Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find den perfekte seng for dig

Af Annoncør

En god nats søvn danner grundlaget for en god dag. Derfor er det utroligt vigtigt, at du prioriterer din søvn og investerer i den. En seng af dårlig kvalitet eller en gammel nedslidt seng kan nemlig være synderen, der ødelægger din skønhedssøvn.

Annoncør betalt indhold leveret af Sengespecialisten.dk

En sengs levetid er omkring 10 år, så hvis din seng har nået den alder, skal du nok udskifte den.

Aalborg har mange sengeforretninger, hvor ekspedienterne er eksperter i at rådgive om sengevalg. Find din lokale sengeforretning, hvis du bor i Aalborg eller omegn her Seng Aalborg.

Søg hjælp i din lokale sengebutik

Det er svært at lave en facitliste over hvilken seng, du skal vælge for at få den bedst mulige søvn. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind. Det gælder både din vægt, kropsbygning og højde, men mindre kendte faktorer som din alder, eventuelle allergier og skavanker spiller også ind. Derudover skal der tages hensyn til temperaturen i dit soveværelse, når du vælger seng.

Når der er så mange ting, der spiller ind på dit sengevalg, kan det være svært at træffe den helt rigtige beslutning på egen hånd. Derfor kan det være en rigtig god idé at have en specialist med på sidelinjen.

Sengens hårdhed

Hårdheden er en af de ting, der kan tilpasses, så sengen passer perfekt til dig. Hvis sengen er for hård, vil du ikke synke ordentlig ned, hvilket kan lukke for blodtilførslen og nervebanerne især ved hofterne og skuldrene. Det gør, at du har brug for at vende dig ofte, hvilket forstyrrer din søvn.

Er sengen for blød er det også et problem, da det nærmest bliver som en hængekøje, hvor du bliver presset sammen. Når din hofte og dine skuldre synker ned i madrassen, så madrassen støtter taljen og lænden, har du fundet den rigtige hårdhed. På denne måde får du nemlig den perfekte støtte til både din talje, skuldre og hofter.