Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Også i Aalborg: Kendt firma deler én million gratis lakridser ud

Af Nathalia Hentze Nielsen

Lakridselskere verden over hylder hvert år det sorte guld, når kalenderen skriver den 12. april.

Datoen markerer nemlig den internationale lakridsdag, og i år tager Lakrids By Bülow del i fejringen med den hidtil største uddeling af lakridser til dato.

Ambitionen er at uddele en million gourmetlakridser på én dag på tværs af syv lande til både forbipasserende lakridselskere og dem, der stadig skal overbevises.

I Danmark foregår uddelingen blandt andet i Lakrids By Bülows egne butikker og hos en række forhandlere.

Som aalborgenser skal du søge mod deres butik i Salling, hvor du vil få gratis lakrids.

Ambitiøst mål

Lakrids By Bülow lancerede sidste år initiativet under navnet ‘WE MAKE THE WORLD TASTE LIQUORICE’, hvor 500.000 lakridser blev uddelt – med det formål at få hele verden til at elske lakrids. I år fordobles indsatsen og ambitionen. 

“Sidste år markerede vi vores 16-års jubilæum den 7. juli 2023 med uddeling af 500.000 lakridser verden over.

I år har vi rykket fejringen til Lakridsens Dag den 12. april og sat et ambitiøst mål om at uddele en million lakridser. Det kræver selvfølgelig en stor holdindsats, for det er rigtig mange lakridser.

Derfor kommer jeg selv og den øvrige ledelse også selv til at stå på forskellige lokationer og dele ud,” fortæller Patricia Winkel-Pedersen, marketingdirektør hos Lakrids By Bülow.

På lakridsfabrikken i Hvidovre planlægger man at lukke hele produktionen den 12. april, så alle medarbejdere kan deltage i uddelingen, der foregår på mere end 200 lokationer fordelt over Danmark, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Norge, Finland og Dubai.

Til lands, til vands og i luften

I år deles de mange lakridser ikke kun ud i gadebilledet, men også påudvalgte færgeruter, ligesom heldige rejsende på Øresundsbroen og Københavns Lufthavn kan få fingrene i en smagsprøve.

I Københavns Lufthavn kan man finde lakridserne ved Lakrids By Bülows butikker og i shoppingområdet.

Ifølge Patricia Winkel-Pedersen er det et oplagt sted at sætte ind i kampen om at konvertere flere skeptikere til lakridselskere.

“WE MAKE THE WORLD TASTE LIQUORICE handler netop om at få omvendt hele verden til at elske lakrids, og derfor er lufthavnen, hvor mennesker og kulturer fra hele verden mødes, det perfekte sted at uddele lakridser og udfolde budskabet.

Jeg glæder mig meget til at få reaktioner fra alle afkroge af verden, når de rejsende smager vores lakridskugler med chokolade,” siger Patricia Winkel-Pedersen. 

Ud over Københavns Lufthavn kan danske lakridselskere se frem tiluddeling ved Tivoli, Kongens Nytorv, og Langelinie, samt i butikken i Svaneke på Bornholm og Aarhus, Odense og Aalborg.

Man kan også være heldig at spotte Lakrids By Bülows specialdesignede ladcykel, når den suser gennem Københavns gader og deler lakridser ud.

Del artikel

Andre læser også