ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DJ Ötzi fyrer den af: Nordjyllands største oktoberfest holdes i Aalborg næste år

Af Michael Qureshi

Oktoberfest er efterhånden blevet en god tradition også her i Danmark, og hvert år er der i Aalborg mange oktoberfester, men i 2020 kommer den ultimative oktoberfest i AKKC (Aalborg Kongres & Kultur Center) med plads til over 1000 gæster.

Det sker lørdag den 10. oktober næste år.

Oktoberfesten i AKKC bringer den sydtyske tradition til et helt andet niveau end tidligere set i Aalborg, og selveste DJ Ötzi giver livekoncert.

DJ Ötzi er om nogen konge af oktoberfesterne med sine legendariske sing a long hits som “Hey Baby”, “Sweet Caroline” og “Ein Stern”. Det er første gang i mange år, at DJ Ötzi spiller i Danmark, og han spiller stadig for fulde huse verden over.

Der bliver masser af fed underholdning hele aftenen igennem, og der serveres en lækker buffet med ægte oktoberfestmad serveret af Restaurant Papegøjehaven. Derudover kan man selvfølgelig købe masser af gigantiske oktoberfest-fadøl og andre drikkevarer i baren.

Der er plads til både dem som ønsker en hyggelig aften med familie og venner, og firmaer som vil forkæle sine medarbejdere eller kunder med en sjov dag.

DJ Ötzi fyrer den af: Nordjyllands største oktoberfest holdes i Aalborg næste år

Skynd dig at sikre dig din billet

Da oktoberfesterne i Aalborg generelt set bliver hurtigt udsolgt, så anbefales det, at man er hurtigt ude og sikre sig sin billet. Især fordi DJ Ötzi alene i sig selv er et stort trækplaster.

Du finder billetinfo her.

Programmet

17.30 Dørene åbnes

18.00 Oktoberfest-buffet fra Restaurant Papegøjehaven (slutter kl. 19.30)

 19.00 Tirolerband Aalburg

 21.00 DJ Ötzi live

 22.00 DJ Julius spiller alle de største oktoberfesthits

 01.00 Festen slutter i AKKC

MENU:
Hovedret: Kålpølser og kalveschnitzler med skysauce og stegte kartofler, samt ærtesalat med quark og drueagurk. Hertil brød og smør samt sød sennep.

Dessert: Æbletærte med fillodej og flødeskum

Billetter til Oktoberfest med DJ Ötzi lørdag den 10. oktober er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566, på akkc.dk og via ticketmaster.dk.

Billetprisen er 429 kr. inklusive buffet. Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen. Oktoberfesten arrangeres af Nordjysk Kultur & Sport.

Du finder mere info her.

Del artikel