Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gi’ den gas på rulleskøjter: Kom med til Skate Night i p-kælder

Af Nathalia Hentze Nielsen

Er du et naturtalent på rulleskøjter – eller synes du bare, det er skidesjovt – skal du da med til Skate Night i Aalborg.

Friis Shoppingcenter og Inline Club Aalborg inviterer til skøjtesjov og disko vibes lørdag den 30. marts fra kl. 17.00-21.00 på niveau -1 i Friis parkeringskælder.

Det bliver en helt unik mulighed for at give den gas på rulleskøjter på en lokation, du normalt ikke ville kunne skøjte i.

Sjov på hjul med Inline Club Aalborg

I en pressemeddelelse skriver Friis Shoppingcenter, at Inline Club Aalborg (byens rulleskøjteklub) er klar med udfordringer til deltagerne.

“Konkurrer i bobcat, hockeystafet eller hvem der har de bedste skøjteskills i de legendariske Limbo og Stopdans. DJ’en starter festen med de hotteste tracks, så tag vennerne under armen og kom til dans på rulleskøjter!

Det er lige meget om du er en superstjerne eller nybegynder på rulleskøjter – det bliver sjovt for alle,” skriver de.

Udklædningskonkurrence og hyggezone

Oveni rulleskøjteriet kårer Friis også den bedst udklædte hver time, så hop i dit mest fantasifulde outfit og vær med i konkurrencen om fede præmier fra butikkerne og det nye Friis Streetfood, der åbner den 11. april.

Friis Shoppingcenter og Inline Club Aalborg sætter din sikkerhed i højsædet, og de understreger derfor, at du skal huske hjelm og håndbeskyttere, så ingen kommer til skade.

Har du ikke nogen rulleskøjter selv, kan du låne både rulleskøjter og beskyttelsesudstyr af Aalborg Inline Club. Så kan du prøve at køre på rulleskøjter på den sjove og sikre måde.  

Trænger du til en pause, er der selvfølgelig en hyggezone, hvor du kan tage en slapper.

Hvis du er ny på rulleskøjter eller gerne vil genopfriske dine skills, er der en begynder rulleskøjtezone på 1. sal ved NORMAL og Monki.

For dem, der ikke er til rulleskøjter, holder butikkerne i Friis Shoppingcenter åben helt til kl. 21.00 – og der er også gode tilbud at komme efter.

Del artikel

Andre læser også