Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camping i Blokhus? Hold den perfekte sommerferie i Nordjylland

Af Annoncør

Camping i Blokhus, hotelophold i Skagen, sightseeing i Aalborg eller sommerhus i Løkken?

Annoncør betalt indhold leveret af Jambo.dk

Der er mange muligheder, når det kommer til at tage på ferie i dejlige Nordjylland. Vil du gerne holde ferie hjemme i skønne Danmark, kommer du altså ikke uden om ferie i Nordjylland. 

Men hvad pokker er det lige, man skal opleve i Nordjylland?

Læs med her nedenfor, hvor vi kommer med gode idéer til, hvordan du kan holde ferie i Nordjylland – hvad end du er en garvet nordjyde eller komplet turist. 

En feriepark er altid et godt valg

I en feriepark kan du få lov til at holde ferie på lige præcis den måde, du bedst kan lide det. Er du mest til camping i Blokhus, eller kan du bedre lide komplette værelser, der står helt klar til jer, når I lander?

Det er lige godt, for i en feriepark som Jambo kan du leje en hytte, luksuscampingvogn eller selv medbringe campingvogn – du kan skræddersy din oplevelse med camping i Blokhus helt, som du vil. 

Tag et luksus hotelophold, og kom helt ned i gear

Trænger I til afslapning, er det ikke sikkert, at en feriepark er det første sted, I tænker på (men det kan nu også være helt vildt afslappende).

Uanset hvad er der også mulighed for at tage på et lækkert hotelophold rundt omkring i Nordjylland. Her er det værd at nævne Skagen, Frederikshavn og Aalborg. 

På et hotelophold er alt klar til jeres ankomst. Er I rigtig smarte, vælger I et hotel med morgenmad. Så er I nemlig klar til at gå på opdagelse og nyde de lokale caféer og restauranter. 

Undersøg de forskellige kulturmuligheder i den by, I vælger, hvis I er interesserede i det. Selvom der ikke umiddelbart virker til at være særlig meget at lave, byder Nordjylland på et hav af skønne oplevelser.

Nyd sommerhus – helt ud til vandet

Er I ikke til camping i Blokhus i en feriepark? Så kan det være, et sommerhus er mere jeres smag. 

Skønne Nordjylland byder også på mange muligheder, når det kommer til at tage i sommerhus ved kysten. Nordjyllands flotte form gør også, at der ligger mange skønne byer ud til vandet. Løkken, Blokhus, Tversted, Hals, Klim Strand, Sæby, Hirtshals, Strandby… Listen er lang. 

Vælger I et sommerhus som årets sommerferie, er der dømt kortspil på terrassen, solbadning på den lokale strand, afslapning med gode film og åben ild om aftenen – lyder det ikke godt?