Efter 19 år på toppen med Mortens Kro: Stadig sjovt at komme på arbejde

Skrevet af: Michael Qureshi

Restauranter i Aalborg er kommet og gået igen gennem årene. Mange har forsøgt at kaste sig ud i den hårde restaurationsbranche i byen. Flere har manglet vedholdenheden. Tålmodigheden. Eller sågar kvaliteten.

Madglade aalborgensere har smagt på mange forskellige spisekoncepter og oftest spyttet dem ud af byen igen.

Og så er der Mortens Kro. Med 19 år på bagen er det efterhånden en institution i byen. Morten Kok Nielsen er et kendt ansigt ikke blot i Aalborg men i hele Nordjylland.

Han turde at udfordre Aalborg på den gastronomiske del på et tidspunkt, hvor det var tre retter for 99 kr., der hittede.

Der gik Morten Kok imod strømmen og skabte en luksusrestaurant med fokus på en gourmet-oplevelse, man blot fik få andre steder i byen.

I dag skriver vi efterår 2016, og nye restauranter med kvalitet spirer frem. Alene i torsdags åbnede to toprestauranter Tabu og Nam. Begge steder med topkokke som selve indehaverne. Henholdsvis Michael Miv Pedersen og Kim Jeppesen.

Brdr. Price har erobret Aalborg som en tornado med et koncept og et ambitionsniveau, der passer rigtig godt til det nordjyske. Applaus og Mads Hyllested har fået fortjent stor opmærksomhed for den social dining-oplevelse, han har skabt siden åbningen af april.

Man kunne nærmest beskrive Mortens Kro og Fusion som to ældre huse på en byggegrund, hvor nye imponerende huse popper op. Men for Morten Kok er den nye bølge af restauranter et friskt pust, som han hilser velkommen.

”For mig er det skønt, at der sker noget i restaurationsbranchen i Aalborg. De steder, der bliver introduceret til byen, skaber en mangfoldighed i markedet, og det har jeg altid hyldet.

For 10 år siden handlede det mere om at kopiere koncepter, der fungerede, og så bare tilbyde det til halv pris. Der er jo stor forskel på de steder, der er åbnet på det seneste, og det kan kun være med til at gøre Aalborg endnu mere attraktiv på den gastronomiske front.”

Morten Kok snakker over et stykke smørrebrød på den elegante restaurant. Det er et af de steder, hvor Mortens Kro har udviklet sig ved at tilbyde klassisk smørrebrød til en frokost i en nymoderne fortolkning. Det smager toplækkert, som man forventer hver eneste gang, man træder ind af døren i Møllegade.

#aalborg #mortenskro #lunch #frokost #smørrebrød #minbyaalborg #migogaalborg #kartoffelmad #visitaalborg

Et billede slået op af Restaurant Mortens Kro (@mortenskrodk) den

”Hvis man kigger på gastro-turismen som helhed, så står vi som by stærkere for at tiltrække turister og besøgende, hvis vi netop kan tilbyde en diversitet på restauranterne.

På et tidspunkt var der mange aalborgensere, der tog til Hamborg, hvis de skulle spise lidt mere lækkert. Det var nok et udtryk for, at de var kørt træt i samme få steder i byen.”

Det er nu 19 år siden, at Morten åbnede Mortens Kro i Aalborg med armbevægelser, man kun så få andre steder i byen blandt andet hos den nu afdøde Henrik Rosdahl. Men i en branche hvor arbejdstiderne er udmattende, og personalet skifter hyppigt, så er det imponerende, at Mortens Kro stadig består i en lækker udgave.

”Mortens Kro var en barnedrøm for mig. Det var noget, jeg har drømt om hele mit liv. Jeg har ikke selv børn, så for mig er Mortens Kro mit barn. Det er stadig sjovt at drive restauranten og komme på arbejde. Jeg synes, at vi har formået at følge med tiden og udvikle os. Og så har vi heldigvis en kundeskare, som holder af og nyder Mortens Kro,” siger Morten Kok.

Han har bemærket, at en større del af byens studerende frekventerer gourmet-restauranten.

”Der er en vækst i restaurationsbranchen. Mange af de unge mennesker, der kommer på universitet i dag, er vokset op med en anden stil og kultur. De efterspørger en højere kvalitet på tingene, og er villige til at spare op og bruge penge på en mere prioriteret måde. Det synes jeg helt sikkert, vi kan se på gæsterne.

Vi er utrolig fornøjet over, at vores gæster er forskellige. Fra 20 år til 90 år. Vi er begejstrede for den forskellighed i målgruppen, og det er mit indtryk, at der er interesse fra et bredt publikum.”

Kvalitet på råvarerne og de mere luksuriøse omgivelser hitter i Nordjylland.

”Vi er en af de få restauranter, der stadig har hvide duge på bordene. Vi har lækker kunst på væggene, og god plads mellem bordene. Man sidder ikke oveni hinanden. Vi har en stor champagnesamling, og det er heldigvis her, at man gerne vil fejre en særlig anledning,” forklarer Morten Kok.

Men buffet og knaldgode tilbud på en tre retters har stadig en stor plads i markedet. Flammen på Nytorv kører med fulde huse stort set dagligt, og har en placering som nummer 13 på Tripadvisors bedste restauranter i Aalborg. Dalle Valle med deres kendte buffet-koncept åbner i 2017 en kæmpe restaurant i Friis Shoppingcenter.

”Vi kommer nok aldrig ud over det, og fred være med det. Diversitet er igen nøgleordet på den front. Det er heldigvis bedre end for bare 10 år siden, hvor spisestederne i Gaden og Ved Stranden lokkede med tre retter for 99 kr.”

Læs også: Nu er to toprestauranter åbnet i Aalborg: Kom med ind på Nam

Det er stadig sjovt at komme på arbejde hver eneste dag for Morten Kok, men der har også været perioder, hvor det har været knap så morsomt at drive en restaurant i den dyrere ende af skalaen.

”Det er klart, at i 2008 hvor finanskrisen ramte hårdt, så var det knap så sjovt. Det var en hård opbremsning rent økonomisk, og alt hvad der blev betragtet som luksus, det blev skåret væk for manges vedkommende. Der kæmpede vi jo lidt mod vores gode rygte, fordi vi blev mange gange valgt fra.

Der var også en storkonflikt i Danmark på et tidspunkt, hvor der heller ikke kom særligt mange gæster. Men man lærer af den slags kriser, og man bliver bedre rustet til at håndtere dem.

Man bliver stærkere af nogle hårde år, og jeg har aldrig haft den overvejelse at kaste håndklædet i ringen. Man dropper jo ikke bare sit barn, fordi det er lidt hårdt,” siger Morten Kok med et skævt smil.

Mortens Kro fik sammen med Bühlmann tre stjerner i Den Danske Spiseguide tidligere på året, og det er første gang, at der er to Aalborg-restauranter med tre stjerner.

Mortens Kro Aalborg
Mortens Kro har hyggelige pladser uden for på Mølleplads i løbet af sommeren
Foto: VisitAalborg

Men det er et godt spørgsmål, om Michelin-stjernen nogensinde bliver en realitet for Mortens Kro.

”Det er stadig en drøm med en Michelin-stjerne. Det vil jeg ikke lægge skjul på, men vi er ydmyge omkring det. Vi har en udfordring, fordi vi har en størrelse på restauranten, som ikke typisk lander en Michelin-stjerne.

Man er ambitiøse ude på Scheelsminde med Bühlmanns med plads til 16-18 gæster, og det kan vi ikke matche. Det samme med Tabu. Der er en anden mængde gæster, hvor vi måske har en bredere appel.

Læs også: Blev fundet på jobnet: Aalborgs nye stjernekok nomineret til toppris

Men det er fedt med andre restauranter, der byder ind på den her front. For hvis Aalborg overhovedet som by skal være interessant for Michelin, så er en enkelt toprestaurant ikke nok.

Man skal huske på, at Michelin er en rejseguide og en virksomhed, der også tænker økonomisk. Så for at Aalborg skal fremstå attraktivt, skal der blandt andet også været et luksushotel i byen.

Hvis vi skal nå i mål med at sikre en Michelin-stjerne til Nordjylland på et tidspunkt, så kræver det fuld opbakning fra alle fronter. Det gælder alt lige fra byrådet til selve turismearbejdet,” forklarer Morten.

Han slutter af med at fortælle om sit store forbillede, som har høstet adskillige Michelin-stjerner gennem årene.

”Jeg har altid haft en forkærlighed for Alain Ducasse. Han var den første kok i verden, der havde tre tre-stjernede Michelin-restauranter. Jeg har ofte besøgt hans restaurant i Paris, og uden at sammenligne, så er det lidt den stil, vi også har her.

Vi er ikke Noma, men hælder mere til det klassiske franske køkken. Vi elsker at tage en klassiker op som Beef Wellington, og så versionere den i en mere moderne stil. Når du kommer på Alain Ducasse’s restauranter, så er det helhedsoplevelsen, der tager dig med storm.

Man kan sige, at du spiser ikke verdens bedste måltid i dårligt selskab. Det er først en oplevelse, når alle rammerne er perfekte. Selve serveringsdelen er en oplevelse i sig selv, og det er jo også en af de dyder, vi gør meget ud af.

At træne vores personale til at kende hinandens mønstre og arbejde sammen som et hold. Kun på den måde får vores gæster en fantastisk oplevelse.”

Fik du læst?

Har været Danmarks bedste: Derfor kan Miv hente den første Michelin-stjerne

Tabu i Aalborg
Michael Miv Pedersen uden for Restaurant Tabu, der åbner på torsdag

Vil påvirke trafikken: Knudepunkt i Aalborg skal udvides

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er et kryds, som rigtig mange aalborgensere stifter bekendtskab med hver eneste dag.

Det er også et kryds, hvor der sker rigtig mange ulykker og fejl fra bilisterne.

For at afhjælpe trængslen i krydset og gøre trafikafviklingen bedre og mere trafiksikker, udvides krydset til firesporet mellem Skelagervej og Over Kæret, og på Hobrovej og Over Kæret bygges der 2-sporede venstresvingbaner.

Det skriver By og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

De venstresvingende i alle fire retninger får desuden deres egen fase uden modkørende trafik. Tiltagene får stor betydning for en bedre og mere trafiksikker trafikafvikling.

Forsøg afprøves i maj

Inden ombygningen begynder, gennemfører Aalborg Kommune fra d. 24. maj et forsøg ved sammenfletningen mellem Hobrovej i nordgående retning og Mariendals Mølle motorvejen.

Trafikanterne på Hobrovej ledes fra to til én vognbane umiddelbart før sammenfletningen med Mariendals Mølle motorvejen.

Målet er, at undersøge om trafikanterne fra Mariendals Mølle motorvejen på vej mod Kærby derved får nemmere mulighed for at placere sig i højresvingsbanen mod Over Kæret, uden at dette forstyrrer trafikafviklingen i øvrigt.

2-4 uger med forsøget godkendt af Nordjyllands Politi

Forsøget pågår i 2-4 uger og er godkendt af Nordjyllands Politi. Forsøget afmærkes med trafikkegler og -skilte. Viser forsøget positive resultater, laves ordningen om til en stribeafmærkning med spærreflader. Dette vil ske i forbindelse med den større ombygning af krydset Hobrovej-Over Kæret, der forventes gennemført efter sommerferien.

Forsøget kan muligvis føre til en mindre kødannelse omkring sammenfletningen, men afhjælpes i det endelige projekt, når kapaciteten forbedres.

Derfor skal der udbygges

Trafikken på Hobrovej, Over Kæret og Skelagervej er stor og intens, og den fortsatte byudvikling i Aalborg giver kun endnu mere trafik i krydset, som i forvejen er under pres i myldretiden.

“Med denne udbygning forbedrer vi trafikafviklingen og -sikkerheden i et centralt kryds på en central indfaldsvej til Aalborg. Det er vigtigt, at vi hele tiden holder trit med udviklingen på vejnettet, hvis byen stadig skal kunne vokse og fungere”, udtaler Stadsingeniør Svend Erik Pedersen i forbindelse med ombygningen.

Nordjyllands Politi har registreret over 20 ulykker i den seneste 5-årige periode, og krydset er et af de mest ulykkesplagede kryds i kommunen. Ved at udvide krydset, bygge det mere sikkert og gøre plads til flere trafikanter, kan antallet af ulykker nedbringes.

Ombygning fra august

Anlægsperioden vil forløbe fra medio august til udgangen af året og vil desværre påvirke trafikafviklingen og kunne medføre gener i byggeperioden.

Der vil forekomme indsnævringer og omlægning af trafikken. Aalborg Kommune opfordrer trafikanterne til at holde godt øje med skiltningen og køre hjemmefra i god tid eller køre en helt anden rute end vanligt.

Lokal vinimportør satser: Ny vinbutik åbner i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Den aalborgensiske vinimportør Quist Wine har eksisteret siden 2012.

Hidtil har de samarbejdet med butikker rundt omkring i Aalborg og Nordjylland, men fra den 2. juni åbner de for første gang en fysisk butik.

Quist Wine drives af ægteparret Lene og Kim Quist.

“Fra starten har det været vores ambition at sælge autentiske vine med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme – det der på italiensk kaldes “passione”. For at kunne leve op til dette, tager vi hvert forår til Toscana hvor vi besøger de vinproducenter, vi gerne vil samarbejde med.

På den måde sikrer vi, at vinene har den kvalitet og historie, vi gerne vil stå for – og af og til opdager vi tilmed andre italienske specialiteter, vi gerne tager med i vores sortiment,” forklarer Kim og Lene omkring deres koncept.

Har samarbejdet med butikker i Blokhus og Aalborg

De seneste tre år har man haft mulighed for at handle deres vine hos Kalstrup i Blokhus, og Aurum79 i Slotsgade i Aalborg.

Salg af vine og specialiteter har også været på webshop, men 2. juni åbner de butik på adressen Klostermarken 1 i Aalborg.

“Her vil man kunne smage og købe vores store udvalg af italienske vine, italiensk gin, samt udvalgte delikatesser som balsamico, tapanader, olivenolier etc, og med tiden også chokolade mv. Vi vil løbende udbyde nye produkter, alle med afsæt i Italien,” fortæller ægteparret og fortsætter;

“Hver lørdag i tidsrummet 10 – 14 og øvrige dage efter aftale holder vi åbent og inviterer på et glas af ugens udvalgte vin, en lille smagsprøve på lidt italiensk salami og ost, samt nogle af vores øvrige italienske specialiteter. Man kan også blive inspireret og rådgivet til en unik vinoplevelse fra en række af vores håndplukkede, italienske vinproducenter,” lyder det.

Afholder også vinsmagninger

Quist Wine afholder også en række arrangementer med smagninger for blandt andet virksomheder. Dem fortsætter de med, ligesom de nye lokaler giver dem muligheden for også at afholde mindre smagninger fra 6 til 12 personer.

“Det kan være vinklubber, vinnørder eller andre, som blot ønsker at bliver indviet i vores helt specielle, italienske vine. Vi har allerede flere temaer i støbeskeen, bl.a.  med besøg af nogle af vores italienske producenter, som vil komme forbi og give den helt autentiske historie direkte fra vinmarkerne,” lyder det.

Der er også nyheder for vinimportøren som også har et godt øje til gin, der jo er noget af det hotteste på markedet for tiden.

“Gennem vores rejser i Toscana har vi som noget nyt fået kontakt til udvalgte ginproducenter i Italien, som har ført til, at vi sidste efterår fik forhandlingen af GINEPRAIO GIN, en London Dry Gin fra Montepulciano i Toscana. Produceret 100% økologiske i en begrænset mængde på kun 2000 flasker, hvoraf meget få kommer til Danmark.

Selvom vi er og bliver vinimportører, har det været spændende at opleve den store interesse der er for gin af høj kvalitet – som vel at mærke har den gode historie, vi kræver af vores produkter,” fortæller indehaverne af Quist Wine.

Butikken åbner lørdag 2.juni kl. 10.00.

Aalborgs nye hotte spisested: Så er åbningsdatoen afsløret

Skrevet af: Michael Qureshi

Lige siden MigogAalborg kunne afsløre, at den kendte kok Mads Hyllested åbner en helt ny restaurant i byen, har der været stor interesse for åbningsdatoen.

Mads Hyllested har på blot to år ført Applaus op til at være blandt Aalborgs førende restauranter, og vandt blandt andet AALBORG AWARDS-prisen som Årets Restaurant.

Nu åbner han meget snart den franske Bistro med navnet Dejavu. Over for MigogAalborg afslører han åbningsdatoen, som er om ganske få uger.

“Vi åbner lørdag den 9. juni. Jeg er utrolig spændt på, hvordan Aalborg tager imod Dejavu, men den foreløbige respons, siden vi meldte det ud, har været utrolig positiv. Lige nu er vi i fuld gang med at få det helt rigtige look og stemning i lokalerne,” fortæller Mads Hyllested.

Åbner i det gamle Hereford

Dejavu åbner i de gamle Hereford Beefstouw lokaler på adressen Ved Stranden 7 med indgang i gården. Det ligger ikke mange meter fra Hyllesteds Applaus, så der bliver rig lejlighed til at være begge steder på en aften for indehaveren.

Mads Hyllested (tv), Hans Boldt (midt), Steen Royberg fra Nybolig Erhverv

Med åbningsdatoen på plads er det også muligt allerede fra i dag at booke bord, så du kan være sikker på at være blandt de første, der spiser på Aalborgs nye hot-spot. (du kan booke nederst i artiklen)

“Vi har allerede fået reservationer, før vi overhovedet har åbnet for selve bookingsystemet. Folk er bare nysgerrige efter, hvad vi nu har fundet på. Jeg er selvfølgelig stolt over, at folk har tiltro til, at det bliver godt. Jeg er spændt på det hele, og glæder mig til, at vi åbner,” siger Mads Hyllested.

Forbilledet er Bistro Boheme

Det nye sted bliver med et koncept i stil med en fransk Bistro, hvor forbilledet er Bistro Boheme, som i adskillige år har været et af de hotteste steder i København.

Der bliver plads til omkring 65 inden for, og der bliver desuden udendørsservering med 25-30 pladser på lune dage.

Det bliver både et frokost- og aftensted, hvor der bliver leget med klassiske bistro retter.

“Der vil være de her klassiske ting på kortet. Til frokost vil der være lette franske bistro-retter. Om aftenen går vi så på et endnu højere niveau. Det kunne være eksempelvis være fyldte vakler, brødstegt fisk, stegt hummer og de her ægte saucer som viser, at vi evner denne type mad,” siger Mads Hyllested.

“Jeg synes lidt, at hvis du ikke er til cafémad eller smørrebrød, så mangler Aalborg det her lidt lækre frokoststed, som kan sit håndværk med det franske køkken uden at ruinere nogen.

Det vil vi gerne skabe, og så ønskede jeg at skabe et alternativ til Applaus. Især på hverdagsaftener er det ikke alle, der vil bruge flere timer med Social Dining konceptet og ti serveringer.

Så kan man tage den lækre middag med de mere enkelte retter, eller det kan være til businessmødet, der skal tages over en bid mad,” forklarer Mads Hyllested.

Du kan læse artiklen, hvor Mads Hyllested fortæller om tankerne bag konceptet her

Du kan allerede booke et bord til DejaVu her

Er det Toscana eller Nordjylland? Helt unikt sommerhus til salg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

I øjeblikket mærker vi her i Danmark en temperatur, som er varmere end det sydligste Europa. Det kan få flere danskere til at genoverveje sommerferien i udlandet og blive i Danmark sommeren over.

Hvis man drømmer om at bo som i det sydligste Europa med en sydlandsk stemning, så er der netop kommet et sommerhus til salg, som simpelthen skal opleves.

Kun 30 minutters kørsel fra Aalborg, kommer du til et fristed, som både er nær by og strand. Med vejret i øjeblikket kan man komme helt i tvivl, om man befinder sig i Danmark eller i vinmarkerne i Toscana.

Toscansk byggestil

Boligen er bygget i 2009, og er opført i enestående detaljer og eksklusive materialer. Flere af materialerne er importeret fra udlandet. Fritidshuset rummer intet mindre end 140 boligkvadratmeter.

Den toscanske byggestil er tydelig med de varme farver, og de rustikke materialer. I køkkenet har man en muret kogeø, som falder i god sammenhæng sammen med de rå vægge.

edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

De rå muret vægge, og de rustikke materialer går igennem i hele boligen, hvor pejsen også er muret op inde i opholdsstuen.

edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

Foruden køkkenet og opholdsstuen rummer sommerhuset et luksuriøst badeværelse med spa og bruseniche, et gæstetoilet, samt et soveværelse med walk-in closet. Skulle man ønske mere plads er der tilhørende to annekser.

Naturen er det rene idyl

Foruden den 1.225 kvadratmeter store grund, kommer man til at bo i første række ud til Kattegat med strand og skov indenfor få minutters gang.

edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

Sommerhuset er udbudt til 4.195.000 kroner. Se boligen her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Stort event i Nordkraft: Hør om de vilde planer for bylivet i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
illustration: Dimension Design
illustration: Dimension Design

Næste onsdag den 30. maj kan du komme til et spændende event, der handler om Aalborgs rivende udvikling.

Du kan lytte til indlæg ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen og idémanden bag Cloud City Martin Ole Nielsen i Nordkraft. Hør dem give deres bud på fremtidens byliv i Aalborg, og deltag i en fællesspisning og en Byttebørs.

Arrangementet, som Danske Bank er vært for, er for alle interesserede. Det koster ikke noget at deltage, og du kan tilmelde dig selv og op til 4 personer nedenfor. Her kan du også læse mere om programmet.

Overalt ses store byggekraner i Aalborg, hvor især hele området langs Havnefronten er ved at nå et internationalt niveau.

Der er mange spændende byggeprojekter i gang i Aalborg, som vil ændre hele bylivet for aalborgenserne. Det kan dog også være svært at finde hoved og hale i de mange store projekter i byen.

Bliv klogere på gigantprojektet Cloud City

Det forsøger et event i Nordkraft, arrangeret af Danske Bank, at ændre på. Det løber af stablen næste onsdag den 30. maj klokken 17-21.

Deltager du her, bliver du meget klogere på, hvad der helt konkret er at glæde sig til. Det gælder for eksempel det ambitiøse gigantprojekt Cloud City på Spritten. Her bliver kronen på værket et kunstværk af argentineren Tomas Saraceno til en værdi af 100 mio. kr.

Der er desuden planer om et helt unikt hotel, som går fra to-fem stjerner afhængig af hvilken etage, man bor på. Street Food marked, Artcenter, chokoladefabrik, mikrodestilleri og luksuslejligheder kommer der også.

I det hele taget ventes Cloud City at blive et trækplaster for mange turister verden over, som for alvor skal placere Aalborg på verdenskortet.

Animation af det kommende Spritten

Aalborgs borgmester fortæller om spændende projekter

Idémanden bag Cloud City Martin Ole Nielsen kommer blandt andet til Danske Bank-eventet og fortæller de seneste detaljer og tidsplaner for det gigantiske projekt, der er tegnet af Bjarke Ingels.

Derudover går Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen også på scenen for at give et overblik over andre spændende bylivsprojekter, som vi kan glæde os til.

“I Danske Bank følger vi alle de spændende muligheder, som bylivet byder på. Vi deler kærligheden til den udvikling, Aalborg er midt i. Så derfor håber vi at se så mange som muligt til et par spændende timer om Aalborgs udvikling og fremtidens byliv,” siger Områdedirektør Klaus Finnemann Viuff fra Danske Bank.

illustration: Dimension Design

Udover de spændende indlæg fra profiler som Martin Ole Nielsen og Thomas Kastrup-Larsen er der efterfølgende fællesspisning og byttebørs.

Har du ting i kælder eller på loftet som du ikke længere bruge, så kan du medbringe det og lægge på byttebørsen og måske selv gøre et gratis kup.

Det er ikke en betingelse, at du er kunde i Danske Bank for at deltage denne aften.

Programmet starter kl. 17.00

Velkommen – nyd en forfriskning, og aflever dine ting i Byttebørsen

Borgmester Thomas Kastrup Larsen

Idemand/iværksætter Martin Ole Nielsen, Cloud City

Fællesspisning og Byttebørs

Arrangementet slutter ca. kl. 21.00

Byttebørs: Giv hvad du har – og tag, hvad du kan bruge

Deleøkonomi har med rette fået stor opmærksomhed, og det giver mening på flere måder; det er godt for os alle, for vores fremtid og for miljøet. Og så er det faktisk hyggeligt. Medbring 1-2 ting fra loft eller kælder, som du ikke længere bruger.

Læs mere og tilmeld dig lige her