ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækkert nyt: Bager introducerer fancy fastelavnsbolle med Champagne

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi er for alvor trådt ind i januar – også kaldet fastelavnsbollemåneden her på redaktionen.

Det flyver nemlig rundt med fastelavnsbollenyheder i Aalborg; i går skrev vi om fastelavnsboller fra Behag Din Smag med Nutellacreme og solbær, og før det afslørede vi Penny Lane’s nye varianter.

Selvfølgelig er vi også parate med en sprød nyhed i dag, og denne gang er det fra Othello Bageriet.

Bageren på Christiansgade har allerede glædet os med deres populære brunsviger-fastelavnsbolle, men denne gang går de i en anden retning.

“Vi ved alle, at jordbær og champagne er en klassiker, så vi tænkte ‘hvorfor ikke kombinere det med en lækker fastelavnsbolle?'” skriver de om nyheden på Facebook.

Og de har netop kombineret de to elementer i en lækker wienerdejsbolle med cremet jordbærmarmelade og en fløjlsblød champagnemousse.

Othello Bageriet fastelavnsboller

En frisk og flot fastelavnsbolle

Da vi så, at Othello Bageriet var klar med en nyhed, suste vi afsted for at smage, og dommen er klar: Det er et rigtigt lækkert bud på den populære spise.

Den cremede jordbærmarmelade giver sødme til den friske mousse og flødeskum, og det er utrolig let at nå til bunds i bagværket (men vi er jo også erfarne kage-spisere).

Om moussen smager super meget af Champagne – eller mousserende vin – er vi ikke sikre på, men det tager ikke noget fra den lækre fastelavnsbolle, som vi til enhver tid vil anbefale.

Flot er den også med den gyldne dej, hvide mousse og et jordbær på toppen.

Fastelavnsbollen står til 26 kroner og kan købes nu.

Del artikel