Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor åbningsfest: Nu åbner det nye Friis Streetfood

Af Nathalia Hentze Nielsen

Efter mange måneders spænding er åbningen af det nye Friis Streetfood endelig rundt om hjørnet.

Det er torsdag den 11. april, at det nye streetfood officielt slår dørene op, og de lover, at det bliver en eksplosion af smag og liv.

Du kan komme forbi deres åbningsfest den 11. april i tidsrummet 11.30-22.00, hvor de fylder madmekkaet med mad (duh!), livemusik og god stemning.

Disse boder kan du se frem til

Med åbningsdagen så tæt på har Friis Streetfood endelig afsløret nogle af de spændende boder, som du kan bestille mad fra.

Mo’Rice & Sweet Fries

“Hos Mo’Rice & Sweet fries er der skruet op for de asiatiske smagsoplevelser, og her kan du få alt fra poke bowls, sushiburritos, quinoa bowls til søde pommes frites. Det er madboden, hvor du finder en mangfoldig menu, der vil efterlade dig mæt, tilfreds og glad!”

Esja Bistro

“Glæd dig til at tage en bid af Island hos Esja Bistro. Her finder du Islandsk inspirerede retter, der har fokus på autentisk smag og kvalitet. Du kan bl.a. sætte tænderne i alt fra deres forfriskende vafler med varmrøget laks eller rejer til deres lækre vegetariske tacos eller blomkålsburger.”

El Santo

“Har du brug for et lille chili-kick? Så sving forbi El Santo i Friis Streetfood, hvor menuen er en hyldest til den mexicanske kulinariske arv. Her får du en bred vifte af mexicanske retter, bl.a. den velkendte chile con carne og chili con chicken. Mums!”

Berlin Döner

“Sving forbi Berlin Döner og prøv den tysk-tyrkiske fastfoodklassiker, Döner. Hos Berlin Döner finder du et sandt paradis for elskere af saftigt kød, friske grøntsager og smagfulde krydderier. Tag med på en kulinarisk rejse til Berlin lige her i Friis Streetfood!”

Udover de fire madboder vil der også være en burgerbar, en pizzabar, sushi og Kaffebaren samt fire yderligere steder.

Du kan følge med hos Friis Streetfood på Facebook og Instagram.

Del artikel

Andre læser også