Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæsonkortboom og flotte besøgstal: Fårup Sommerland udvider åbningstiderne i højsæsonen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Et rekordhøjt antal solgte sæsonkort og flotte besøgstal i sæsonens første tre måneder har fået Fårup Sommerland til at udvide åbningstiderne i ugerne 28, 29 og 30.

Det skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Samtidig havde parken allerede inden sæsonstart valgt at udvide antallet af åbningsdage med 17 procent. Således er Fårup bedst muligt rustet til at håndtere den store interesse for at besøge parken i år.

Trafikken gennem den ikoniske indgang til Fårup Sommerland har været overvældende, siden forlystelsesparken slog dørene op til dette års sæson den 9. april.

Samtidig er salget af sæsonkort gået over al forventning, og parken har på nuværende tidspunkt solgt omkring 20 procent flere sæsonkort sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Mange gæster i år

Det får derfor nu Fårup Sommerland til at udvide åbningstiden i forlystelsesparken i højsæsonen, der strækker sig over ugerne 28, 29 og 30.

“Vi har oplevet en enorm interesse for at besøge Fårup Sommerland i denne sæson, og vi forventer et fortsat højt aktivitetsniveau de kommende uger, hvor rigtig mange familier holder sommerferie i Danmark.

Samtidig ser vi, at salget af sæsonkort i år ligger langt over tidligere år, og vi ved af erfaring, at flere fortsat vil købe sæsonkort i løbet af sommeren, forklarer kommerciel chef i Fårup Sommerland, Rasmus Mortensen, og fortsætter:

“Derfor har vi valgt at udvide åbningstiderne i højsæsonen, så parken står bedst muligt rustet til at tage imod gæsterne.

På den måde kan vi lukke gæster ind i parken tidligere på dagen og fordele gæstetrykket over en længere periode, så man som besøgende stadig får den gode gæsteoplevelse, Fårup Sommerland er kendt for.

De nye åbningstider

Fårup Sommerland vil i ugerne 28, 39 og 30 holde åbent fra klokken 9.30 til 20.30, og billethusene åbner allerede kl. 9.00, så gæsterne er klar til Fønix og de andre store forlystelser.

Allerede i begyndelsen af året valgte forlystelsesparken også at udvide sæsonen med hele 17 procent flere åbningsdage sammenlignet med tidligere år på grund af udsigt til en sæson med mange besøgende.

“Vi havde allerede inden sæsonstart en forhåbning om en god sæson med mange besøgende – blandt andet fordi vi i år kunne klippe snoren til vores nye store rutsjebane, Fønix.

På den baggrund valgte vi at udvide antallet af åbningsdage, og nu har vi så skruet på endnu et håndtag med forlænget åbningstid i højsæsonen, så vi som park har de bedste forudsætninger for at håndtere vores mange besøgende,” siger Rasmus Mortensen.

Fårup Sommerlands sidste åbningsdag i 2022-sæsonen vil være søndag 23. oktober i forbindelse med Lysfald og Høstfest i efterårsferien.

Del artikel

Andre læser også