Aalborgs helt nye bydel: Her er de fede projekter på Eternitten

Skrevet af: Katrine Rasmussen
kilde-vaeldet.dk, Kildevældet Eternitten
illustration: Dimension Design
kilde-vaeldet.dk, Kildevældet Eternitten illustration: Dimension Design

Eternitten er gået fra at være et stort industriområde til et spændende nyt byområde lige uden for Aalborg midtby.

Nye ejendomme skyder op på Eternitten, og der sker rigtig mange spændende ting derude. Vi har samlet de fede nye projekter herunder;

Kildestrømmen

kdboliger.dk, Kildestrømmen Eternitten

I området mellem Plateauet og Vandværksparken er der i slutningen af 2017 gjort klar til at opføre tre punkthuse.

De tre punkthuse bliver til 75 eksklusive lejligheder, der får navnet Kildestrømmen. Syd for boligerne bliver der etableret et område, der skal gå under navnet Klimaboulevarden.

På dette areal skal der være et udendørsområde med broer, vandløb og naturoplevelser, hvilket vi forestiller os kunne gå hen og blive det helt store samlingspunkt for beboerne på Eternitgrunden.

Kildevældet

kilde-vaeldet.dk, Enghusene, Kildevældet Eternitten

Boligerne i Kildevældet, der også ligger i området ved Kildestrømmen, er ved at være færdigbyggede, og de første beboere er allerede flyttet ind.

De sidste bygninger forventes indflytningsklare d. 1 marts 2018, og ønsker man at bo i et nyt og grønt område, med gode handlemuligheder, socialliv og ikke langt til centrum, er der stadig ledige boliger i det nye byggeri.

Tårnhuset

kilde-vaeldet.dk, Tårnhuset, Kildevældet Eternitten

Ved indgangen til Kildevældet bliver der etableret 27 ejerlejligheder i Tårnhuset, som kommer til at have panoramaudsigt udover Aalborg.

Ud over den unikke udsigt som bygningen kommer til at byde på, vil der også blive lavet ekstra udeareal på toppen af Tårnhuset, der vil kunne benyttes af alle lejere i bygningen.

Gavlhuset

calum.dk, Gavlhuset Eternitten

I Alexander Foss Gade, hvor man finder flere dagligvarer butikker, caféen Delimarché og kontorliv, er Gavlhuset i gang med at blive omdannet til 29 eksklusive lejelejligheder.

Der kommer også to erhvervslejemål i bygningen, hvor de gamle fabriksgavler bliver genbrugt i det nye byggeri samt ydermurerne. Omdannelsen til de 29 lejligheder er i fuld gang i gaden, og man kan allerede nu forestille sig, hvordan de gamle elementer i bygningen kommer til at give et unikt udtryk i gadebilledet.

Byparkhusene

kpf.dk, Byparkhuset på Eternitten

Byparkhusene på Eternitten bliver et boligtårn bestående af to punkthuse med 49 ejerboliger. De to punkter vil blive bundet sammen af en fælles opgangsbygning.

Byparkhusene vil ligge ud imod det store fælles bytorv Tankedraget.

Karolinehaven

byplusland.dk, Karolinehaven Eternitten

Midt i marts starter opførelsen ved siden af Fronthuset, Karolinehaven, der kommer til at huse 100 moderne lejligheder samt en erhvervsbygning.

Nykredit flytter ind i erhvervsboligen, der bliver seks etager høj med direkte udsigt til Sønderbro. Lejlighederne vil blive opført med altaner og parkeringskælder.

Få et overblik over området på Eternitten

Har du lyst til at søge flere boliger?

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.