet Kim Larsen og Cliff Richards.

Tjek Skråens mange arrangementer ud her.

Fik du læst?

Aalborgs bedste nytårsfester: Disse restauranter giver dig en fantastisk aften

Nytår Aalborg

Del artikel

Andre læser også