Aalborgs kult-steder: Zjakalen besøger Gøglerbåden

Skrevet af: Zjakalen
Gøglerbåden i Aalborg er Jyllands første diskotek.
Gøglerbåden i Aalborg er Jyllands første diskotek.

Aalborg er en by i en eksplosiv udvikling på alle fronter.

Den bliver større, smukkere og mere trendy. Men man må ikke glemme fortiden i byen, og de legendariske steder der stort set altid vil have sit eget liv i byen.

Vi udfordrede vores blogger, rapperen Zjakalen, til at tage på en ægte “stoddertur” i Aalborg. Han greb i den grad handsken, og diskede op med en aften, hvor han kiggede forbi Fontænen til et ægte herremåltid.

Derefter et par drinks på kult-stedet Mallorca Bar for at slutte på det nok mest legendariske sted i Aalborg. Gøglerbåden. Jyllands første diskotek og stripklub ikke mindst, hvis man skal tro ejerne.

Her kommer du med ind i de hellige haller, hvor ikke andre filmcrew lige får adgang. Det er dit sneak-peak ind på Gøglerbåden.

Se videoen og hør hvorfor Fontænen pludselig begyndte at sælge mega-billige pølser. Hvad er en venter? Hvad er den populæreste drink på Mallorca Bar og hør hvilke kendisser der ofte kommer på Gøglerbåden.

Du kan følge Zjakalen på hans Facebook fanside her

Du kan streame Zjakalens nyeste single “Bendtner” lige her

Zjakalens seneste indlæg

Aalborg-firma dækker hele landet med populære børnebrands

Skrevet af: Zjakalen

Annonce

Nyt Aalborg-firma er storsælger af populære børnebrands som Paw Patrol, Frozen, LEGO og Avengers.

Baratokids er navnet på det nye firma, som efter ganske kort tid allerede har opnået kæmpe popularitet, ikke bare i Aalborgområdet, men i hele landet.

Baratokids mission er nemlig meget klar – De vil sælge de lækre og kendte licens børneprodukter, lige fra legetøj til tøj og inventar til børneværelset, til fair priser hvor alle kan være med.

Vi tog en snak med Baratoskids stifter og direktør Mads Sørensen, omkring hvordan starten har været på det nye firma, og om den hurtigt eskalerende popularitet.

Mange efterspurgte børneprodukter

Hvordan opstod ideen til Baratokids? Hvordan kom I på at det lige skulle være børnebrands I ville sælge?

Baratokids udspringer jo af firmaet Barato, som vi har haft i små to år. På Barato sælger vi lidt af hvert, både til store og små, og det gik hurtigt op for os at der var rigtig stor efterspørgsel på børneprodukter.

Vi besluttede os derfor simpelthen at lave en afdeling, hvor vi ville gå all in på ting til børn. Og det har jo heldigvis vist sig at være en god ide.

Jeg er også selv far til to børn på 3 og 5 år, så på den måde er det jo også et projekt der står mig meget nær.

Jeg synes at børn fortjener ordentlige og fede legetøjsprodukter, og vi går meget op i at det skal være noget som er til at betale for alle familier. Vi vil sælge kvalitet til rimelige priser.

Hvordan har starten været på det hele?

Den har været rigtig god. Vi havde jo i forvejen en masse gode og trofaste kunder gennem Barato, men jeg må sige, at der med Baratokids er kommet flere nye til, end vi lige havde regnet med i første omgang.

Der er travlt for tiden, og det er jo bare et tegn på at man har ramt noget rigtigt. Så det er vi bare super glade for.

Er du overrasket over at folk har taget så godt imod jer?

Både ja og nej.  Som nyt firma kan man aldrig være sikker på hvordan man bliver taget imod. Det hele handler jo også meget om hvordan man brander sig selv.

Vi ved jo at vores produkter er af god kvalitet, så på den måde kommer det ikke bag på os at folk er glade og tilfredse, men vi er stadig overraskede over at vi allerede er nået så bredt ud i hele landet.

Vi gør meget ud af at vores kunder skal være tilfredse når de køber hos os, ellers giver det i mit hoved ingen mening at lave sådan noget her. Folk skal have lyst til at komme tilbage, ellers er det ikke en succes.

Hvilke brands sælger mest hos jer?

Vi er jo så heldige, at vi ligger inde med rigtig mange kvalitet licens-produkter, og vi er meget opmærksomme på, hvad der hitter hos de små lige nu. Så brands som Paw Patrol, Frost,  Doc. Mcstuffins, Minions og Pokemon er uden tvivl nogle af dem, vi sælger mest af lige for tiden.

Det er allesammen brands, som er voldsomt populære verden over, så på den måde er det meget naturligt, at det er dem, der storsælger hos os også. Her ved folk hvad de får, og hos os får de det uden at skulle betale overpris for det.”

Firmaet har dog også et stort åbent lager, hvor man kan komme forbi og købe produkterne på god gammeldags fysisk facon.

Lageret ligger Tostrupvej 33, 9230 Svenstrup og har åbent mandag til fredag fra kl. 10-16?

Du kan tjekke deres webshop ud lige her https://baratokids.dk

Aalborg på første klasse: Vi tog den store luksus-tur i byen

Skrevet af: Zjakalen

Vi er vilde med at udforske vores egen by.

Aalborg har så mange muligheder og forskelligheder. Vi har tidligere sendt vores faste migogaalborg-tv vært Zjakalen afsted på kultsteder som Fontænen, Mallorca Bar og Gøglerbåden.

I december prøvede Zjakalen så Aalborg Beer Walk og kom ikke helt så ædru hjem igen.

Men i sidste uge var det så tid til at kigge på den mere eksklusive del af byen. Hvis man virkelig vil forkæle sig selv og sin bedre halvdel, så kan denne her luksus-dag absolut anbefales.

Det var frokost med champagne på Prinses Juliana, spa og forkælelse i House of Wellness, middag på Mortens Kro, cocktails på Helmuth og så naturligvis en suite på Comwell Hvide Hus.

Zjakalen Aalborg

Zjakalen kom virkelig på første klasse i sin egen by, og der var også tid til at mødes med bloggerne Camilla Framnes, Amanda Palm og medejer af migogaalborg.dk fodboldspilleren Thomas Enevoldsen.

Se videoen og grin med når Zjakalen tester luksus-turen i Aalborg

Du kan følge Zjakalen på hans Facebook fanside her

Zjakalens seneste indlæg

Stærk nostalgi på Skråen: 20 år med Clemens var en konge værdig

Skrevet af: Zjakalen
Clemens lagde Skråen ned, da han gæstede Aalborg
Clemens lagde Skråen ned, da han gæstede Aalborg

Af Thomas Riddersholm aka Zjakalen

Torsdag aften blev Aalborgs hiphop-elskere revet 20 år tilbage i tiden. Det foregik på Skråen i Nordkraft, hvor der var tæt på udsolgt. Og lad mig sige det som det er – det var en fucking fantastisk oplevelse.

Clemens er for tiden på 20 års jubilæums-tour , med sit epokegørende album “Regnskabets time” fra 1997.

Dengang var Clemens en kun 17-årig vred ung mand, og siden er der sket en hel del med hans karriere, på alle mulige leder og kanter.

De senere år har Clemens i høj grad byttet sin vrede og oprørske hiphopmusik ud med det man nok vil kalde for mere dansevenligt og lettilgængeligt poprap.

Det har gjort, at han har mistet noget af sin streetrespekt (som man jo kalder det i hiphopkredse, haha) i hiphopmiljøet, men til gengæld har han scoret sig store hits og større popularitet hos den brede befolkning.

Knægten var der endnu

Det store spørgsmål var derfor også, om den nu 37-årige Clemens overhovedet kunne finde tilbage til sit gamle jeg, eller om den vrede knægt simpelthen havde forladt ham for good.

Det tog ham dog ikke mange sekunder på scenen, at mane enhver tvivl til jorden – knægten var der endnu, og den oprørske gnist var tilbage i stor stil.

Det var som om, at der virkelig var noget, han skulle ud med, et regnskab der skulle gøres op. Måske i virkeligheden med sig selv? Det var regnskabets time!

Men man kunne se, at han nød det, og det gjorde publikum i den grad også. Salen var kogende, og selvom størstedelen af det næsten fyldte Skråen var folk godt oppe i 30’erne, så blev der festet igennem som teenagere.

Det var tydeligt at se, at folk elskede at blive suget tilbage i tiden, både musikalsk, men også rent personligt. Regnskabets time var et vigtigt og banebrydende album for danskrap, og i slut 90’erne var Clemens muligvis den sejeste teenagerebel i hele landet.

Musikalsk fuckfinger til systemet

Han var en man dyrkede ungdommens op og nedture med, og han var en stor musikalsk fuckfinger til systemet – det havde folk tydeligvis ikke glemt.

Clemens er en gudsbenådet rapper, og uden backup fremførte han sammen med sit velspillende liveband den ene klassiker efter den anden. Det var skarpt og lige i øjet.

Efter en halv times tid blev de første gæsterappere revet på scenen. Det var Ataf og Mortito (eller Kidnap, som deres gruppe hed i gamle dage), som bidrog med deres gamle gæstevers på albummet. Super fedt at se og høre.

Mindst ligeså fedt var det, da Jokeren og Blæs Bukki kom på scenen for at spille den gamle klassiker “De Tre Lokumspoeter”. De gamle kan sgu endnu!

Godfather kom på scenen

Og nu når vi snakker om gamle drenge, så var aftenens klimaks, da den ældste af dem allesammen indtog scenen. The godfather, the man, E Mann, L:RON:HARALD!

Da han kom på, kogte publikum for alvor over. I første omgang var han bare gæst på nummeret “Psykopat på fri fod”, men folk ville simpelthen bare have mere med ham. De ville nærmest ikke lade ham gå af scenen igen. Det var helt vildt at høre hvordan hele salen bare blev ved med at råbe “L RON L RON L RON”.

For mig personligt var det også en kæmpe oplevelse at se L:Ron tilbage på scenen. For det første var han en af mine helt store barndomshelte, men han er siden også blevet en af mine rigtig gode venner.

Kærlighed fra publikum

Jeg ved derfor,at han har døjet en hel del med helbredet, og jeg havde ærlig talt aldrig troet, at man skulle se ham stå på en scene igen. Derfor var det fantastisk at se ham tilbage, og så endda med så stor en kærlighed fra publikums side.

Publikum fik også deres vilje, og han kom tilbage til sidst i showet og spillede nummeret “Synnejysk mæste” fra sit legendariske album “Pornogangster”.

At se den gamle tilbage i sit es, var på alle måder en stor sejr og en oplevelse der berørte mig meget rent personligt.

Men alt i alt må jeg bare tage hatten af for Clemens og denne koncert. Den var så helt igennem gennemført, og den beviste endnu en gang hvor talentfuld manden egentligt er.

Stor tak til Clemens og co. for oplevelsen!

Du kan følge Zjakalen på hans Facebook fanside her

Zjakalens seneste indlæg