ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Citatplakater er billig kunst

Af Redaktionen

Føl dig hjemme med citatplakater

Dette er sponsoreret indhold

Plakater har i de seneste år fået en meget fremtrædende rolle i danske hjem. Fordelen ved plakater er, at det er flot og forholdsvist billig kunst, som kan bruges i indretningen til at fortælle, hvem man er. Det sker for eksempelvis ikke sjældent, at man møder plakater i hjem, hvis motiver er store idoler eller billeder fra dén by, beboeren kommer fra. En god måde at fortælle, hvem man er, er igennem citat plakater. Foruden at pynte, tilfører citat plakater også humor til boligen samt underholdning til gæsten.

Vær altid tæt på din hjemby

Ønsker man at uddanne sig på en videregående uddannelse i Danmark, er man muligvis nødsaget til at flytte fra sin lille hjemby til en større dansk by. For nogle er flytningen starten på et eventyr, mens det for andre er svært at give slip. Fælles for begge er, at man formentligt har et helt særligt tilhørsforhold til sin hjemby, som man aldrig kommer til at glemme. Vi er nemlig alle formet af vores opvækst, og selvom vi udvikles personligt gennem hele livet, så startede vi alle et sted. Savner du din hjemby, eller ønsker du blot at hylde dén by, du bor i, er det muligt at finde alverdens citatplakater med lokale dialekter. Er du Aalborgenser på papiret, eller i hjertet, er det for eksempelvis muligt at finde plakater med udtryk fra “Dåbbel-A”. Hvis man er flyttet fra Nordens Paris til Danmark hovedstad, kan en sådan plakat i entréen være en god måde at byde folk velkommen på. Plakaten vil formentligt også fungere som en ice-breaker og lægge op til timers samtaler om dialekter, kulturer og forskellene heriblandt. 

Sådan indretter du med citatplakater

Plakater med citater har sin berettigelse i mange hjem, og er med til at adskille vores hjem fra hinanden. Vi har med garanti allesammen vores yndlingscitater, eller citater fra populærkulturen, som vi bruger dagligt. Ved at hænge citat plakater på væggene viser vi vores gæster, hvem vi er, samtidigt med, at vi skaber en helt særlig og unik bolig. Det gælder desuden for alle de ting, vi putter ind i vores bolig, at det er dé ting, der skaber et hjem. Citatplakater passer i de fleste rum, og på badeværelset kan de fungere som læsestof, der vil glæde enhver gæst. Plakater er også gode i køkkenet, og en citatplakat ved siden af køleskabet kan minde én om at byde en ekstra øl eller at drikke en ekstra kop kaffe.

Gaveidéer

Citatplakater er æstetiske, sjove og personlige gaver, der med garanti vil glæde enhver modtager. Der findes et hav af forskellige citatplakater, hvilket gør det muligt at finde en plakat, der matcher modtagerens præferencer. Kunst er imidlertid meget individuelt, så det kan være en god idé først at granske din modtagers hjem, for at finde hvilken stil, der præger hjemmets indretning. Har modtageren for eksempelvis filmplakater hængende i sit soveværelse, kan en citatplakat med et filmcitat supplere og styrke sammenhængen i rummets indretning. Har du og din gode ven en fælles yndlingsfilm, kan du med fordel give en plakat med et citat fra filmen i gave, som et symbol på jeres venskab.

Del artikel